jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αποκάλυψη: Αυτό είναι το όνομα βόμβα που θα του ζητηθεί να μπει μπροστά στο κόμμα Λαφαζάνη!
τοπο στα νειατα
Αποκάλυψη: Αυτό είναι το όνομα βόμβα που θα του ζητηθεί να μπει μπροστά στο κόμμα Λαφαζάνη!
τοπο στα νειατα
ειστε πολυ αμορφωτοι οι δεξιοι για να καταλαβετε και να κρινετε τις θεσεις του κουκουε κοιταχτε καλυτερα να μαθετε τι ειναι ευρωκαπιταλισμος και ευρωυποδουλωση και αστε τα δυσκολα που δε μπορειτε να καταλαβετε
Λες να είναι ο leftins τύπε και να έγινε κομμούνι τώραΤράβα για κάνα μεροκάματο βρε ρεμπεσκέ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίκης Θεοδωράκης, από τον οποίο, μάλιστα, αναμένεται να ζητηθεί να μπει μπροστά. Αλλωστε, ήδη από χθες στελέχη της κίνησης υποστήριζαν ότι την δημιουργία κόμματος θα στηρίξει «μια προσωπικότητα διεθνούς βεληνεκούς που σκεπάζει όλους εμάς τους υπολοίπους».
Λες να είναι ο leftins τύπε και να έγινε κομμούνι τώρα
Λέφτη εγινες κουκουές τωρα?ειστε πολυ αμορφωτοι οι δεξιοι για να καταλαβετε και να κρινετε τις θεσεις του κουκουε κοιταχτε καλυτερα να μαθετε τι ειναι ευρωκαπιταλισμος και ευρωυποδουλωση και αστε τα δυσκολα που δε μπορειτε να καταλαβετε
Τύπε εχω σοκαριστει, δεν την γνωριζω! Πώς ειναι δυνατον????????Ποια είναι ρε σεις αυτά η βυζαρού η ξανθιά στην ΕΡΤ1??
Ποια είναι ρε σεις αυτά η βυζαρού η ξανθιά στην ΕΡΤ1??
Βάσω Σουλαδακη λεει, ΠΑΣΟΚ.
Μαλλον κορη του παλιου στελεχους του ΠΑΣΟΚ, του Σουλαδακη (εκεινου με τα ασπρα μαλλια).
εμενα μου κανει εντυπωση αυτοΒασικά τώρα είναι αυτό που λέει η Χ.Α.Η μας ψηφίζετε ή σαπίζετε.Δεν υπάρχουν πλέον λοχίες έτοιμοι να βάλουν τα κεφάλια τους στον ντορβά.
Υπάρχει φοβερή αλλοτρίωση.Γενικά έχει προχωρήσει το ζμπούτσεμ.Τρως πούτσες γιατί ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ?Ζμπούτσεμ φίλε μου να μην ψήφιζες.Ετσι.Τον ήπιες από το Σαμαρά?Ζμπούτσεμ.Είναι τρελλή αδιαφορία έχει κλάσει η αστική τάξη γιατί δεν έχουν καθόλου feedback.
Τι φοβερο κοριτσι αυτη η Αποστολοπούλου...
Α ρε Ποταμι τα καλυτερα παιδια εχεις...
Edit: Και συναδελφος!!!! Πώς και δεν εχουμε συναντηθει στα δικαστηρια????
Ο συνδυασμός ζμπούτσεμ και feedback, θεϊκός.Βασικά τώρα είναι αυτό που λέει η Χ.Α.Η μας ψηφίζετε ή σαπίζετε.Δεν υπάρχουν πλέον λοχίες έτοιμοι να βάλουν τα κεφάλια τους στον ντορβά.
Υπάρχει φοβερή αλλοτρίωση.Γενικά έχει προχωρήσει το ζμπούτσεμ.Τρως πούτσες γιατί ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ?Ζμπούτσεμ φίλε μου να μην ψήφιζες.Ετσι.Τον ήπιες από το Σαμαρά?Ζμπούτσεμ.Είναι τρελλή αδιαφορία έχει κλάσει η αστική τάξη γιατί δεν έχουν καθόλου feedback.
την εχω κοζαρει πρωτος μαν , κανε περα
Φαντασου να την πηδηξει ο Χατζηδακης τύπε ;)