alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν νομιζω οτι ηταν ποτέ στελεχος της ΝΔ.δικο σας μπουμπουκι ηταν;
Δεν νομιζω οτι ηταν ποτέ στελεχος της ΝΔ.δικο σας μπουμπουκι ηταν;
Ενω τωρα?την Όλγα έπρεπε να είχαν βάλει...και εγώ που είχα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ θα το έριχνα δαγκωτό στο ολγάκι
Ουτε το πασοκ ουτε την νδ θελει ο λαος.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κανεις που να πιστεψουμε οτι θα κανει κατι καλο για τον τοπο.Μοναδικη λυση να πεσει ο μισθος ολων των βουλευτων στο βασικο.Να παιρνουν και αυτοι 450 ευρω.ΕΚει θα φανει ποιος νοιαζεται πραγματικα για την χωρα.Να σαι σιγουρος οτι δεν θα μεινει ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους που ψηφιζουμε τωρα,σαν μαλακες ολοι μας.Τύπε για Σαμαρα συμφωνω απολυτα μαζι σου, αλλά αφου ο λαος κρινει διαφορετικα και δεν τον "παει" τι να κανουμε?
Να γινουμε σαν τον Τζωνη που επιμενει να λεει οτι το καλυτερο ειναι το ΠΑΣΟΚ, ενω δεν το θελει πια κανενας? Εμμονικοί θα γινουμε?
Προσαρμοζομαστε.
Την γνωμη μου γι αυτα τα λαϊκίστικα "να παιρνουν οι βουλευτες τον βασικο" την ξερεις.Ουτε το πασοκ ουτε την νδ θελει ο λαος.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κανεις που να πιστεψουμε οτι θα κανει κατι καλο για τον τοπο.Μοναδικη λυση να πεσει ο μισθος ολων των βουλευτων στο βασικο.Να παιρνουν και αυτοι 450 ευρω.ΕΚει θα φανει ποιος νοιαζεται πραγματικα για την χωρα.Να σαι σιγουρος οτι δεν θα μεινει ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους που ψηφιζουμε τωρα,σαν μαλακες ολοι μας.
Να με συγχωρει η χαρη σου, την θελει το 28% με εκλογες πριν 6 μηνες.Ουτε το πασοκ ουτε την νδ θελει ο λαος.
Μίλα μου για μνημονιο τύπε, το εχω πελωρια αναγκηχασοδικη δωσε καμια προβλεψη για ποσοστα να γελαμε με τις παπαριες σου οπως κανουμε παντα μετα απο καθε εκλογες
Δεν την θελει το 28% του λαου,αλλα το 28% οσων ψηφισαν.36% δεν ηθελαν συριζα ο συριζα ειναι κομμα του 4-5% και παντα ετσι θα ειναι,απλα ο λαος ηθελε να απαλαγει απο τα 2 κομματα που διελυσαν την χωρα και την οικονομια.Και γνωμη μου,οτι και παλι δεν θα τους ψηφισουν.Θα πεσουν ακομη περισσοτερο.Να με συγχωρει η χαρη σου, την θελει το 28% με εκλογες πριν 6 μηνες.
Και τον Συριζα τον ηθελε το 36%.
Απο πότε εγινε ο Συριζα "παλλαικο αιτημα"?
Θα σου στειλω με πμ τις προβλεψεις λεβεντη μου, μην ανησυχεις.παιδιά όταν κάνει στείλτε μου πμ να μην χάσω το ξεκάρδισμα
Δεν την θελει το 28% του λαου,αλλα το 28% οσων ψηφισαν.36% δεν ηθελαν συριζα ο συριζα ειναι κομμα του 4-5% και παντα ετσι θα ειναι,απλα ο λαος ηθελε να απαλαγει απο τα 2 κομματα που διελυσαν την χωρα και την οικονομια.Και γνωμη μου,οτι και παλι δεν θα τους ψηφισουν.Θα πεσουν ακομη περισσοτερο.