maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εγω σοβαρος ειμαι. Εσυ εισαι τσακωμενος με την πραγματικοτητα.σοβαρεψου
Σημερα λοιπον μαθαμε, οτι ο Γιαννης δεν επιθυμει την απολυτα λογικη (συμφωνα με οσα σούρνει στον Συριζα καθε μερα) επιλογη της κυβερνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμι, αλλά επιθυμει την παραμονη του Συριζα στην εξουσια.
Θα μπορουσε καλλιστα να μου απαντησει "ευχομαι την πρωτια της ΝΔ αλλά ψηφιζω ΠΑΣΟΚ για να μπει στη βουλη και να γινει η τρικομματικη κυβερνηση". Ούτε αυτο δεν παει η γλωσσα του να πει.Αν δεν το ψηφισει και αυτος το πτωμα, πως θα μπει στη βουλη??
σοβαρεψου
σοβαρευτειτε
Κι εγω αυτα του λεω, αλλά απαντηση δεν παιρνω.Eσυ σοβαρεψου και προσεχε τι θα ψηφισεις. Εκτος αν θες να συνεχισει να κυβερνα το τσιρκο.
Ο,τι και να λετε για τον Βαγγέλα παντως, ήδη απο το πρωτο λεπτο της προεκλογικης περιοδου εκανε δυο σωστες κινησεις.
1) Θα κρατησει την εντολη 3 μερες, προκειμενου να πανε μια εβδομαδα πισω οι εκλογες και να προετοιμασθει το κομμα καλυτερα
2) Εβαλε ηδη στο στοχαστρο τους ΑΝΕΛ με σκοπο να απορροφησει το μεγαλυτερο ποσοστο τους.
Επιτελους ενας αρχηγος με ΤΑΚΤΙΚΗ.
Ελπιζω να τα λες ειρωνικα.ένας παρωχημένος πολιτικός που μυρίζει μούχλα και παλαιοκομματισμό
ιδίως τα αστειάκια του είναι για κλάματα,ο δε πολιτικός του λόγος ανύπαρκτος
η ΝΔ,εφόσον έβλεπε τί ερχόταν,έπρεπε να προβεί άμεσα σε εκλογή αρχηγού μετά την παραίτηση Σαμαρά
ο οποίος παρεμπιπτόντως,με βάση τις συνθήκες που αντιμετώπισε,άνετα μπορεί να ανακηρυχθεί ως ο πιο επιτυχημένος πρωθυπουργός από το 2004 και μετά
ανάπτυξη,σταθερότητα,επενδύσεις,έξοδος από το Μνημόνιο
πού να καταλάβει όμως ο χαχόλος λαός
Τύπε για Σαμαρα συμφωνω απολυτα μαζι σου, αλλά αφου ο λαος κρινει διαφορετικα και δεν τον "παει" τι να κανουμε?ένας παρωχημένος πολιτικός που μυρίζει μούχλα και παλαιοκομματισμό
ιδίως τα αστειάκια του είναι για κλάματα,ο δε πολιτικός του λόγος ανύπαρκτος
η ΝΔ,εφόσον έβλεπε τί ερχόταν,έπρεπε να προβεί άμεσα σε εκλογή αρχηγού μετά την παραίτηση Σαμαρά
ο οποίος παρεμπιπτόντως,με βάση τις συνθήκες που αντιμετώπισε,άνετα μπορεί να ανακηρυχθεί ως ο πιο επιτυχημένος πρωθυπουργός από το 2004 και μετά
ανάπτυξη,σταθερότητα,επενδύσεις,έξοδος από το Μνημόνιο
πού να καταλάβει όμως ο χαχόλος λαός
Ελπιζω να τα λες ειρωνικα.
Ετσουξε κυρια Χρυσοβελωνη?
Εισαι και συναδελφος τρομαρα σου.
Κρατα και λιγο πισινη, γιατι σε κανενα διμηνο σε βλεπω να παρακαλας να γυρισεις στη ΝΔ.
Αλλά σε γελασανε. Εσενα ειδικα θα σε θυμομαστε.