Joseph Stalin
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γιατί ? Εσύ δηλαδή πιστευεις ότι ξέρουν τι λένε ?Για να λες οτι λενε μαλακιες φανταζομαι εχεις τις γνωσεις να το κρινεις ετσι?
Δεν υπαρχει Ο.Α πλεον οποτε το ερωτημα σου ειναι ΑΚΥΡΟ.Ε, αφού από το 1974 κι εδώ αυτοί κυβερνούν δεν μας είπες και κανένα νέο.
Την θέση σου θέλω για το αν η Ολυμπιακή πρέπει να είναι κρατική ή όχι, τα άλλα είναι φιλολογίες.
Ο Βγενό έκανε τον τσάμπα μάγκα. Γι αυτό είναι πέρσονα νο γκράτα στη ΚύπροΤο ιδιο συμβανει και μετην κυπριακη εταιρεια...! Οσο για τον Βγενο δεν ηταν τπτ παρα ο διαλυτης της εταιρειας. Εαν θυμασαι ειχε υπογραψει συμβολαιο για 3 χρονια. Με τι??????? Για αυτο συγχωνευτηκε εστω και ανεπισημα με την aegean. Ειδες καμια μειωση στα εισιτηρια??????? το πολυ πολυ διαφορα 1,30 η μια απο την αλλη!
Εγω ρωτησα εαν εχεις γνωσεις για να τους κρινεις. Εαν ναι τοτε καλως κανεις.Γιατί ? Εσύ δηλαδή πιστευεις ότι ξέρουν τι λένε ?![]()
![]()
![]()
Ρε φίλε μιλάμε για ανθρώπους που πριν μερικά χρόνια δεν θα ήξεραν τι είναι ένα ασφάλιστρο κινδύνου ακόμα και αν τους βαραγες με ένα τέτοιο στο κεφάλι .![]()
![]()
Δεν θέλω να περιαυτολογήσω και αρχίσει το δούλεμα αλλά ναι , λόγω δουλειάς.
Και αν και ξέρω περισότερα αυτή την βεβαιότητα που έχουν αυτοί για αυτά που λένε δεν την έχω!
Ξέρεις γιατί ? Γιατί η βεβαιότητα έρχεται με την ασχετοσύνη , όχι με την γνώση .....
Δεν ειναι τυχαιο που εξαφανιστηκε. Θυμασαι τοτε που πηγε στην Βουλη και μιλαγε? και οι 300 ηταν ΣΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καθε μερα συνεντευξεις στα καναλια κτλπ κτλπ κτλπ. Μετα το σκανδαλο της marfin και ειδικα στην κυπρο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΟ Βγενό έκανε τον τσάμπα μάγκα. Γι αυτό είναι πέρσονα νο γκράτα στη Κύπρο
Έγραψα πουθενα εγώ ότι βγήακν και κυβέρνησαν ετσιθελικά; Έλεος ποια ρε πούστη μου. Εγώ έγραψα ότι αυτές (και ανανφέρομαι στις συνταξιούχες της Ο.Α) μπήκαν στην Ο.Α και βγήκαν στη σύνταξη από την Ο.Α επι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Αμάν πια!ψηφιστηκαν μαστορα δεν βγηκαν απο μονα τους
πρεπει αυτο το παραμυθακι να τελειωνει
Οντως ισχυουν αλλα που ειναι το κρατος????στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης αυτό που περιγράφεις για τις τιμές των εισητηρίων ονομάζεται καρτέλ...
Υπήρχε και υπάρχει σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας για αυτό και η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ καπιταλιστική η νεοφιλελεύθερη όπως λέει ο κάθε άσχετος...
απο τις εταιριες κινητής τηλεφωνίας μέχρι τα γάλατα στα ράφια των λιανεμπόρων κυριαρχεί ο κρατισμός μέσω των καρτελς που διαμορφώνουν κοινές τιμολογιακές πολιτικές ώστε να μην υπάρχει ανταγωνισμός αλλά απλό μοίρασμα της πίτας αναλογικά...
αν έχω κατάλαβει καλά αυτά ο Αλεξη δεν πρόκειται να τα πειράξει ε? τζιζζζζζζζ
Πρέπει το κράτος ν έχει κάποιο ποσοστό του κεφαλαίου.Ε, αφού από το 1974 κι εδώ αυτοί κυβερνούν δεν μας είπες και κανένα νέο.
Την θέση σου θέλω για το αν η Ολυμπιακή πρέπει να είναι κρατική ή όχι, τα άλλα είναι φιλολογίες.
(Νεο)φιλελευθερισμός. Αν και δε νομίζω ότι οι του ΚΚΕ θα ήταν σούζα στον ΒγενοΔεν ειναι τυχαιο που εξαφανιστηκε. Θυμασαι τοτε που πηγε στην Βουλη και μιλαγε? και οι 300 ηταν ΣΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καθε μερα συνεντευξεις στα καναλια κτλπ κτλπ κτλπ. Μετα το σκανδαλο της marfin και ειδικα στην κυπρο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
Δεν τους εχω μπεσα. Μετα την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ειναι τα επομενα πολιτικα ΣΚΑΤΑ!(Νεο)φιλελευθερισμός. Αν και δε νομίζω ότι οι του ΚΚΕ θα ήταν σούζα στον Βγενο
Έγραψα πουθενα εγώ ότι βγήακν και κυβέρνησαν ετσιθελικά; Έλεος ποια ρε πούστη μου. Εγώ έγραψα ότι αυτές (και ανανφέρομαι στις συνταξιούχες της Ο.Α) μπήκαν στην Ο.Α και βγήκαν στη σύνταξη από την Ο.Α επι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Αμάν πια!
Τα 2000 που λες τυπε μου τα πληρωνε μεσω ενσημων. Τωρα το οτι βγηκε στα 40 δεν φταιει αυτος αλλα το κρατος που δεν του εδωσε επιλογη. Η μονη επιλογη τους ηταν η να πανε στην ΥΠΑ οπου τα ενσημα τα παλαια τα χανουν η να φυγουν εξωτερικο(εχω γνωστο απο τοτε που πηγε και περνει κανα 4000 το μηνα ολα πληρωμενα). Οι τοτε μηχανικοι της Ο.Α αλλα και πιλοτοι ηταν οι μονοι κερδισμενοι οικονομικα γιατι πηγαν σε αλλες εταιρειες με περισσοτερα λεφτα.
Αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2012, έγραψα ένα άρθρο στο «Έθνος» με τίτλο «Πύρρειος νίκη». Αυτό αναδημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, στο site Tvxs, με τίτλο «Λούλης προς Σαμαρά: Θα είστε σύντομη παρένθεση». Εκεί το βρήκα πριν λίγες ημέρες και το θυμήθηκα. Κάποιοι ίσως ισχυριστούν ότι υπήρξε προφητικό, αν και μένει να επιβεβαιωθεί. Πιστεύω πως απλώς ακολουθούσε έναν απλό συλλογισμό.
Αυτός είχε ως εξής: Τα δύο πρώην κυρίαρχα κόμματα ήταν «σε κατάσταση παρακμής». Ήταν γυμνά σε στελεχιακό δυναμικό. Είχαν αδύναμες ηγεσίες. Είχαν απέναντί τους προβλήματα που υπερέβαιναν τις δυνάμεις τους. Είχαν φθαρμένη εικόνα. Αντιμετώπιζαν μεγάλες προκλήσεις. Στη μάχη του μη χείρον είχαν απέναντί τους έναν πολιτικό, που «εκφράζει κάτι διαφορετικό στο ρυτιδιασμένο πολιτικό τοπίο». Και κατέληγα: «Αν ο Τσίπρας δεν κάνει το μεγάλο λάθος, θα επωφεληθεί από την αναπόφευκτη φθορά της κυβέρνησης ανατρέποντας το σημερινό εύθραυστο κομματικό τοπίο». Τα δύο παρακμιακά κόμματα έστρωσαν, έκτοτε, το χαλί στον Τσίπρα πανηγυρικά. Και αυτός έγινε μετριοπαθέστερος και καθησυχαστικός.
Αν κερδίσει ο Τσίπρας, και η δική του νίκη κινδυνεύει να είναι εύθραυστη. Διότι θα στηρίζεται σε αρνητική ψήφο. Μπορεί να μην τρομάζει, όμως δεν προκαλεί εμπιστοσύνη. Απλώς οι ψηφοφόροι θα αποδοκιμάσουν τους «άλλους», που τους προκαλούν πλέον απέχθεια. Θα τον δοκιμάσουν με μύριες επιφυλάξεις. Υπέρ του λειτουργεί, ότι δεν έχει «κυβερνητικό παρελθόν». Ότι βρίσκεται «εκτός του συστήματος εξουσίας». Την Κυριακή, η πλειοψηφία είναι πολύ πιθανό να γυρίσει σελίδα. Το ξεκίνημα του Τσίπρα θα κρίνει, αν μια τυχόν νίκη του θα είναι πύρρειος ή όχι.
Το πρώτο που πρέπει να αποφύγει πάση θυσία είναι να κυβερνήσει μόνος του. Είτε κερδίσει αυτοδυναμία, είτε όχι, οφείλει να διαμορφώσει μια συμμαχική κυβέρνηση με πολιτικούς του «μεσαίου χώρου». Μόνο έτσι θα ισορροπήσει τιθασεύοντας την «παιδική ασθένεια του αριστερισμού», που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως θα έλεγε ο Λένιν. Μόνο έτσι θα πείσει την κοινή γνώμη, ότι επιδιώκει το εύρος και όχι την περιχαράκωση. Επίσης, η κυβέρνησή του οφείλει να συμπεριλάβει, αδογμάτιστα, ικανούς εκτός των κομματικών τειχών. Όλα τα παραπάνω είναι απολύτως αυτονόητα. Τα αυτονόητα βεβαίως συχνά αγνοούνται. Η αλαζονεία κυριαρχεί. Και οι αλαζόνες παγίως γίνονται παρένθεση.
www.johnloulis.gr/default.asp?siteID=1&pageID=5&tablePageID=1&langID=1&entryID=863]http://www.johnloulis.gr/default.asp?siteID=1&pageID=5&tablePageID=1&langID=1&entryID=863[/url]
Καποιος λεει μαλακιες. Η εσυ η η τοτε γκομενα..! Οποιος πηγε στο δημοσιο τα ενσημα χανονταν.θα προτιμούσες από ότι καταλαβαίνω να το κλείσει το μαγαζί (ΟΑ) και να τους διώξει όλους χωρίς τίποτε άλλο από το ότι προβλέπει η εργατική νομοθεσία ???
γιατί το μαγαζί αυτό ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ….
και κανένας μα κανένας από αυτούς δεν χάνει τα ένσημα του… .απλά όσοι πήγαν στο δημόσιο ξεκινήσαν με μηδέν χρόνια υπηρεσίας στο δημόσιο (και φυσικά ένταξη τους στο αντίστοιχο μισθολογικό και βαθμολογικό κλιμάκιο) και
μηδέν έτη για την θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος από το δημόσιο… δηλαδή κάποιος που είχε πχ 10 χρόνια υπηρεσία στην ΟΑ και πήγαινε στο δημόσιο θεωρείται ΝΕΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ και πάιρνει τον μισθό του
νεπροσλαμβανόμενου.. Παράλληλα για να θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης από το δημόσιο (σαν ασφαλιστικό φορέα) χρειαζόντουσαν 25 συντάξιμα χρόνια υπηρεσίας στο ΔΗΜΟΣΙΟ… και με τον τρόπο αυτό και πολύ σωστά
δεν είχαν το δικαίωμα να πάρουν πρόωρη συνταξιοδότηση σαν δημόσιοι υπάλληλοι αλλά έπρεπε να συμπληρώσουν όριο ηλικίας… φυσικά στην σύνταξη υπολογίζονται και τα 10 χρόνια που είχαν στην ΟΑ…
δηλαδή μια 38 ετών με 10 χρόνια στην ΟΑ πήγαινε στο δημόσιο …
στο δημόσιο κάποια 52 ετών με 25 χρόνια υπηρεσίας έχει δικαίωμα συνταξιοδότησης με 25/35 της σύνταξης
αυτή στα 52 της θα είχε στο δημόσιο μόνον 14 χρόνια υπηρεσίας και δεν μπορούσε να συνταξιοδοτηθεί… θα έπρεπε να περιμένει να συμπληρώσει 25 χρόνια υπηρεσίας δηλαδή να φτάσει στα 63 της για να πάρει σύνταξη…
αλλά η σύνταξη που θα πάρει θα είναι 35/35 γιατί συνολικά έχει ασφαλιστικό βίο 35 ετών…
κανονικά σαν διαδοχική ασφάλιση που ισχύει σε όλον τον ιδιωτικό τομέα….
τα ένσημα δεν χάνονται ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ….
Πως θα το εφαρμοσει εαν εχει τους ΑΝΕΛ που μπορουν να παιξουν το δικο τους πολιτικο παιχνιδι?????μωρέ μια χαρά τα λέει το άρθρο αλλά....όσο πιο κοντά στην εξουσία φθανει το Αλέξη τόσο πιο πολύ για αυτοδυναμία μιλάει και θυμίζει έντονα Ανδρέα Παπανδρέου ...
αν έχεις δυνατή ομάδα αδερφέ και το δίκιο με το μέρος σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα κατεβαίνεις και κόβεις και ράβεις...τα διλήμματα του τύπου θα εφαρμόσω το πρόγραμμά μου εφόσον μου δώσετε αυτοδυναμία δεν ταιριάζουν σε πολιτικούς νέας γενιάς
Στο μεγάλο φαγοπότι που έστησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (ή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) ελάχιστα έβγαιναν έξω. Υπήρχε εφημερίδα τότε που να γράψει ότι η Ο.Α πήρε 2 αεροπλάνα με 75εκ ευρώ το κομμάτι ενώ η τιμή πώλησής του στις αγορές είναι 50εκ ευρω; Δε νομίζω.αυτο ειναι το μισο
το αλλο μισο ειναι οτι αφου ψηφιζονταν επι χρονια αρα ο λαος αυτος ο λαος που τωρα τους βριζουν
αποδεχονταν ολα αυτα
το ερωτημα ειναι γιατι τωρα σκουζουν;