μα το μεγαλύτερο λάθος των καριόληδων Σαμαρά - Βενιζέλου είναι ότι διέλυσαν τον ιδιωτικό υπάλληλο αδερφέ και στο δημόσιο απλά αρκέστηκαν σε περικοπές οι μαλάκες!!!!
Ας φάνε τώρα ένα Τσίπρα με διπλάσιο δημόσιο και ιδιωτική πρωτοβουλία από 2 οικογένειες που θα τον χρηματοδοτούν...οι μικρομεσαίοι μας τελείωσαν όπως μας τελείωσαν και οι πολυεθνικές ...
Έτσι μπράβο!
Όταν έλεγα εγώ στον Άλεξ σε ανύποπτο χρόνο πως η κυβέρνηση μόνο φιλελεύθερη δεν ήταν, αντιθέτως ήταν πολύ κρατικιστές, μου έλεγε πως αυτά ήταν λεπτομέρειες. Λες κι εγώ του είχα του Σαμαρά ή της Ν.Δ. καμιά υποχρέωση.
Κι αυτοί που θα τον ψηφίσουν, εκτός από λίγα κομματόσκυλα, θα το κάνουν επειδή έχουν την ίδια άποψη με εμένα (κι εσένα) πως ο Σύριζα θα είναι πολύ χειρότερος.
Ουσιαστικά και 35% να πάρει ο Σύριζα δεν είναι και κανένα τεράστιο ποσοστό, αυτό το ποσοστό παλιά ήταν ποσοστό συντριβής για το δεύτερο κόμμα. Απλά η Ν.Δ. παίρνει ακόμα πιο λίγο και δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να δικαιολογήσω τον επαγγελματία που του χρωστάει το δημόσιο κάποιο μεγάλο ποσόν αλλά του ζητάνε να πληρώσει το μικρότερο που χρωστάει αυτός σε φόρους, ο οποίος θα ψηφίσει Σύριζα από αντίδραση. Μετά βέβαια που ο Σύριζας θα του βάλει τους διπλούς φόρους θα λέει "γιατί δεν έκοβα το χέρι μου;", αλλά στο μεταξύ οι Συριζαίοι θα είναι στην εξουσία.
Τουλάχιστον ελπίζω να έχουν λίγο μυαλό και να μην τα πιστεύουν αυτά τα περί "της Ευρώπως που θα αλλάξουν" και να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα.
Κι ο Παπαντρέας έλεγε έξω το ΝΑΤΟ, η ΕΟΚ κι οι βάσεις, αλλά βέβαια δεν έκανε τίποτα από αυτά διότι το ήξερε πως δεν μπορούσε να κάνει.
Ο Τσίπρας νομίζω πως το έχει πιάσει το νόημα πως δεν γίνεται να χτυπήσει τη γροθιά του στο μαχαίρι, τώρα πως θα μαζέψει τους ακραίους του δικό του πρόβλημα...