geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 6.515
φακελακια και αποκλειστικες να πληρωθουν ηλεκτρονικα ρε Αλεξ??
υπαρχουν και στα στρατιωτικα νοσοκομεια φακκελακια τυπε?
φακελακια και αποκλειστικες να πληρωθουν ηλεκτρονικα ρε Αλεξ??
Δε μ' ενδιαφερει αν ειναι 1000% αληθεια ή αν υπαρχουν καποια ΣΗΜΕΙΑ παρερμηνειας ή "χασιματος στη μεταφραση". Η ΟΥΣΙΑ ειναι οτι αυτο το γελοιο ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ειχαν ενα σχεδιο το οποιο ΠΟΤΕ δεν ειπαν ΑΝΟΙΧΤΑ και ξαστερα, ενα ΠΕΙΡΑΜΑ στις πλατες 11.000.000 κοσμου. Αντι να εργαστουν και να βαλουμε πλατη ΟΛΟΙ να γινουμε επιτελους ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ αυτοι σχεδιαζαν πως θα ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ τους επονομαζομενους "κουτοφραγκους". Ειδικα δικαστηρια και κρεμαλες ΤΩΡΑ. (Θα γινοταν σε ενα σοβαρο κρατος).
[video]http://www.iefimerida.gr/news/219201/vrethike-ihitiko-o-varoyfakis-milaei-gia-drahmi-kai-hakarisma-afm?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork[/video]
Δε μ' ενδιαφερει αν ειναι 1000% αληθεια ή αν υπαρχουν καποια ΣΗΜΕΙΑ παρερμηνειας ή "χασιματος στη μεταφραση". Η ΟΥΣΙΑ ειναι οτι αυτο το γελοιο ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ειχαν ενα σχεδιο το οποιο ΠΟΤΕ δεν ειπαν ΑΝΟΙΧΤΑ και ξαστερα, ενα ΠΕΙΡΑΜΑ στις πλατες 11.000.000 κοσμου. Αντι να εργαστουν και να βαλουμε πλατη ΟΛΟΙ να γινουμε επιτελους ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ αυτοι σχεδιαζαν πως θα ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ τους επονομαζομενους "κουτοφραγκους". Ειδικα δικαστηρια και κρεμαλες ΤΩΡΑ. (Θα γινοταν σε ενα σοβαρο κρατος).
[video]http://www.iefimerida.gr/news/219201/vrethike-ihitiko-o-varoyfakis-milaei-gia-drahmi-kai-hakarisma-afm?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork[/video]
Δώσε ρε ένα όνομα , να σου βρώ το ΑΦΜ του ,
και να φωτογραφίσω στη ΔΟΥ τον κατάλογο που βρίσκεται
σε εμφανές μέρος , να πειστείς.
Αλέξανδρος Τσίπρας
ΔΟΥ: ΙΓ' Αθηνών
καλο αλλα ευκολακι....
έτσι τον βλάκα τον τραλαλάκη....
καλο αλλα ευκολακι....
ε οχι εγω δεν ειμαι ο λαδακηςφωτογραφία από το "βιβλιο της ΔΟΥ" θέλουμε...
Εγώ θα προτιμούσα να μας βρει όνομα και τηλέφωνο του παρακείμενου "σκυλιού".
εσυ εισαι πολυ καλυτερος?Ρε, ποιος κοροιδευει το Λαδακη, αυτο το κοσμημα του σαιτ με τις πολυπλευρες γνωσεις και το ταλεντο στην αναζητηση και την ερευνα?????
εσυ εισαι πολυ καλυτερος?
ελα ρε κουλαρε δεν ειπα αυτοΕγω δεν ειμαι τιποτα. Ο κανενας. Ο πουθενας.
ελα ρε κουλαρε δεν ειπα αυτο