Απόλυση ποιανου, απο ποιον και απο τι?
Από που πληρώνονται;
Απόλυση ποιανου, απο ποιον και απο τι?
Απο το κρατος. Και?
Το Κρατος πληρωνει, δεν πληρωνεται. Εσοδεύει κυριαρχικά. Τι προσπαθεις να μου πεις?Το Κράτος από που πληρώνεται;
Ασε ρε φιλε, βρηκα μετα το Δριτσελακι, νεο αστερι στο ΠΑΣΟΚ αυτη τη φορα. Την εβαλα το απογευμα, θα την προωθησω λιγο ακομη.Τι μιλφάρα είναι αυτή η Καραμανλή, τώρα στον Σκάι.
Μολις ψηφισετε το μνημονιο και διαγραψετε τους διαφωνουντες ερχομαι.
Προσπάθησε να καταλάβεις τύπε ότι η απλή αναλογική προϋποθέτει κουλτούρα συνεργασίας συνασπισμού κομμάτων.Επιπλέον, το θεμα της απλης αναλογικης ειναι μια μπούρδα και μισή.
Πότε η ενισχυμενη αναλογικη εμπόδισε να ελθει στην κυβερνηση το κομμα που πραγματικα ηθελε ο λαος και επεβαλαν οι κοινωνικες και πολιτικες συνθηκες?
Θα ηταν αστειο να πουμε οτι το 1981 με 48% το ΠΑΣΟΚ δεν επρεπε να ειναι παντοδυναμο στη βουλη.
Ή η ΝΔ του 1990 ή του 2004, με 47 και 46% αντιστοιχα.
Ακομη και οι Συριζα-ΑΝΕΛ με 41% σημερα, ειναι προφανες οτι ειναι δικαιως στην εξουσια.
Ποια ειναι η αντιθετη εκδοχη?
Οτι εχουν 59% οι υπολοιποι?
Και λοιπον? Να βαλουμε μαζι ΚΚΕ, ΧΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κυβερνησουν δηλαδη?
Τι πάει να πει "βρειτε τα οι πολιτικοι, εγω ο λαος αυτα τα ποσοστα εδωσα?"
Ε δεν μπορουμε να τα βρουμε ρε φιλε, πού να βρεθει ενιαια ή εστω συγκλινουσα προταση με το 51% ?
Μετα θα μας λες οτι "προδιδουμε τις προεκλογικες μας εξαγγελιες".
Το Κρατος πληρωνει, δεν πληρωνεται. Εσοδεύει κυριαρχικά. Τι προσπαθεις να μου πεις?
Οτι αν δεν τα βρουν το ΚΚΕ με την ΧΑ πρεπει να τους κοψουμε το μισθο?
Δεν με εχεις συνηθισει σε γραφικοτητες.
Δεν εχει κωδικες διαγραφης, μαλιστα.Δεδομένου οτι ο πολιτικός πολιτισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέτοιους κώδικες διαγραφής κ λοιπών παπάτζων μην γράφεσαι,αρκεί να ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2040 κ να γελάμε όλοι μαζί παρεάκι με τον ΣΚΑΙ να κλαίγεται μέχρι να πέσει στο 0.4% η τηλεθέαση του.
Παραδεχτήτε το κοπελιές.Από τα ρχιδια έχει όλη την ανύπαρκτη αντιπολιτεύση ο Τσίπρας.Ας κουνηθεί καμιά κανάγια τώρα να φτάσει στο θεό ο ΣΥΡΙΖΑ χαχα
Αν το παρουμε ετσι, κι εγω πληρωνω και θελω να γινει σεβαστη η δικη μου αποψη.Τι λές ρε; Οι φόροι από που είναι; Μόνο οι φεουδάρχες και oi βασιλιάδες εσοδεύουν κυριαρχικά.
Πλήρωσα κύριε; Απαιτώ να γίνεται σεβαστή η άποψή μου. Στο Μεσαίωνα μάλλον είσαι
Εγκρίνεται.Ασε ρε φιλε, βρηκα μετα το Δριτσελακι, νεο αστερι στο ΠΑΣΟΚ αυτη τη φορα. Την εβαλα το απογευμα, θα την προωθησω λιγο ακομη.
Ζεφη Δημαδάμα, ΠΑΣΟΚ. Υπεύθυνη του τμηματος γυναικων του ΠΑΣΟΚ και υποψηφια βουλευτης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να μιλάέι για σκίσιμο μνημονίων ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ για να είναι ξεκάθαρος.
Αλλά με ποιον θα πάει στη δραχμή; Από τη μία έχουμε τους δημόσιους υπάλληλους και από την άλλη τον ιδιωτικό τομέα που κρέμεται από την αγοραστική δύναμη των δημοσίων υπαλλήλων, αφού ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα, με εξαίρεση τον τουρισμό, είναι όλος καφετέριες, εμπόριο εισαγόμενων προϊόντων, ρούχα, αξεσουάρ, κινητά, ταβέρνες, νυχούδες, κομμώτριες.
Η διακίνηση τροφίμων και φαρμάκων γίνεται από καρτέλ και μεις "διαμαρτυρόμαστε" για τα μνημόνια μέσα από τα εισαγόμενα λάπτοπ και iphone γράφοντας με το νύχι βαμμένο κάγκελο.
Ο μόνος λόγος που θα ανεχτώ τον Συριζα λίγο ακόμα στην εξουσία είναι μήπως δω ξήλωμα του παλιού κατεστημένου. Μήπως
Ασε ρε φιλε, βρηκα μετα το Δριτσελακι, νεο αστερι στο ΠΑΣΟΚ αυτη τη φορα. Την εβαλα το απογευμα, θα την προωθησω λιγο ακομη.
Ζεφη Δημαδάμα, ΠΑΣΟΚ. Υπεύθυνη του τμηματος γυναικων του ΠΑΣΟΚ και υποψηφια βουλευτης.
Αν το παρουμε ετσι, κι εγω πληρωνω και θελω να γινει σεβαστη η δικη μου αποψη.
Γιατι η δικη σου ειναι καλυτερη?
Μεσαιωνας ειναι αυτα που λες εσυ. Εκτιθεσαι.
Και σου εχω νεα λεονορο, ΦΥΣΙΚΑ το Κρατος εσοδεύει κυριαρχικά.
Σου επεβαλε φορο. Με νομο. Και υποχρεουσαι να πληρωσεις.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
Δεν θα γλυτωσεις απο το πολιτισμικο σοκ. Θα το υποστεις μεχρι τελευταια σταγονα.
Μια χαρά την είχαμε με το ΚΚΕ καμία 40αρια χρόνια.Πρόταση- σοκ για εθνικό νόμισμα από την Αριστερή Πλατφόρμα
κατι ετοιμαζουν οι αληταραδες
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=118357.0;attach=620339;image[/img[/URL]]
[/quote]
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: