gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
1. Σαμαράςναι μονο που δεν εχει καμια λογικη αυτο που λες ...
1. ανακεφαλαιοποιηση χρειαζονται οι τραπεζες γιατι καποιος (οχι φιλελε, οχι ο Αλεξ ο 71 και ο Φυστικης) εβγαλε την Ελλαδα εκτος προγραμματος και πιστολιασε το IMF -> χαθηκε το αξιοχρεο του Ελληνικου δημοσιου -> καηκε το ενεργητικο των τραπεζων
2. η εναλλακτικη ηταν παντα να τραβηξει για ρηξη και σημερα οι τραπεζες να ηταν σε εκκαθαριση, αυτο του παν (οχι μονο οι ξενοι, κι η Κατσελη) και κατεληξε στο νοσοκομειο ο σεξυ Αλεξης (οχι ο 71, ο αλλος). Τραπεζες σε εκκαθαριση = κουρεμα 100%, χοντρικα
3. Κουρεμα θα γινει μονο αν δουν οτι ο σεξυ Αλεξης δε τραβαει και θελουν να τον εξαφανισουν. Και δε θα ναι απο 100,000, το ΤΕΚΕ που εγγυαται τις πρωτες 100,000 εχει συνολικα διαθεσιμα .. 2.6 δις. Με 120 δις καταθεσεις ... Προς το παρoν με δανεικα θα γινει η δουλεια, κι οι μετοχες που θα προκυψουν θα πανε στο fund των 50δις.
2. Δεν έγινε
3. Σε 3 μήνες το πολύ θα έχουμε εκλογές. Αν παρόλα αυτά τραβήξουν κούρεμα θα ήθελες να μοιραστείς μαζί με τον Άλεξ και τον Φυστίκη το βάρος του κουρέματος των καταθέσεών μου; Εγώ δεν έχω πρόβλημα πάντως