gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Θα γίνεις και εσύ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ σαν τον Άλεξ;Ανελλιπώς. Και Κουρή μαζί τύπε...
Θα γίνεις και εσύ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ σαν τον Άλεξ;Ανελλιπώς. Και Κουρή μαζί τύπε...
Ήδη έχω γραφτεί! ;)Θα γίνεις και εσύ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ σαν τον Άλεξ;
Ανελλιπώς. Και Κουρή μαζί τύπε...
Ωραία. Για να ξέρω από ποιον θα ζητήσω τα λεφτά μου όταν γίνει το κούρεμα των καταθέσεων μου (γιατί κούρεμα θα γίνει). Οπότε αν γίνει 20% κούρεμα θα έχω να λαμβάνει από σένα 25Κ έουρος και άλλα τόσα από τον Άλεξ. Θενκς "σύντροφε"Ήδη έχω γραφτεί! ;)
....η επομενη μεγαλη εξεγερση θα γινει οταν κλεισει το ιντερνετ και δεν λανσαρει η μαικροσοφτ το νεο αι φον της ....Η επόμενη μεγάλη εξέγερση στην Ελλαδα θα ειναι οταν οι ΔΥ και οι συνταξιούχοι τους θα πληρωθούν με IOU.
Και όταν βάλει ο γείτονάς μου κωδικούς στο wi fi του....η επομενη μεγαλη εξεγερση θα γινει οταν κλεισει το ιντερνετ και δεν λανσαρει η μαικροσοφτ το νεο αι φον της ....
....η επομενη μεγαλη εξεγερση θα γινει οταν κλεισει το ιντερνετ και δεν λανσαρει ημαικροσοφταπλ το νεο αι φον της ....
Δεν φέρνουν τα λέφτα τύπε την ευτυχία. :SΩραία. Για να ξέρω από ποιον θα ζητήσω τα λεφτά μου όταν γίνει το κούρεμα των καταθέσεων μου (γιατί κούρεμα θα γίνει). Οπότε αν γίνει 20% κούρεμα θα έχω να λαμβάνει από σένα 25Κ έουρος και άλλα τόσα από τον Άλεξ. Θενκς "σύντροφε"
Παλιοπουτάνες να πάτε να κουρέψετε απ αυτούς που ήθελαν πάση θυσία έουρος. Όχι από μένα. Γαμώ τη μάνα και τον πατέρα σας
Και όταν βάλει ο γείτονάς μου κωδικούς στο wi fi του
Για αυτό σου λέω ότι θα μου δώσεις εσύ τα 25Κ έουρος που θα μου κουρέψουν και ο Άλεξ τ άλλα 25Κ (σε περίπτωση που είναι 20% το κούρεμα). Με 25Κ λιγότερα θα είσαι ευτυχισμένος. Δε το κάνω για μένα. Για σένα το κάνω. Να νοιώσεις ευτυχισμένος.Δεν φέρνουν τα λέφτα τύπε την ευτυχία. :S
Καμία σχέση. Απλά τόσα χρόνια είχα βαρεθεί ν ακούω μαλάκες και καλά φιλελε που λέγανε "εγώ δε θέλω το Χ,Ψ, πράγμα που κάνει η κυβέρνηση. Εσύ που το θέλεις πλήρωσε και τα δικά μου". Ε, εγώ δεν ήθελα πάση θυσία έουρο. Ο φυστικής και ο Άλεξ που ήθελαν ας πληρώσουν το δικό μου κούρεμαετσι τυπε,εμπιστοσυνη στο ελληνικο κρατος,βλεπε χρηματιστηριο , ομολογιουχοι ,κα
Να στα δώσω τύπε, ευχαριστώς! Απλά μπορεί να μην είναι σε έουρος όπως τα θες, αλλά σε κάτι άλλα με πολλά μηδενικά.Για αυτό σου λέω ότι θα μου δώσεις εσύ τα 25Κ έουρος που θα μου κουρέψουν και ο Άλεξ τ άλλα 25Κ (σε περίπτωση που είναι 20% το κούρεμα). Με 25Κ λιγότερα θα είσαι ευτυχισμένος. Δε το κάνω για μένα. Για σένα το κάνω. Να νοιώσεις ευτυχισμένος.
Ηρεμία. Αυτό θα ισχύσει σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης από 1/1/2016. Δε σημαίνει ότι θα γίνει κούρεμα σε όλες τις τράπεζες της Ευρώπης. Χωρίς συμφωνία και grexit ήταν σίγουρο ότι θα χάνονταν καταθέσεις. Τώρα το πιθανότερο είναι να μη γίνει τίποτα.
Παλιοπουτάνες να πάτε να κουρέψετε απ αυτούς που ήθελαν πάση θυσία έουρος. Όχι από μένα. Γαμώ τη μάνα και τον πατέρα σας
Καμία σχέση. Απλά τόσα χρόνια είχα βαρεθεί ν ακούω μαλάκες και καλά φιλελε που λέγανε "εγώ δε θέλω το Χ,Ψ, πράγμα που κάνει η κυβέρνηση. Εσύ που το θέλεις πλήρωσε και τα δικά μου". Ε, εγώ δεν ήθελα πάση θυσία έουρο. Ο φυστικής και ο Άλεξ που ήθελαν ας πληρώσουν το δικό μου κούρεμα
Δέχομαι και σε ντάλαρς, και σε γεν και γιουάν μην σκαςΝα στα δώσω τύπε, ευχαριστώς! Απλά μπορεί να μην είναι σε έουρος όπως τα θες, αλλά σε κάτι άλλα με πολλά μηδενικά.
Θα είναι περισσότερης ποσότητας λόγο των τόκων που θα δικαιούσαι.