geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.809
- Πόντοι
- 6.515
Ραχήλ Μακρή: Βάρκιζα Νο 2. Ιούλιος 2015. Ραντεβού στα γουναράδικα
τι
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
στα τσακιδια δεν μπορει να παει ?
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
to fully normalize working methods with the Institutions, including the necessary work on the ground in Athens, to improve programme implementation and monitoring. The government needs to consult and agree with the Institutions on all draft legislation in relevant areas with adequate time before submitting it for public consultation or to Parliament. The Euro Summit stresses again that implementation is key, and in that context welcomes the intention of the Greek authorities to request by 20 July support from the Institutions and Member States for technical assistance, and asks the European Commission to coordinate this support from Europe;
Αυτο ειναι το μεγαλο στοιχημα του Τσιπρα.
Αν θελει να τον ξαναεμπιστευτουν οι πολιτες πρεπει οπωσδηποτε να χτυπησει το διεφθαρμενο οικονομικοπολιτικο συστημα !!
Πέστα Χρυσόστομε!!!!!!!!!!!!!εδω δεν ντρεπονται οι ψηφοφοροι που στηριζουν ακομα το τσιρκο
Μερικοί λένε ότι ο Σόιμπλε δεν μας φέρθηκε καλά.
Εγώ πιστεύω το αντίθετο πάντως (μπορεί να κάνω και λάθος αν και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος)
Με την "βόμβα" του GREXIT συνέβαλε στην επίτευξη της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!!!
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μία από τις κατάντιες του Έλληνα, είναι που χρειάζεται βούρδουλα πάνω από την κεφάλα του για να κάνει το αυτονόητο.
Δηλαδη αυτοι που κυβερνουσαν τα τελευταια 30 χρονια τα εκαναν ολα καλα ??
Ναι,ο Τσιπρας πουλησε παραμυθι για να παρει την εξουσια.
Ναι,εκανε πολλα λαθη στη διαπραγματευση.
Αλλα οχι,δεν θα την πληρωσει για ολες τις μαλακιες των κλεφτων και αμαρτωλων ΠΑΣΟΚ+ΝΔ ! !
Θελω μια προβλεψη απο τους ευρωλαγνους "οικονομολογους" του σαιτ για την πορεια της απασχολησης, της ανταγωνιστηκοτητας, των εσοδων, του ισοζυγιου πληρωμων, της αναπτυξης και του ελειματος με το νεο, της συμαχειας των προθυμων, μνημονιο. Βλεπετε ναπηγαινουν καλυτερα;
κι εγω με τον Τσιπρα ειμαι για την ωρα...να δουμε πως θα παει το πραμα.. εδω θα ειμαστε
H Eλλάδα απέκτησε επιτελους αυτο που χρειαζοταν.
Εναν σοβαρο πρωθυπουργο και μια κυβερνηση ευρειας πλειοψηφιας, χωρις τα σταλινικα απολειφαδια να κρατανε τη χωρα πίσω.
Αναμενω τις διαγραφές των λαϊκιστών και μετα θα ανακοινωσω την πληρη ενταξη μου στον Συριζα.
Τωρα με το νεο, αριστερο, μνημονιο που θα εξαφανιστει η αγροτικη παραγωγη, θα φυγουν οι εφοπλιστες, θα γινει ο τουρισμος λιγοτερο ανταγωνιστικος και θα κλεισουν πολλες ιδιωτικες επιχειρησεις, πιστευω θα ερθει και η αναπτυξη.
Είχε γράψει ένα πολύ καλό για την αχώνευτη ο ίδιος.Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΕΥΡΩΠΗ
ΕΥΡΩΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΙΟΠΡΟΣΩΠΙΑ
του Γιώργου Καραμπελιά
Μερικοί λένε ότι ο Σόιμπλε δεν μας φέρθηκε καλά.
Εγώ πιστεύω το αντίθετο πάντως (μπορεί να κάνω και λάθος αν και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος)
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μία από τις κατάντιες του Έλληνα, είναι που χρειάζεται βούρδουλα πάνω από την κεφάλα του για να κάνει το αυτονόητο.
Ευτυχως δεν εχετε μεινει και πολλοι,αντε να ειστε πλεον 0,5 με 1% με αισιοδοξη προβλεψη,στις επομενες εκλογες.εδω δεν ντρεπονται οι ψηφοφοροι που στηριζουν ακομα το τσιρκο
Αυτός ο αληταράς ο Μπαρούφας ήταν το μοιραίο πρόσωπο για την χώρα, αλλά και για τον Τσίπρα προσωπικά.
Υπήρχαν κάποιοι σοβαροί άνθρωποι στον Σύριζα να έπαιρναν πάνω τους τις διαπραγματεύσεις να καταλήγαμε πολύ πιο σύντομα σε καλύτερη συμφωνία.
Αλλά ο απατεώνας μάλλον τον θάμπωσε τον Αλέξη (και το πόπολο βεβαίως) που ήταν μάλλον "επαρχιώτης" σε διεθνές επίπεδο. Τί Κρούγμναν του παρουσίασε για κολλητό, τί Γκαλμραίηθ, τί Στίγκλιτς! "Αυτός είναι ο άνθρωπός μου!" θα είχε σκεφτεί ο μικρός, αφελώς.
Τώρα που είδε πως είναι τα πράγματα και πόσο ανοησία ήταν η παρελκυστική τακτική του Μπαρούφα και το παίξιμο της χώρας στα ζάρια πιστεύω πως αν τον είχε στα χέρια του θα τον έπνιγε...
Η γνώμη σου είναι σεβαστή αλλά ας μην ξεχνάμεότι ο Σόιμπλέ με τον Βαρουφάκη τσακώθηκε με τον Ντράγκι προχθές αρπάχτηκε καί ο τελευταίος βκήκε έξω από την αιθουσα, πριν καιρό με κάποιον υπουργό οικονομικών της Γαλλίας (όχι τον Μοσκοβιτσί κάπως αλιώς τον λένε) αρπάχτηκε τηλεφωνικά καί ο Γάλλος του είπε " άκου εγώ δεν είμαι Βαρουφάκης , εγώ θάρθω εκεί που είσαι καί θα σε αποτελειώσω. " Ο ανθρωπος είναι σακάτης καί κομπλεξικός.Μερικοί λένε ότι ο Σόιμπλε δεν μας φέρθηκε καλά.
δεν δεχόμαστε λαμόγια της δεξιας!.........H Eλλάδα απέκτησε επιτελους αυτο που χρειαζοταν.
Εναν σοβαρο πρωθυπουργο και μια κυβερνηση ευρειας πλειοψηφιας, χωρις τα σταλινικα απολειφαδια να κρατανε τη χωρα πίσω.
Αναμενω τις διαγραφές των λαϊκιστών και μετα θα ανακοινωσω την πληρη ενταξη μου στον Συριζα.
Σόρυ αλλά δεν θα σε ρωτησω για τις πολιτικες μου επιλογες.δεν δεχόμαστε λαμόγια της δεξιας!...................κάτσε με τους χαμένους και κλαίγε!
![]()
![]()
![]()
![]()
.........βρωμύλοι!
![]()
![]()
![]()
![]()