rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
χειροτερη περιοδο δεν μπορουσες να ερθεις... ;)τις καλησπέρες μου... άρτι αφιχθείς εις κλεινόν άστυ..
χειροτερη περιοδο δεν μπορουσες να ερθεις... ;)τις καλησπέρες μου... άρτι αφιχθείς εις κλεινόν άστυ..
Βρήκες κι εσύ περίοδο για να 'ρθεις. :S
Το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σύνορα σε έχει προβληματίσει;![]()
χειροτερη περιοδο δεν μπορουσες να ερθεις... ;)
Αθήνα έχεις έρθει ή Θεσσαλονίκη; Εδώ στην Αθήνα έχει και υγρασία... :Sκαλως σας βρήκα... τι γαμημένη ζέστη είναι ρε αυτή ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αθήνα έχεις έρθει ή Θεσσαλονίκη; Εδώ στην Αθήνα έχει και υγρασία... :S
Έχει αλλάξει το καθεστώς τύπε, μην έχεις αυταπάτες. :Sδεν κλείνουν τα σύνορα για τους ανθρώπους ... για τα λεφτά έχουν κλείσει... ;)
Κατάλαβα... Για ραντεβουδάκι με το Μέμο ήρθες!!!αθήνα είμαι .. μεθαύριο την κοπανάω για το εξοχικό...
ήρθα μπας και γίνει τίποτε να προλάβω να ρίξω και γω καμμιά φάπα...
Εδώ μας έφεραν οι 5 μήνες σκληρής διαπραγμάτευσης. Τώρα θα δώσεις και κώλο για να γλιτώσεις την άτακτη χρεοκοπία.
Λενε οτι κανουν πισω σχετικα με αυτην την προταση.Αυτο δεν ειναι κωλος να δωσεις το ΤΑΙΠΕΔ στο Λουξεμβουργο.Αυτο σε αγοραζει ολοκληρο.Ας πανε να κανουν αλλαξοκωλιες μεταξυ τους καλυτερα..
Αρχίδια χρηματοδοτεί,μίζες δινει σε υπουργους και οσους βαζουν υπογραφές απο το πολιτικό προσωπικό.Για πές μια εταιρεία που εχει χρηματοδοτησει...ακομα σανο σας ταιζουν ... το IfG ειναι συγχρηματοδοτουμενο απο την Ελλαδα και την KFW (Γερμανικη κρατικη τραπεζα επενδυσεων, εκ καταστατικου ο Υπουργος Οικονομικων ειναι προεδρος του ΔΣ). Η KFW χρηματοδοτησε το fund, δεν ειναι ιδιοκτητρια του, το fund χρηματοδοτει την Ελλαδα (μικρομεσαιες επιχειρησεις κλπ)
Το πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος ήταν:
Θέλετε οι πολιτικοί να σας λένε δυσάρεστες αλήθειες;
-ΟΧΙ 61%
-ΝΑΙ 39%
Αντε να σας μπριζωσω βραδιατικα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()