το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τωρα και απο το πουλιΤο ξερω. Το εχω ακουσει απο τη χρυση αυγη, το στοχο, το απολλωνειο φως, τον Πλευρη και αλλους εγκυρους αναλυτες.
τωρα και απο το πουλιΤο ξερω. Το εχω ακουσει απο τη χρυση αυγη, το στοχο, το απολλωνειο φως, τον Πλευρη και αλλους εγκυρους αναλυτες.
εσενα με την επιχειρηση θα σε ειχαν απο τους πρωτους
Αυτο παλι που θεωρειτε δεδομενο οτι οι φορεις της επαναστασης ειναι ρακενδυτοι. Θα θελα να μου πειτε σε ποιο ιστορικο βιβλιο το διαβασατε.
οι φορείς μπορεί όχι .... πάντως οι ακόλουθοι σίγουρα ναι...
Ο Τσε μεγαλοαστος ηταν να θυμησω. Και ο Βελουχιωτης το ιδιο. Ας κοπει το λαικιστικο παραμυθι με τους "πλουσιους επαναστατες".
αυτό ακριβώς λέω.... και μεγαλοαστοί παραμείνανε μέχρι το τέλος της ζωής τους έχοντας προνόμια που δεν τα είχανε οι ακόλουθοι τους...
Δεν ηταν μεγαλοαστοι ηταν ΗΓΕΤΕΣ.
Μπορουσαν να χουν μια ζωη στα πουπουλα και προτιμησαν να παιξουν το κεφαλι τους στα ζαρια για τις ιδεες τους. Αλλα εσυ που εισαι παθητικος και υποτακτικος εκ φυσεως που να το καταλαβεις...
Δεν ηταν μεγαλοαστοι ηταν ΗΓΕΤΕΣ.
Μπορουσαν να χουν μια ζωη στα πουπουλα και προτιμησαν να παιξουν το κεφαλι τους στα ζαρια για τις ιδεες τους. Αλλα εσυ που εισαι παθητικος και υποτακτικος εκ φυσεως που να το καταλαβεις...
μαλάκες,πουλημένα τομάρια ήταν και διεστραμμένοι
τωρα μαλιστα... το ειπε ο κορνηλιος...
Στόν έβαλα επειδή είναι πασίγνωστο ότι έχει κάνει σκληρή κριτική προς τον Μάρξ και τα κομμουνιστικά καθεστώτα. Οπότε σίγουρα νά μήν είναι Μαρξική άποψη.
Τι του λες τωρα... Το παιδι ξερει μονο συμμοριτες, εαμοβουλγαρους, κονσερβοκουτια κτλ.
γιατί υπήρχε και κάτι διαφορετικό ??
αυτοί που αγωνιστήκανε κατά των Γερμανών την κάνανε από τις τάξεις του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ με το που άρχισε τα εγκλήματα του (Ψαρρός κλπ)...
ωχ ρε πούστη, δεν ξεπέρασες τον εμφύλιο εσύ???
τεσπα, είτε μιλάω σε ντουβάρι είτε στον τρόμπα, ένα και το αυτό...
Τι του λες τωρα... Το παιδι ξερει μονο συμμοριτες, εαμοβουλγαρους, κονσερβοκουτια κτλ.
170 σημερα;
164 προβλεπω εγω170 σημερα;