jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Που να δεις τι περιμενει εσενα και τους ομοιους σου.
αυτο να το βαλετε στην ροζ σουφριτσα σας
θα σας μαθει ο λιλας πως
Που να δεις τι περιμενει εσενα και τους ομοιους σου.
πρεπει να παιρνει αγχολυτικα αντικαταθληπτικα.....δεν αντεχεται αλλιως τοσο βαροςο αλεξης τυποι χθες βραδυ χαμογελαγε, ειχε όμως βγαλει κι έναν ερπη τεραστιο :S
Ειναι αυτονοητο οτι αναφερομαι σε ολους τους πολιτικους απο τη μεταπολιτευση και μετα, οχι μονο στο Συριζα.
Η διαφορα Συριζα με τους προηογυμενους ειναι οτι με τους προηγουμενους πεφταμε ετσι
http://[URL unfurl="true"]www.baaa-acro.com/wp-content/uploads/1978/09/N533PS-16.jpg[/img[/URL]]
ενω με τον αλεξη ετσι
[img]http://[URL unfurl="true"]www.compassdatacenters.com/wp-content/uploads/2013/01/dreamliner.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
νομιζα οτι μιλαγες μονο για εντιμοτητα....
Ειμαστε τοσο αχρηστοι και σαπιοι που ουτε ο θεος δε μας θελει.
Να προσευχεστε να μας στειλει εναν Παπαδοπουλο η μια Θατσερ να μας κυβερνησει διοτι με τοσο ψεκασμενο κοσμο και σαπιους πολιτικους, θα παμε κολυμπωντας στην Ουγκαντα για ενα καλυτερο μελλον
το δημοψήφισμα γιατι εγινε τυποι, εχει καταλαβει κανεις?
Πρόσεξε όμως: ήταν δέσμευση και από τις βασικές αρχές της προεκλογικής εκστρατείας. Κατά τη γνώμη μου, αν δεν είσαι σίγουρος 1.000% ότι μπορείς να κάνεις κάτι απλά δεν το υπόσχεσαι... Θα μου πεις, τώρα, πολιτικός δεν είμαι... Τέσπα.γιατι δεν μπορουσανε....με 2-3 ατομα στο ΣΔΟΕ που πηγαινανε να κανουνε μια κινηση και τους παιρνανε πιπα κωλο μετα...
τωρα αν υπαρξει καποιας μορφης βοηθεια και απο το εξωτερικο για την καταπολεμηση του συγκεκριμενου φαινομενου μπορει να γινει κατι...
ειναι παρα πολυ δυσκολο για αυτο αλλωστε και δεν εγινε τιποτα....
Πρόσεξε όμως: ήταν δέσμευση και από τις βασικές αρχές της προεκλογικής εκστρατείας. Κατά τη γνώμη μου, αν δεν είσαι σίγουρος 1.000% ότι μπορείς να κάνεις κάτι απλά δεν το υπόσχεσαι... Θα μου πεις, τώρα, πολιτικός δεν είμαι... Τέσπα.
Ακόμα και αν χρειάζεται βοήθεια από το εξωτερικό, γιατί δεν τη ζήταγε τόσο καιρό; Ίσα ίσα θα έδινε και ένα δείγμα γραφής ότι η παρούσα κυβέρνηση θέλει να ανατρέψει τα κακώς κείμενα των προηγουμένων, το οποίο - πιστεύω - θα βοηθούσε στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.
γιατι δεν μπορουσανε....με 2-3 ατομα στο ΣΔΟΕ που πηγαινανε να κανουνε μια κινηση και τους παιρνανε πιπα κωλο μετα...
τωρα αν υπαρξει καποιας μορφης βοηθεια και απο το εξωτερικο για την καταπολεμηση του συγκεκριμενου φαινομενου μπορει να γινει κατι...
ειναι παρα πολυ δυσκολο για αυτο αλλωστε και δεν εγινε τιποτα....
στην βενεζουελα του μαδουρο ετσι το κανουν?Το πιο απλό για να πολεμήσεις την φοροδιαφυγή εδώ και 20 χρόνια?
Πληρωμή με κάρτα για όλα...το πιο απλό που κάνουν παντου.
Όλα με κάρτα
Εύκολο να το λες... δύσκολο να το κάνεις!!! (στην Ελλάδα τουλάχιστον)Το πιο απλό για να πολεμήσεις την φοροδιαφυγή εδώ και 20 χρόνια?
Πληρωμή με κάρτα για όλα...το πιο απλό που κάνουν παντου.
Όλα με κάρτα
Προφανώς παίχτη μου, συντάσσεσαι με την παρακάτω άποψη:Δημοκρατια λεει Τη ΧΕΖΩ τη δημοκρατια. Και δεν αναφερομαι μονο στη σαπιλα που μας πλασαρουν σημερα σαν "δημοκρατια"... Χεζω ακομα και τη δημοκρατια στην Αρχαια Ελλαδα. Αρνουμαι ενα πολιτευμα οπου ενας εξυπνος ανθρωπος εχει την ιδια δυναμη με καθε ψεκασμενο/καθυστερημενο
Προφανώς παίχτη μου, συντάσσεσαι με την παρακάτω άποψη:
την χωρα την κατεστρεψαν οι 5 μηνες του συριζα...ωραια...τα 2 δις μπορει να τα φερει ο λαλιωτης απο την hsbc, ubs , barclays και δεν ξερω εγω που αλλου τα εχει να πληρωσουμε μισθους και συνταξεις ?
να βαλουμε και καμια 500αρια εκατομμυρια του Παπαντωνιου....βαλε και το 1.5 δις του τσοχατζο το οποιο δεν επιστραφηκε καν απο τις τραπεζες της ελβετιας και παρακρατηθηκε εκει περα....
μονο τις μιζες επι ΠΑΣΟΚ να παρουμε την βγαζουμε ολοι μελι για τα επομενα 5 χρονια....
αλλα φυσικα την χωρα την κατεστρεψαν οι 5 μηνες του συριζα...προς θεου...σκεφτομαι τωρα τον Λαλιωτη να αραζει στην διαμερισματαρα του στο central park και να γελαει με τα χαλια μας...
και να λεει κοροιδα σας τα εφαγα και τωρα ψοφιστε !
συνεχισε αλεξ την παρωδια με τον συριζα...καλα το πας....αν γινοτανε δημοψηφισμα σε 1 μηνα και κλεινανε οι τραπεζες και τα ΑΤΜ σε εχω ικανο να ελεγες οτι ο συριζα διελυσε την παγκοσμια οικονομια και ολη την ευρωζωνη μεσα σε 1 μηνα....
μηπως εχεις να πηδηχτεις καιρο με την ροζυ και το εχεις χασει λιγο ρε ????
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ !!!
λοιπον αρχιδι...αφου σε ξετομαριασω ,θα σου ξαναφορεσω την προβια ,για να σε ξετομαριασω και παλι....3ετες δανειο απο τον esm
επισημο αιτημα
στα 4 στα 4
Όχι ρε τύπε πως σου πέρασε αυτό από το μυαλό; Mήπως είσαι γερμανοτσολιάς και εσύ;εγω γιατι πιστευω οτι ο τσιπρας ειχε σχεδιασει απο την αρχη την εξοδο της χωρας απο το ευρω?ειναι πραγματικα ο πρωτος πρωθυπουργος που ευχομαι ολοψυχα να βρεθει καποιος καλος ανθρωπος να του τιναξει τα μυαλα στον αερα