The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.455
- Πόντοι
- 25.467
Καληνυκτα Σας.
Καλο ξημέρωμα.
Καληνυκτα Σας.
δεν εχουνε το ιδιο μεριδιο ευθυνης μαν....20 χρονια κυβερνησης ΠΑΣΟΚ με 5 μηνες συριζα ?
ειναι σαν να πλακωσεις στο ξυλο εναν εξω να τον αφησεις αιμοφυρτο με το ενα ποδι στον ταφο....και μετα να παω να του δωσω εγω την τελικη μπουνιτσα και να λενε οτι τον σκοτωσα...
εγω ειμαι ο δολοφονος ναι...αλλα η ζημια εχει προελθει απο πριν
μια απο τα ιδια και εδω....πιστευω δεν πρεπει πια βουλευτης του ΠΑΣΟΚ ειδικα να βγαινει καν στην τηλεοραση και να εχει το θρασος να κρινει τους 5 μηνες του συριζα και οτι οδηγησανε την χωρα στον γκρεμο...
ειναι κατι που με διαπερνα...θες να μπεις μεσα στην τηλεοραση και να τον σπασεις στο ξυλο....
καταντια μεγαλη
Ναι ναι ρε φιλε, ξερω.
Αηδια καταντησατε ολοι οι συριζαιοι πια με την ιδια καραμελα.
"Δεν ειμαι συριζα αλλά στηριζω συριζα". Εσυ το προχωρησες. "Δεν τον υποστηριζω". Μας επεισες.
Αυτα τα "ό,τι και να γινει την Κυριακη εσεις θα φταιτε" να τα πειτε στο δικαστηριο.
Ή στον οχλο που θα σερνει τους υπουργους στην κρεμαλα.
Μπορει να τους πεισετε.
Διαλεξε:
Α) Ηλιθιος
Β) Ψευτης
Ενα απο τα δυο εισαι, τριτη επιλογη δεν υπαρχει.
Και οταν (αν) την περασει, θα κατεβουν παλι καποιοι στο Συνταγμα να πανηγυρισουν οτι κατατροπωσαμε τους ευρωπαιους.
Δεν καταλαβες.
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ειπε οτι το ερωτημα ειναι ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ.
Μονο οσοι ψηφισατε ΟΧΙ δεν πηρατε χαμπαρι.
Υποθετω ομως οτι ο Παυλοπουλος επειδη ειναι δεξιος, αρα σοβαροτερος κατα τεκμηριο απο τους αριστερους καραγκιοζηδες, μπορει και να κάνει αυτο που ειπε.
Κάτι μαλακίες για όχλους υπονοούσε και το άλλο φιλελεύθερο τρολ, ο φυστίκης. Κάπως έτσι του είχα απαντήσει. Με μερικές μικρές τροποποιήσεις, νομίζω ταιριάζει και στην περίπτωσή σου: Ρε σίχαμα, που έχεις γαμηθεί στη φτηνή προπαγάνδα, πιστεύεις ότι είσαι σε θέση εσύ και ο κάθε υποτελής ραγιάς με παρόμοια νεοφιλελέ νοοτροπία της πούτσας, που μιλάει για "ανάπτυξη" μέσω φτωχοποίησης, να ζητάς κρεμάλες για τους "αντιπαλους" σου; Περιμένουμε ειδικά δικαστήρια πρώτα για τα σκουπίδια που σε "εκπροσωπούν" και που τόσα χρόνια έχουν γαμήσει τα πάντα. Πρώτα ΑΥΤΟΙ και τα τσιράκια τους πριν από οποιονδήποτε άλλον. Αυτή είναι η απαίτηση των περισσότερων, ειδικά όσο θα σκουραίνουν τα πράγματα.
Ανήκεις σε μια γραφική μειοψηφία, που θέλει να δώσει άφεση αμαρτιών σε κάθε αρχίδι που έχει κάνει τα ακατανόμαστα όσο καιρό κατείχε αξίωμα. Συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό με την κάλυψη του "το μη χείρον βέλτιστον", ενώ στην ουσία επιθυμείς τα χειρότερα στους "άλλους" επειδή υπάρχει ιδεολογική διαφορά με τον σάπιο μικρόκοσμό σου. Από εκεί ξεκινάνε όλα, δεν έχει σημασία πόσο σάπιοι και υποκριτές είναι αυτοί που στηρίζεις, αρκεί που είναι κοντά σου "ιδεολογικά".
Ελα παρε να μαθαινεις,που εφταιγαν οι αυξησεις.Και δεν ντρεπεσαι να το λες κιολας.
Τυπε παρτο αποφαση....... "μαζι τα φαγαμε" στο εγραψε και ο Παγγαλος αλλα εσυ δεν το καταλαβαινεις!
Αυτοί που ζητούν τιμωρία για τους ενόχους είναι πλέον παααααααρα πολλοί.
Μιλάμε για απίστευτο θράσος πλεον. Αυτοί που πήραν τα δάνεια και έβαλαν την πατρίδα στη μέγγενη του ευρώ με τις αλχημείες της γκόλτνμαν πήραν τις μίζες και ζουν στην Εκάλη να ζητούν τα ρέστα από τον Τσιπρα! Και σκέψου ότι εγώ δεν είμαι <<φαν>> των Συριζαίων. Αντιθέτως. Αλλά υπάρχουν όρια στην ανοχή.
υπαρχει πιο αντιπαθητικη γυναικα στον πλανητη γη απο την ζωη κωνσταντοπουλου ?
πως γινεται να βρεθηκε ανθρωπος να παρει αυτο το πραμα ?
ας μου εξηγησει καποιος γιατι δεν μπορω να καταλαβω.
για να το πω διαφορετικα-------> ΤΙ ΜΠΑΖΟΟΟΟΟ ειναι αυτοοοοοο ρεεεεεε
Τι "προαναγγελλει" εξεγερσεις το ζωο?
Αυτη δεν ειναι η υπουργος?
Για να προαναγγελλει την βαλανε εκει?
Τι κανει για να το λυσει?
καλά τότε βλέπω τον Αλέξη σουβλιστό στο Σύνταγμα και την Κωνσταντοπούλου αναστενάρισα ...
Αποφασισε το 61% να κλεισει τα καναλια?
Καλο.
Θα αποτελεί μηπως και αντικειμενο δημοψηφισματος σε λιγο αν θελουμε εκλογες για τα επομενα 30 χρονια?
Αν ψηφισει ΟΧΙ το 61% φανταζομαι εισαι συμφωνος
Ο Τσίπρας πανίβλακα δεν είναι ειδησεογραφικό πρακτορείο, είναι πολιτικός και αν σκατώσει θα τον στείλουν σπίτι του.
Το βοθροκάναλο είναι εκεί για να πληροφορεί. Όταν παραπληροφορεί, πρέπει να το κλείνουν.
Υ.Γ.: Ο μόνος στον οποίο έχεις εσύ το δικαίωμα να αποδώσεις το χαρακτηρισμό 'κομματόσκυλο' είναι ο Τσώνης. Μη το λες σε άλλους γιατί γελάνε και οι πέτρες.
Αυτο που ξαφνικα εμφανιζονται απαλλαγμενοι απο καθε ευθυνη για την μεχρι τωρα πορεια της χωρας, με τρελαινει.
Εδω εχουν βγαλει αγιο τον Καραμανλη-Σαμαρα, και τα ριχνουν στα κακο Γιωργακη.
Μερικοι εχουν πραγματικα θρασος.