Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
το hit της Δευτερας made by Alexis ! ;)
Δεν ειναι μονο η πολιτικη των τελευταιων 20 χρονων που ακολουθησαν. Με δικους τους διορισμος, ανεξελεκτο χρεος για να ικανοποιησουνε τους κομματικους τους φιλους. Ειναι πως οταν εσκασε η φουσκα αυτοι παλι διαχειριστηκαν το προβλημα, αυτοι τα εκαναν ξανα σκατα, και προσπαθουσαν καθε εξαμηνο να παρνουν-δεχονται, αποφασεις-διαταγες, που ηξεραν οτι δεν οδηγουσαν πουθενα, μονο και μονο για να διατηρηθουν στο προσκηνιο. Σαν τα πρεζακια που παιρνουν την δοση τους και ελπιζουν οτι αυριο θα ειναι ολα καλυτερα.δεν εχουνε το ιδιο μεριδιο ευθυνης μαν....20 χρονια κυβερνησης ΠΑΣΟΚ με 5 μηνες συριζα ?
ειναι σαν να πλακωσεις στο ξυλο εναν εξω να τον αφησεις αιμοφυρτο με το ενα ποδι στον ταφο....και μετα να παω να του δωσω εγω την τελικη μπουνιτσα και να λενε οτι τον σκοτωσα...
εγω ειμαι ο δολοφονος ναι...αλλα η ζημια εχει προελθει απο πριν
Μολαταυτα επι της ουσιας ειναι πραγματικοτητα οτι σε ενα θρεντ που λενε δεκα ατομα το ιδιο, επιλεξατε να παραθεσετε εμενα.
Συμπτωσις προφανως.
Μα γιατι εκνευριζεσθε.
Δεν ειναι κακο να εχετε κι εσεις μια προτιμηση στον σχολιασμο των ποσταρισματων μου.
Πολυς κοσμος την εχει.
Που ειναι βατραχος;
Σημερα μαθαμε οτι ενα κρατος εχει και αλλες (ποιες?) πηγες εσοδων εκτος απο τους φόρους.Τουλάχιστον παιδαριώδες το σχόλιο σας.
Δηλαδή ή Γερμανία που είναι εξαγωγική χώρα, τα πλεονάσματά της τα έβγαλε από φόρους και περικοπές;
Τελικά έχετε πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτο σας.
Δηλαδή ή Γερμανία που είναι εξαγωγική χώρα, τα πλεονάσματά της τα έβγαλε από φόρους και περικοπές.
Τελικά έχετε πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτο σας.
Ειχα ακουσει οτι πηγε οικονομικος μεταναστης στο Πακισταν.πολλα εχουν ακουστει μαν , απο οτι τον πατησε το τρολευ για την δουλεια μεχρι οτι παντρευτηκε με μουσουλμανο και ζει στην Τασκενδη
Ακριβώς !
Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ελλάδα λες και έχει
οικονομια τύπου Γερμανίας.
Επειδή δεκάδες δις ελλήνων πήγαν από τις ελληνικές στις γερμανικές
τράπεζες, το πιο λογικό είναι η Γερμανία να επενδύσει
στην Ελλάδα με τα λεφτά αυτά , που είναι ελληνικά.
Χώρις που η ΕΚΤ αγόρασε τα ελληνικά ομόλογα από τις Γαλλο-γερμανικές
τράπεζες με discount 60% , και ζητάει να τα εξωφλήσουμε...στο 100% !
Κατά τα λοιπά δεν είναι κερδοσκόποι, είναι...εταίροι μας !
Σημερα μαθαμε οτι ενα κρατος εχει και αλλες (ποιες?) πηγες εσοδων εκτος απο τους φόρους.
Καληνυχτα σας.
άλλο σου είπε ο Αγιος !
Σημερα μαθαμε οτι ενα κρατος εχει και αλλες (ποιες?) πηγες εσοδων εκτος απο τους φόρους.
Καληνυχτα σας.
Λαδακη πού ειναι η συμφωνια?
άλλο σου είπε ο Αγιος !
Eιναι 5 το πρωι. Καποτε πρεπει να κοιμηθω κιολας.Έτσι!!!
Παρατηρώ πάντως ότι φέυγετε πάντα σαν την κοτούλα όταν δεν έχετε επιχειρήματα. ;)
Eιναι 5 το πρωι. Καποτε πρεπει να κοιμηθω κιολας.
Κατι τετοια ομορφα ελεγε ο apoc, που μπορει να μιλαγα μαζι του 5 ωρες αλλά ΚΑΘΕ φορα οταν εφευγα ελεγε οτι αποχωρω επειδη ειμαι κοτα και δεν μπορω να τον αντιμετωπισω.
Eιναι 5 το πρωι. Καποτε πρεπει να κοιμηθω κιολας.
Κατι τετοια ομορφα ελεγε ο apoc, που μπορει να μιλαγα μαζι του 5 ωρες αλλά ΚΑΘΕ φορα οταν εφευγα ελεγε οτι αποχωρω επειδη ειμαι κοτα και δεν μπορω να τον αντιμετωπισω.
Καληνυκτα Σας.Στα πελέ μου τα νταραβέρια σας με τον κ. Απόκα.
Μαζί μιλάμε...
Καληνυχτα σας.