bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
Εχω τοποθετηθει πολλακις.
Θεωρω οτι ο Σαμαρας ηταν ικανοτατος και ειναι αδικημενος ιστορικα ΗΔΗ.
ρε παιδια καντε κατι βοηθηστε τον..
Εχω τοποθετηθει πολλακις.
Θεωρω οτι ο Σαμαρας ηταν ικανοτατος και ειναι αδικημενος ιστορικα ΗΔΗ.
Το γραφειο τύπου του Συριζα μάς παριστάνεις?Έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, οι τράπεζες θα λειτουργούν κατά τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσαν την τελευταία εβδομάδα.
γιορταζουμε τα 100 χιλιαρικα που κερδισα απο το στοιχημα με τραμουντανα και γιανεβαν...θα κερασω ολους τους αριστερους του σαϊτ στουτιακι σπεσιαλ οταν μου τα δωσουν οι τσιπηδες
πνιγηκα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
ετοιμασε παιδι μου πο μια διαταγη πληρωμης για γιανεβαν κα τραμυ για να μου δωσουν τα χρωστουμενα, θα πληρωθεις σε ευρω που σαρεσουνΕζησε να δει την παραιτηση Σαμαρα.
Έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, οι τράπεζες θα λειτουργούν κατά τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσαν την τελευταία εβδομάδα.
5 ψηφιζουμε 6 φευγει ο σαμαρας
Γι αυτο την κρισιμη ωρα τον πουλησες, ως σκωληξ.τον αντωνη τον εχω βαθεια μεσα στην καρδια μου....να μην ξεχναμε οτι υπαρχουνε ατομα τα οποια δεν κανανε καθολου στρατιωτικη θητεια οπως ο υποφαινομενος χαρη στον αντωνακη...
Αντωναραααα σαγαπαμε ρεεε οπως και να εχει !!!
5 ψηφιζουμε 6 φευγει ο σαμαρας
τελειωσε το στρατο μποιΓι αυτο την κρισιμη ωρα τον πουλησες, ως σκωληξ.
Οταν λεει, χαζουλη, "οι φτωχοι να μην πληρωσουν τον πολιτικο φανατισμο", εννοει να μην πληρωσουν οι ευρωπαιοι φορολογουμενοι των φτωχων κρατων μελων τις ακροτητες του Συριζα.Σουλτς: Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε ενωμένοι – Οι φτωχοί να μην πληρώσουν τον πολιτικό φανατισμό
Πού το ειδες αυτο???Αυτοι που πηρανε 120 ηδη δεν παιρνουνε αλλα αυτην την εβδομαδα.
Πού το ειδες αυτο???
μην αντιμιλας στο μονο διαδικτυακο σου φιλο που θελει να σε προσλαβει και να σε πληρωσει και σε ευρω, τη στιγμη που σε εχει απαξιωσει ολο το σαιτ με τις μπουρδες και τα απιθανα αλεξ πολλς που εδινες τοσο καιρο ετοιμασε τωρα τη διαταγη πληρωμης....αντε αντεΟταν λεει, χαζουλη, "οι φτωχοι να μην πληρωσουν τον πολιτικο φανατισμο", εννοει να μην πληρωσουν οι ευρωπαιοι φορολογουμενοι των φτωχων κρατων μελων τις ακροτητες του Συριζα.
το ειπανε.τσακω το και καν το σημαιαΠού το ειδες αυτο???