pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ποιος θα παει απο νδ αυριο στη συναντηση?
ποιος θα παει απο νδ αυριο στη συναντηση?
5 ψηφίζουμε 6 φεύγουν;Eσυ ποιον θελεις τύπε?
γιανεβαν δε βλεπω το πιμι για τα λεφτα που μου χρωστας, 50 χιλιαρικα ειναι και εχω μαρτυρες ολο το σαϊτ... γινετε αντρες επιτελους γατακια
Αβραμόπουλος για Αρχηγός κύριοι..
Πια ανέλιξη ρε πλάκα μας κάνεις; Αυτή τη στιγμή δε πρέπει να μαζέψατε ούτε το 20% των Ελλήνων ψηφοφόρων. Τώρα το μόνο που μένει για να σας τελειώσει ο "πρόεδρος του 15μελούς" είναι να κάνετε τον Άδωνη πρόεδρο.Και για να μην νομιζουν καποιοι οτι υπεκφευγω.
Ειναι πλεον αυτονοητη αναγκη οτι η Αντωνης Σαμαρας πρεπει να παραιτηθει.
Αποτελεί πλεον βαρίδι για την ανελιξη της παραταξης.
γιανεβαν δε βλεπω το πιμι για τα λεφτα που μου χρωστας, 50 χιλιαρικα ειναι και εχω μαρτυρες ολο το σαϊτ... γινετε αντρες επιτελους γατακια
Καλά εσύ δε πρέπει να μάζεψες ούτε καν το 3% των Ελλήνων ψηφοφόρων. Θα μείνει με τη σφραγίδα στο χέρι η Φωφάρα και από που θα τρως σκατοκομματόσκυλοδενδιας
αλλαγη ηγεσιας στη νδ
Σε περίπτωση δραχμής μαντεψτε ποιος θα κόψει το νόμισμα μας??.Θέλει κ ερώτημα Ρωσία...υπήρχαν είδη κάποιες φήμες anyway...
εισαι αναξιοπιστος και θα σε πηγαινει μαρουλι ολο το σαϊτ κυριε χρωστας και πρεπι να πληρωσεις....το ιδιο επιθυμουσες να κανει η Ελλαδα, για σενα δεν ισχυει?Όλο το σάιτ έχεις μάρτυρες πως είσαι λιμούτσης και γελοίος που ποστάρεις φωτός με ιπτάμενες δεσμίδες.