EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Η πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν όχι είναι άνεργοι :S
Με το 29% σε επιχειρήσεις και 100% προκαταβολή μαζί με 23% σχεδόν σε όλα στο παρατσακ θα έβρισκαν δουλειά
Η πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν όχι είναι άνεργοι :S
Τώρα θα σου βρει δουλειά ο Τσίπρας τύπε Με την επιστροφή στην δραχμή θα γίνουμε όλοι πλούσιοιανεργοι και φτωχοι τοσες μερες δεν ελεγα οτι ειναι ταξικο το δημοψιφισμα
τα μεγαλια κεφαλια του site ξεφτιλιστικαν
ποιοι ειναι οι αλλοι 17 ? ο λιθουανος? ο σλοβακος ? ο μαλτεζος? ο φινλαδος? ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ....ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΡΑΙΧ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΚΑΙ οι ευρωπαιοι ηγετες σημερα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ...Και τωρα πειτε μου εσεις ποιος θα μας μπαναρει εξω, μετα από αυτό το εκκωφαντικό 60-40..Ο Σόιμπλε θα εισηγηθεί,ορμωμενος από το μίσος που τρεφει προς το Συριζα,οι άλλοι 17 τι θα κάνουν?Πώς θα διαχειριστούν αυτο το "ΟΧΙ" ενός Λαού???
Αυριο συνατιουνται ΟΛΑΝΤ-ΜΕΡΚΕΛ προφανώς για να συντονιστούν ενοψει των νεων επαφων με τους δικούς μας..Ποιος θα κλείσει την πόρτα??
ΥΓ:61-39 τωρα...
ΤΡΑΜΟΥ ΚΛΑΨΕ!!!
Και τωρα πειτε μου εσεις ποιος θα μας μπαναρει εξω, μετα από αυτό το εκκωφαντικό 60-40..Ο Σόιμπλε θα εισηγηθεί,ορμωμενος από το μίσος που τρεφει προς το Συριζα,οι άλλοι 17 τι θα κάνουν?Πώς θα διαχειριστούν αυτο το "ΟΧΙ" ενός Λαού???
Αυριο συνατιουνται ΟΛΑΝΤ-ΜΕΡΚΕΛ προφανώς για να συντονιστούν ενοψει των νεων επαφων με τους δικούς μας..Ποιος θα κλείσει την πόρτα??
ΥΓ:61-39 τωρα...
ΤΡΑΜΟΥ ΚΛΑΨΕ!!!
Εγώ σε πιστεύω. Εμένα στον πατέρα, του παππού του ξαδέρφου της θείας της μάνας της ανηψιάς ενός παλιού μου συγκατοίκου είπαν ότι αν ψηφίσει ναι θα πέσει παγετώνας στη ΜύκονοΔε με ενδιαφέρει αν με πιστεύεις ή όχι.Εγώ δεν είπα ότι ήταν κομματική επιλογή.Είπα τι έγινε με 2 άτομα.Πάντως ρε μάγκα,να είσαι ΑΕΚτζης και να συντάσσεσαι με τον Φίλη και τους ομοίους του που έχουν αντιταχθεί στο γήπεδο,τι να σου πω...
Πάντως τόσα χρόνια που εφημερίδες και κανάλια προέβαλαν τον Αλέξη δεν είδα να διαμαρτύρεται κανείς.Και να σου θυμίσω ότι ανοίξατε την ΕΡΤ με κρατικό χρήμα για να περάσετε την προπαγάνδα σας
Εγώ σε πιστεύω. Εμένα στον πατέρα, του παππού του ξαδέρφου της θείας της μάνας της ανηψιάς ενός παλιού μου συγκατοίκου είπαν ότι αν ψηφίσει ναι θα πέσει παγετώνας στη Μύκονο
ο πνιγμενος απ τα μαλλια του πιανεται ,όπως ειπε κι ο προεδρος
Μα δεν ειδες δημοσκοπησεις σημερα τυπε;Το 80% ειναι υπερ της παραμονης στο ευρω αλλα ψηφισε και 60% ΟΧΙ.Και οχι μνημονια και οχι δραχμη,θα τα πετυχουν ολα και σε 48 ωρες.Τώρα θα σου βρει δουλειά ο Τσίπρας τύπε Με την επιστροφή στην δραχμή θα γίνουμε όλοι πλούσιοι
ο φίλης δεν ξέρω καν ποιος είναι.εγώ συντασσομαι με το συμφέρον της χώρας αλλά και την λογική.και η λογική λεει οτι το να δανειζεσαι 50 και να πληρωνεις 150 είναι λάθος.αν εσυ το βλεπεις κομματικα είναι επιλογη σου.εγώ το βλέπω ρεαλιστικά .Δε με ενδιαφέρει αν με πιστεύεις ή όχι.Εγώ δεν είπα ότι ήταν κομματική επιλογή.Είπα τι έγινε με 2 άτομα.Πάντως ρε μάγκα,να είσαι ΑΕΚτζης και να συντάσσεσαι με τον Φίλη και τους ομοίους του που έχουν αντιταχθεί στο γήπεδο,τι να σου πω...
Πάντως τόσα χρόνια που εφημερίδες και κανάλια προέβαλαν τον Αλέξη δεν είδα να διαμαρτύρεται κανείς.Και να σου θυμίσω ότι ανοίξατε την ΕΡΤ με κρατικό χρήμα για να περάσετε την προπαγάνδα σας
ρε ας πεταξει καποιος με τις κλωτσιες την Κανελλη απο το σκαι...μου ανεβαινει η πιεση μονο που την ακουω την σαυραααααα
Ενώ αν ήταν ανάποδα τα πράγματα εσύ θα ήσουν παναγία; Θα είχες βγει έξω να πιεις τον καφέ με γεύση φουντούκι των 15εουρος και θα έλεγες στη γκομενά σου "μανίτσα σήμερα θα πάρεις μπόνους 2000 εουρος για να πάρεις ότι γουστάρεις" ΑΦΟΥ πρώτα μας τ είχες κάνει ΖεπελινΘελει ο Ναυαρχος να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει...
Τι να χαρω ρε,σου ειπα εχω οικογενεια και υποχρεωσεις,πληρωνομαι απο ΕΛΛΑΔΑ-σημαντικό-και δεν μπορούσα να ρισκαρω.ΝΑΙ θα ψηφιζα..Θελει ο Ναυαρχος να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει...