alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Νάτος.
Οντως υπαρχει διχασμος σε αυτη τη χωρα.
Υπαρχει 60% ηλιθιων και 40% εξυπνων.
Συμφωνει κιολας ο μπετοβλακας.
Νάτος.
Ε ναι φιλαρακι μου,ενω όλα τα κανάλια οι εφημεριδες έλεγαν ακριβως το αντίθετο οι παππούδες πίστεψαν τους συριζαιους και παραλιγο να ψηφίσουν όχι.πραγματικα πιστευτή η ιστορια σου.Μερικοί μπάσταρδοι ΣΥΡΙΖΑιαοι είχαν πει σε ηλικιωμένους ότι αν επέλεγαν ΝΑΙ θα έβγαινε η χώρα από το ευρώ και θα έχαναν τις καταθέσεις τους,και το ΟΧΙ ήταν αυτό που τα διασφάλιζε.Μου το είπε μια θεία μου,τρόμαξα να την πείσω ότι της είπαν μαλακίες,κι ένας παππούς στο λεωφορείο.Ευτυχώς δεν είχε ψηφίσει,πήγαινε!Και μόλις του εξήγησα άρχισε να λέει "αν τον πιάσω τον άτιμο θα τον τσακίσω με την μαγκούρα"!!!!
ο αδωνις θα κλεισει την επιχειρηση του αν βγει το οχι?
ΚΛΑΨΤΕ![]()
![]()
Ε ναι φιλαρακι μου,ενω όλα τα κανάλια οι εφημεριδες έλεγαν ακριβως το αντίθετο οι παππούδες πίστεψαν τους συριζαιους και παραλιγο να ψηφίσουν όχι.πραγματικα πιστευτή η ιστορια σου.
Ο Φυστικης το εθεσε τέλεια.Τύπε ειπαμε οτι και το Οχι χρειαζότανε για να σφίξουνε πολλοι κώλοι ;)
Νάτος.
Και τωρα πειτε μου εσεις ποιος θα μας μπαναρει εξω, μετα από αυτό το εκκωφαντικό 60-40..Ο Σόιμπλε θα εισηγηθεί,ορμωμενος από το μίσος που τρεφει προς το Συριζα,οι άλλοι 17 τι θα κάνουν?Πώς θα διαχειριστούν αυτο το "ΟΧΙ" ενός Λαού???
Αυριο συνατιουνται ΟΛΑΝΤ-ΜΕΡΚΕΛ προφανώς για να συντονιστούν ενοψει των νεων επαφων με τους δικούς μας..Ποιος θα κλείσει την πόρτα??
ΥΓ:61-39 τωρα...
ΤΡΑΜΟΥ ΚΛΑΨΕ!!!
ναι ναι ,ωραια θα περασουμε.....Έχει να πέσει πολύ γέλιο από δω και πέρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θελει ο Ναυαρχος να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει...Και τωρα πειτε μου εσεις ποιος θα μας μπαναρει εξω, μετα από αυτό το εκκωφαντικό 60-40..Ο Σόιμπλε θα εισηγηθεί,ορμωμενος από το μίσος που τρεφει προς το Συριζα,οι άλλοι 17 τι θα κάνουν?Πώς θα διαχειριστούν αυτο το "ΟΧΙ" ενός Λαού???
Αυριο συνατιουνται ΟΛΑΝΤ-ΜΕΡΚΕΛ προφανώς για να συντονιστούν ενοψει των νεων επαφων με τους δικούς μας..Ποιος θα κλείσει την πόρτα??
ΤΡΑΜΟΥ ΚΛΑΨΕ!!!![]()
![]()
Εσύ δεν υποστηριζες οτι ο Σαμαράς που φεσωσε την χώρα κατα 90 δις εσωζε την χώρα;και τον υποστηριζεις ακόμη;ε να με συγχωρείς αλλά μάλλον εσύ είσαι ο ηλιθιος.Νάτος.
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΟΣ Η ΘΑΝάτος.
Και τωρα πειτε μου εσεις ποιος θα μας μπαναρει εξω, μετα από αυτό το εκκωφαντικό 60-40..Ο Σόιμπλε θα εισηγηθεί,ορμωμενος από το μίσος που τρεφει προς το Συριζα,οι άλλοι 17 τι θα κάνουν?Πώς θα διαχειριστούν αυτο το "ΟΧΙ" ενός Λαού???
ΤΡΑΜΟΥ ΚΛΑΨΕ!!!![]()
![]()
Ο Φυστικης το εθεσε τέλεια.
"Τωρα ο Τσιπρας ολος δικος σας".
Γι αυτό είσαι τύποςΝάτος.
Η πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν όχι είναι άνεργοι
Ε ναι φιλαρακι μου,ενω όλα τα κανάλια οι εφημεριδες έλεγαν ακριβως το αντίθετο οι παππούδες πίστεψαν τους συριζαιους και παραλιγο να ψηφίσουν όχι.πραγματικα πιστευτή η ιστορια σου.