jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
γαμαει ο Γιανης
με την σουφρα
γαμαει ο Γιανης
μας εκλασεν τον μπουτζον ο πιρφορος εσυ θες κανα φρεσκο ψαρι ή φρουτο ?
εγω ειμαι νωντοτυπος, απλα θελω κατι και το εχωΘα στα παιρνει ο σοιμπλε και η λαγκαρτν κατευθειαν για να ξεχρεωσεις.
Ρε τυπε εσυ δηλαδη εχεις λεφτα η δεν εχεις?
εγω ειμαι νωντοτυπος, απλα θελω κατι και το εχω
Δωσε γραμμη στους νωντοτυπους
Μπα, αυτό θα συμβεί! ;)Κατά πληροφορίες, δεν είναι λίγα τα στελέχη που εισηγούνται τη μη παραίτηση της κυβέρνησης, ακόμα και στην περίπτωση της επικράτησης του ΝΑΙ.
Τι εγινε ρε σταλινακια
κατσικωθηκατε τωρα?
αλλα λεγατε πριν μερικες μερες τωρα που ειδατε το ΝΑΙ να ερχετε
αλλη μια φορα γυριστη?
ε απο
τι να περιμενει κανεις
δλδ να μην κανουν ταμειο τα κορακια? απο σενα περιμενα καλυτερα σαβρουκοΕδώ βλέπουμε τις αγορές να χορεύουν πεντοζάλη:
κι εσυ αποφοιτος ιεκ μαριαναστοπουλου στο φωτοσοπ?
Ακριβώς, αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μαζί με το ΝΑΙ! ;)Ετσι οπως το πανε τωρα, αν συνεχισουν, δε θα φυγουν καν. Θα τους φυγουν και μαλιστα με πολυ αγενη και ακομψο τροπο.
CAPITAL CONTROLS και ΑΓΝΟΙΑ μαζί
Βρίζεις λοιπόν την κυβέρνηση γιατί δεν είχε σχέδιο στη διαπραγμάτευση , δεν είχε ούτε plan B ....
δεν μπορείς να σκεφτείς όμως ότι ενώ 5 μήνες διαπραγματευόταν στην Ελλάδα οι Έλληνες έστελναν τα λεφτά τους στο εξωτερικό με την ευγενική ΧΟΡΗΓΙΑ του ELA , δηλαδή όσο η ΕΕ πίστευε ότι θα υπάρξει συμφωνία χρηματοδοτούσαν τις τράπεζες και άρα και τη φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό ....
Δηλαδή πέτυχαν τα εξής
1) άρα ακόμα και στην περίπτωση δραχμής , οι Ελληνικές αποταμιεύσεις θα βρίσκονται σε ευρώ ,
2) αχρήστευσε τα capital controls γιατί όσοι βγάλανε έξω τα λεφτά τους και έιχαν πολύ χρόνο να το κάνουν τώρα έχουν ξένες καρτες χρεωστικές και πιστωτικές
3) Το σπουδαιότερο από όλα είναι ότι τώρα η ΕΕ είναι εκτεθειμένη όχι
μόνο στο χρέος αλλά και σε 130 δισ ( όχι 90 δισ που σας λένε ) επιπλέον του ELA.....