john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Ιδού οι ψηφοφόροι της συγκυβέρνησης της Χούντας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...
ο ταρατσας ησουν??
...Κανεις εξτραδακια μπειμπι σιτινγκ?Με κατηγόρησε ο άλλος γιατί δεν ήξερα ένα θέμα εδώ μέσα με τον μαλάκα του σαιτ
Όταν είμαι Αγγλία δουλεύω, έχω τα παδιά, την γυναίκα, τα Ασιάτικα μωρά και δεν μπαίνω καθόλου...που να βρω χρόνο?
Και με κατηγόρησε τύπε
οι αλλοι χωνανε μνημονια 7 χρονια και μας ταισανε οτι χημικο ειχανε στις αποθηκες....ειναι εκλεγμενος....ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!
ακριβώς ενα καρο ανεπαγγελτοι αεργοι βριζουν και καλα δημοσιους υπαλληλους και οχι μονο, σαν τεμπελιδες και αριστερων φρονιματων....ολοι στην ουρα ρε..σισιτιο λεμε
...Κανεις εξτραδακια μπειμπι σιτινγκ?
ε τι? αμα δεν ξερεις το καθε θρεντ το καθε ποστ εδω μεσα εισαι ενα μπακουρι χωρις ζωη,δυσλεκτικος χωρις μελλον...Με κατηγόρησε ο άλλος γιατί δεν ήξερα ένα θέμα εδώ μέσα με τον μαλάκα του σαιτ
Όταν είμαι Αγγλία δουλεύω, έχω τα παδιά, την γυναίκα, τα Ασιάτικα μωρά και δεν μπαίνω καθόλου...που να βρω χρόνο?
Και με κατηγόρησε τύπε
ε τι? αμα δεν ξερεις το καθε θρεντ το καθε ποστ εδω μεσα εισαι ενα μπακουρι χωρις ζωη,δυσλεκτικος χωρις μελλον...
φτου μαλακα ντρεπομε για εσενα
σχεδόν οτι θέλουν....... ;)Aν δε πληρωνονται απο τον κρατικο προυπολογισμο, μπορουν να κανουν οτι θελουν
σωπα ρε μαγκα και πως ζουν απο τις εξαγωγες μαλακιας? ολο και καποιος μπαμπας με καμια συνταξη.. η δουλειες που εχουν κανει παλιοτερα με το δημοσιο... ολοι συην Ελλαδα απο το δημοσιο εφαγαν καλα.. αμεσα η εμεσα το ξερεις και το ξερωAν δε πληρωνονται απο τον κρατικο προυπολογισμο, μπορουν να κανουν οτι θελουν
πως θα αντεξει τετοιο πληγμα η ελληνικη δημοσιογραφια? :'(
Ο Μπογδάνος απείλησε με παραίτηση σε περίπτωση που υπερτερήσει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα
καλα δέσαμε!...εσκασε ο κουρασμένος απο την ζωη...αρχιτεμπελχανας!Ιδού οι ψηφοφόροι της συγκυβέρνησης της Χούντας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...
Έπρεπε να τον δείρουν παραπάνω τότε τύπε
χαχα η πιο fail διαφημιση εβερ παραδεχονται εμμεσως οτι με το ναι θα γινει bail in και θα κουρευτουν οι καταθεσεις και θα πεσει πεινα για μηνες ψηφιστε ναι ζωα για να σας κυβερνα η φωφη και ο στουρναρας
σωπα ρε μαγκα και πως ζουν απο τις εξαγωγες μαλακιας? ολο και καποιος μπαμπας με καμια συνταξη.. η δουλειες που εχουν κανει παλιοτερα με το δημοσιο... ολοι συην Ελλαδα απο το δημοσιο εφαγαν καλα.. αμεσα η εμεσα το ξερεις και το ξερω