Και να μας βγάλουν απο το € θα κάνουμε δικαστηρια και θα ξαναμπουμε.Το ειπε ο Μπαρουφάκης
δεν τα 'μαθες ? δεν προκειται να σε βγαλουν απο το ευρω !
απλα δεν εχει αλλα δανεικα και αν δεν σαρεσει σηκω φυγε μονος σου
Και να μας βγάλουν απο το € θα κάνουμε δικαστηρια και θα ξαναμπουμε.Το ειπε ο Μπαρουφάκης
Τι μαλακίες διαβάζω...ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Θα πρεπει να πληρώνουμε για πολλά χρόνια. Προυποθέτει μια μακρά περίοδο ύφεσης. Το θέμα είναι για πόσο θα διαρκέσει αυτή η ύφεση.
Αυτά δεν τους έλεγε και ο Λαζαρίδης;Οχι τύπε.
Γιατι πλεον θα τους λεμε "κοψτε την πολλη πιεση, τι θελετε, να ξανακυβερνησουν οι βλαμμενοι"?
Σαν τον μπαμπουλα θα κουναμε τον Συριζα.
Κοιτα να δεις τι θα γινει...
το καψες τυπε, ποσο πληρωνεις για το χρεος το χρονο ξερεις?
Οχι τύπε.
Γιατι πλεον θα τους λεμε "κοψτε την πολλη πιεση, τι θελετε, να ξανακυβερνησουν οι βλαμμενοι"?
Σαν τον μπαμπουλα θα κουναμε τον Συριζα.
Κοιτα να δεις τι θα γινει...
Θέλατε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ; Πάρτε τα @@ μου τώρα...
να σου απαντησω εγω. Το προγραμμα ηταν να σφιξεις κωλο μεχρι το 2018, και σιγα σιγα να αρχισεις να ρολλαρεις το χρεος. Για να ρολλαρεις το χρεος θελεις σταθερα δημοσιονομικα και την επιστοσυνη των αγορων οτι λες κατι και το κανεις.
Εσυ εισαι παπαρας, νομιζεις οτι θα ρθει ο μαγος του Οζ να σου fundarei ελλειμμα και 5 χρονια πας 2 βηματα μπρος και ενα πισω. Τους τελευταιους 5 μηνες πηγες 1 βημα πλαγια και 5 βηματα πισω. Και ψαχνεις να βρεις ακομα μαγο του οζ. Και νομιζεις τα βηματα πισω πρεπει να τα πληρωσει ο Ευρωπαιος γιατι εισαι Δημοκρατης ναουμ και πρεπει να κανεις τις επανστατικες ασκησεις σου. Οποτε οσο εισαι παπαρας τοσο θα χεις το ΔΝΤ στο κεφαλι σου.
Ανθρωπε μου,δεν ειναι βιωσιμο το χρεος,ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις;Πως θα ρολλαρει το χρεος οταν συνεχως δανειζεσαι και μεγαλωνει;να σου απαντησω εγω. Το προγραμμα ηταν να σφιξεις κωλο μεχρι το 2018, και σιγα σιγα να αρχισεις να ρολλαρεις το χρεος. Για να ρολλαρεις το χρεος θελεις σταθερα δημοσιονομικα και την επιστοσυνη των αγορων οτι λες κατι και το κανεις.
Εσυ εισαι παπαρας, νομιζεις οτι θα ρθει ο μαγος του Οζ να σου fundarei ελλειμμα και 5 χρονια πας 2 βηματα μπρος και ενα πισω. Τους τελευταιους 5 μηνες πηγες 1 βημα πλαγια και 5 βηματα πισω. Και ψαχνεις να βρεις ακομα μαγο του οζ. Και νομιζεις τα βηματα πισω πρεπει να τα πληρωσει ο Ευρωπαιος γιατι εισαι Δημοκρατης ναουμ και πρεπει να κανεις τις επανστατικες ασκησεις σου. Οποτε οσο εισαι παπαρας τοσο θα χεις το ΔΝΤ στο κεφαλι σου.
Εσυ τι ψήφιζες τύπε?
πως ρολλαρεις ρε αστριτη τα 500δις δηλ χωρις κανενα εθνικο πορο?
με ολα ιδιωτικα χωρις αγορα εργασιας κι εθνικο πλανο δημ επενδυσεων??
κουλουρια ειπες πουλας?
προσεχε στο μετρημα..
Ανθρωπε μου,δεν ειναι βιωσιμο το χρεος,ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις;Πως θα ρολλαρει το χρεος οταν συνεχως δανειζεσαι και μεγαλωνει;
Ανθρωπε μου,δεν ειναι βιωσιμο το χρεος,ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις;Πως θα ρολλαρει το χρεος οταν συνεχως δανειζεσαι και μεγαλωνει;
Το 2012 μπηκαμε σε μια σειρα.
Δυστυχως αυτη ανακοπηκε το 2014 λογω του κλιματος που δημιουργησε η επερχομενη νικη του Συριζα.
Επρεπε ομως να γινει κι αυτο.
Τη δυσκολοτερη ωρα να πρεπει να αντιμετωπισει η χωρα και τις ανοησιες της αριστερας.
Τουλαχιστον απαλλασσομαστε για παντα απο την αριστερα πλεον.
Πηγαμε 1-2 χρονια πισω εξαιτιας τους αλλά τι να γινει.
Μαθημα για το μελλον.
σιγα ρε τύπε τώρα τρόμαξα κατσε να βάλει μπροστα η μηχανηδεν τα 'μαθες ? δεν προκειται να σε βγαλουν απο το ευρω !
απλα δεν εχει αλλα δανεικα και αν δεν σαρεσει σηκω φυγε μονος σου
Nαι αλλά δεν τον πιστευανε.Αυτά δεν τους έλεγε και ο Λαζαρίδης;