tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Τωωωωωωωωρα το χρεος?
Το διεγραψε η Ζωη.
εεε αφού το έκρινε παράνομο, καταχρηστικό και απεχθές ο μέγας Τουσαίν....
Τωωωωωωωωρα το χρεος?
Το διεγραψε η Ζωη.
ο κυριαρχος λαος..
με τον μπουμπουκο πρωθυπουργο
γαμώ της μάνας σου... τον γιό τον πούστη
τις καληνύχτες μου...
γαμώ της μάνας σου... τον γιό τον πούστη
τις καληνύχτες μου...
Το 2012 μπηκαμε σε μια σειρα.Σαν το 2012 δηλαδή;
μετα τις 8 πιντες ρεταρει επικυνδυνα τυπε...Χρειάζεσαι άμεσα νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική
αποτοξίνωσης για αλκοολισμό.
Χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια.
Όποιος γνωρίζει το άτομο αυτό, πρέπει
να τον πάει στο νοσοκομείο .
Δεν είναι αστείο.
σκεπασου μην πουντιασεις..
Απο δουλεια, επενδυσεις και αναπτυξη που θα φερει μονο μια κυβερνηση με λογικη και οχι με ιδεοληψιες.Είτε με συριζα είτε με νδ θα το πληρώσει ο λαός, οκ.
Από πού;
οχι θελω δημοσιοτητα...
θα τα βγαλω απο την συνεντευξη μετα!!
Οχι τύπε.Ελα χαλαρωσε και εσυ τωρα,σιγα μη μας στειλουν και τις γυναικες τους να τις πηδηξουμε ναουμε.Νουμερα θα μετρησουνε και τοτε,και επειδη θα ειναι χειροτερα απο οτι πριν την χρεωκοπια η πουτσα θα ειναι μεγαλη.Οκ δεν θα ειναι ελεφαντισια οπως αν παμε σε γκρεξιτ,αλλα και παλι πουτσα θα ειναι.Δεν το γλιτωνουμε το γαμησι οτι και να γινει πλεον
μετα τις 8 πιντες ρεταρει επικυνδυνα τυπε...
εχεις δικιο αλεξ,,με σαμαρα κι εγω το γυροσα,,ναι στο σχεδιο γιουνκερ ναι στον σαμαρα-φωφη !!Το 2012 μπηκαμε σε μια σειρα.
Δυστυχως αυτη ανακοπηκε το 2014 λογω του κλιματος που δημιουργησε η επερχομενη νικη του Συριζα.
Επρεπε ομως να γινει κι αυτο.
Τη δυσκολοτερη ωρα να πρεπει να αντιμετωπισει η χωρα και τις ανοησιες της αριστερας.
Τουλαχιστον απαλλασσομαστε για παντα απο την αριστερα πλεον.
Πηγαμε 1-2 χρονια πισω εξαιτιας τους αλλά τι να γινει.
Μαθημα για το μελλον.
ΟΧΙ δεν με κάλυψες και επειδή είσαι ημιμαθής σου ξαναλέω: το χρέος θα πρέπει να περάσουν ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ για να αποπληρωθεί. Χονδρικα υπολόγιζε μέχρι το 2060 και βάλε, θα πληρώνουμε. Τι θα γίνει μέχρι τότε; Πότε θα μπεί η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης; Το 2040; Μέχρι τότε θα πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε το ΔΝΤ πάνω απο το κεφάλι μας; Μέχρι τότε θα πρέπει να υπομένουμε την παρακμή και την εξαθλίωση; Ε ΛΟΙΠΟΝ Ο Χ Ι!!
τυπε αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα..τον ξέρεις προσωπικά ;
Απο δουλεια, επενδυσεις και αναπτυξη που θα φερει μονο μια κυβερνηση με λογικη και οχι με ιδεοληψιες.
Οκ αντι για νταουλια ζουρναδες και κουγκι ,θα κουναμε τον Συριζα.Αλλα το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο με τα νταουλια-ζουρναδες-κουγκιΟχι τύπε.
Γιατι πλεον θα τους λεμε "κοψτε την πολλη πιεση, τι θελετε, να ξανακυβερνησουν οι βλαμμενοι"?
Σαν τον μπαμπουλα θα κουναμε τον Συριζα.
Κοιτα να δεις τι θα γινει...
πως ρολλαρεις ρε αστριτη τα 500δις δηλ χωρις κανενα εθνικο πορο?να σου απαντησω εγω. Το προγραμμα ηταν να σφιξεις κωλο μεχρι το 2018, και σιγα σιγα να αρχισεις να ρολλαρεις το χρεος. Για να ρολλαρεις το χρεος θελεις σταθερα δημοσιονομικα και την επιστοσυνη των αγορων οτι λες κατι και το κανεις.
Μια χαρα θα λειτουργησει.Οκ αντι για νταουλια ζουρναδες και κουγκι ,θα κουναμε τον Συριζα.Αλλα το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο με τα νταουλια-ζουρναδες-κουγκι
Θα ελεγα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να μην πιασει..θα το θυμηθειτε και θα ειναι μερα μεσημεριΜια χαρα θα λειτουργησει.
να σου απαντησω εγω. Το προγραμμα ηταν να σφιξεις κωλο μεχρι το 2018, και σιγα σιγα να αρχισεις να ρολλαρεις το χρεος. Για να ρολλαρεις το χρεος θελεις σταθερα δημοσιονομικα και την επιστοσυνη των αγορων οτι λες κατι και το κανεις.
Εσυ εισαι παπαρας, νομιζεις οτι θα ρθει ο μαγος του Οζ να σου fundarei ελλειμμα και 5 χρονια πας 2 βηματα μπρος και ενα πισω. Τους τελευταιους 5 μηνες πηγες 1 βημα πλαγια και 5 βηματα πισω. Και ψαχνεις να βρεις ακομα μαγο του οζ. Και νομιζεις τα βηματα πισω πρεπει να τα πληρωσει ο Ευρωπαιος γιατι εισαι Δημοκρατης ναουμ και πρεπει να κανεις τις επανστατικες ασκησεις σου. Οποτε οσο εισαι παπαρας τοσο θα χεις το ΔΝΤ στο κεφαλι σου.