kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Οχι τύπε. Εγω τους ενοχλω.
θα το δεχοσουνα?
πλακα θα ειχε.....
τα συνκομματοσκυλα σου το πηραν σοβαρα και μου την επεσαν
καραγκιοζηδες
Οχι τύπε. Εγω τους ενοχλω.
ρε τυπε ανανια...με 255 ποστ ξερεις οτι κατηγορουν τον καρτακη για κατι με τοση σιγουρια????μηπως θυμασαι και γιατι κατηγορουσαν τον νατσο?η ποιος ειπε το 2012 "ο κοσμος ειναι κακος"?κι εσενα όμως, καποιοι, σε κατηγορουν για το ιδιο πραγμα...
κανουμε, η δεν κανουμε κουβεντουλα?
αμα πια ολοι, βρεθηκε μια παρεα απατεωνακηδες να διχασουνε τον κοσμο, κι εμεις σαν ζωα ψαρωνουμε!
οταν το μνι χτενιζεται τυπε....ΚΑρκίνος η 5μηνία Τσίπρα και χτένισμα η σχεδόν 3 χρόνια διακυβέρνηση του Σαμαρα (για να μη πω τη 40ετία διακυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ). ΟΚ. Κατάλαβα
με κολακευεις πρεσβηΧαλαρωσε τύπε.
Φιλος ειναι ο Καρτακης.
Εδώ δεν έχουμε απαλλαγή από Βενιζέλο, και Κωστάκη Καραμανλή.Δεν εχεις απαλλαγει ηδη?
Εκτος αν μιλας ως νεοδημοκρατης και αγωνιάς για το νεο αρχηγο.
Costas Lapavitsas (Greek: Kώστας Λαπαβίτσας) is a professor of economics at the School of Oriental and African Studies,
Σταμάτησα
ΚΑρκίνος η 5μηνία Τσίπρα και χτένισμα η σχεδόν 3 χρόνια διακυβέρνηση του Σαμαρα (για να μη πω τη 40ετία διακυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ). ΟΚ. Κατάλαβα
Εδώ δεν έχουμε απαλλαγή από Βενιζέλο, και Κωστάκη Καραμανλή.
Αγωνιώ για τους πολιτικούς που έχουμε. Σόρρυ κιόλας.
Πες μου τώρα πως θα απαλλαγούμε από τους μπάσταρδους πρωθυπουργούς της τελευταίας 15ετίας που οι περισσότεροι είναι ακόμα στη πολιτική σκηνή.
Εδω εχουμε τη χρυση ευκαιρια με ενα ΝΑΙ να απαλλαγουμε απο τον Τσιπρα και τον αρμαγεδωνα που φερνει κι εσυ ασχολεισαι τι ειπε ο ΔΣΑ. Ασε μας τύπε.
ρε τυπε ανανια...με 255 ποστ ξερεις οτι κατηγορουν τον καρτακη για κατι με τοση σιγουρια????μηπως θυμασαι και γιατι κατηγορουσαν τον νατσο?η ποιος ειπε το 2012 "ο κοσμος ειναι κακος"?
ΚΑρκίνος η 5μηνία Τσίπρα και χτένισμα η σχεδόν 3 χρόνια διακυβέρνηση του Σαμαρα (για να μη πω τη 40ετία διακυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ). ΟΚ. Κατάλαβα
ρε ηλίθιε και γιατί να πληρώνω μια περιουσία το γάλα που έβγαλε ο παπάρας ο έλληνας κτηνοτρόφος που θέλει σώνει και καλά διακόσια ευρώ την μέρα στο κωλόμπαρο του χωριού του ?? και φυσικά θα προτιμήσω του γερμανού ή του γάλλου… να ρίξει την τιμή να τον προτιμήσω τον μαλάκα και όχι επειδή θέλει να μου το παίζει μπρούκλης να πληρώνω το γιαούρτι για μαύρο χαβιάρι…
όσο για την ποιότητα εδώ θα γελάσουμε…
Ολοι αυτοί που φοβούνται μήπως πεθάνει η δημοκρατία στο τόπο που γεννήθηκε καλό είναι να συνειδητοποιήσουν τα παρακάτω
Πρώτον. Η δημοκρατία δεν είναι σολωμός.
Δεύτερον. Τα πολιτεύματα όλων των χωρών που μας δανείζουν είναι δημοκρατικά. Δεν υπαρχουν ( τουλάχιστον εμφανείς ) δικτατορίες στην Ευρώπη.
Τρίτον. Αν ζητούσε η Σλοβενία ( για παράδειγμα ) επιμόνως νεα δάνεια γιατί ήταν στο χείλος της χρωκοπίας και δεν γούσταρε να πάρει μέτρα τότε εμείς και το κοινοβούλιο μας τι θα έλεγε ??
Εσύ μονο το τομάρι σου κοιτάς, όχι την Ελλάδα .Ευτυχώς που έφυγες στην Αγγλία
και ησύχασαν πολλοί από την παρουσία σου !
Πήγαινε τώρα στο γιατρό να σε βαλει σε θεραπεία αποτοξίνωσης
να μην σε θρηνήσουμε σύντομα !
Κατά τα λοιπά, ο καθηγητής της Πολιτικής Οικονομίας Δημοσθένης Στεφανίδης
έχει προβλέψει στα βιβλία του εδώ και 50 χρόνια
τι θα συνεβαινε αν η Ελλάδα γινόταν πλήρες μελος της ΕΕ
και είχε κοινό νόμισμα με τους ισχυρούς της Ευρώπης
και περιέγραφε αυτά που γίνονται τώρα .
Έπρεπε να είχαμε από την αρχή ειδικές συμφωνίες με την ΕΕ και
να μην είμασταν μέλη της ΕΕ, όπως δεν είναι μέλη
η Νορβηγία και η Ελβετία, αλλά έχουν ειδικές συμφωνίες με την ΕΕ.
Και βέβαια ποτέ δεν θα έπρεπε να μπούμε στο ευρώ,
όπως ΠΟΤΕ δεν θα μπεί η Μεγάλη Βρεττανία, η Σουηδία και η Δανία κλπ.
Το ευρώ ωφελεί μόνο τη Γερμανία ,και στην αρχη ωφελούσε και τη Γαλλία
που έφαγε την παραμύθα και προσχώρησε στο κοινό νόμισμα.
Νομισματική ενωση, ΧΩΡΙΣ πολιτική ένωση,είναι καταδικασμένη
στην αποτυχία, και φάνηκε αυτό.
Ναι ΚΚΕ τύπε. Να δεις το Σύνταγμα της χώρας να κάνει φτερά σε 2νανοσέκοντ. Να γαμηθούν τα καράβια να πηγαίνουν δεξιούς στα γνωστά νησιά για "τουρισμό". ΑΝ βγει ποτέ το ΚΚΕ με βλέπω στο πλάι του Αλεξ να πολεμάωπροσωπικα, τυπε μου, εγω ακομα και την παπαρηγα θα προτιμουσα να βγει-οτιδήποτε εκτος από συριζα και χα, το παω πασσο.
ας βγαλουν τον ψινακη πρωθυπουργο-πλακα πλακα ο μαραθωνας πεταει!
Γιατι όχι κι η ελλαδαρα?
Founded in 1916, SOAS has produced several heads of state, government ministers, ambassadors, Supreme Court judges, a Nobel Peace Prize laureate, and many other leaders in emerging markets.
Τιμή μου τύπεΝαι ΚΚΕ τύπε. Να δεις το Σύνταγμα της χώρας να κάνει φτερά σε 2νανοσέκοντ. Να γαμηθούν τα καράβια να πηγαίνουν δεξιούς στα γνωστά νησιά για "τουρισμό". ΑΝ βγει ποτέ το ΚΚΕ με βλέπω στο πλάι του Αλεξ να πολεμάω
Ενώ η τελευταία 5ετία διακυβέρνησης (δε θα πω από το 75 και μετά και το γαμήσω τελείως) διδάσκεται στα καλύτερα πανεπιστήμια του χώρου ως το αμάγαλμα της πολιτικής διακυβέρνησης μιας χώρας. Λένε για τον Τσίπρα ότι δεν έχει εργαστεί πουθενά. Ο Σαμαράς που εργάστηκε; Ο Κωστάκης; Ο ΓΑΠ; Η Ντορούλα; Ο Κυριάκος; Για να μη πάω σε πιο παλιούςτυπε προθεσεις δεν εξεταζω αλλα τα γαμησε ολα σε 5 μηνες. Εσυ μπορει να μη θες να το χωνεψεις αλλα ετσι ειναι ... τα καλυτερα παιδια μπορει να ειναι, να εχουν τις καλυτερες προθεσεις αλλα αμα τους βαλεις να διοικησουν περιπτερο θα βαλουν τα τσιγαρα στο ψυγειο, τα δρακουλινια στην καταψυξη και τα παγωτα στα μανταλακια.