σύμφωνα με τον Λαπαβίτσα, θα έπρεπε να έχεις ήδη συνηθίσει...
Σιγά - σιγά είπε.
σύμφωνα με τον Λαπαβίτσα, θα έπρεπε να έχεις ήδη συνηθίσει...
Εδω εχουμε τη χρυση ευκαιρια με ενα ΝΑΙ να απαλλαγουμε απο τον Τσιπρα και τον αρμαγεδωνα που φερνει κι εσυ ασχολεισαι τι ειπε ο ΔΣΑ. Ασε μας τύπε.εχεις δικιο
οι δεξιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι
ρε μαλακα να κανουμε και εδω ενα δημοψηφισμα να φυγεις απο το μπου? μας τα εχεις κανει τσουρεκιαΕδω εχουμε τη χρυση ευκαιρια με ενα ΝΑΙ να απαλλαγουμε απο τον Τσιπρα και τον αρμαγεδωνα που φερνει κι εσυ ασχολεισαι τι ειπε ο ΔΣΑ. Ασε μας τύπε.
ολο μαλακιες κανεις ...βαλε τιποτα βυζαρες ,εκει θα εβλεπες ταχυτητα αντιδρασης....καμια κωλαρα...Εγώ δεν πίνω, ρε μπέκρα !
Επίτηδες έβαλα ΟΧΙ και ΟΧΙ να δώ αν θα το προσέξεις και πόσο
γρήγορα θα αντιδράσεις ! Και μετά το διόρθωσα.
Γρήγορα αντέδρασες, ακόμα δεν έχεις γίνει λιάδα !
Λούγκρα , σε άφησε μόνος σου ο Μήτσος σήμερα ;
Εκανε καποιος αλλος σε ενα αλλο θρεντ και εσπασε τα μουτρα του.ρε μαλακα να κανουμε και εδω ενα δημοψηφισμα να φυγεις απο το μπου? μας τα εχεις κανει τσουρεκια
Από τον γαμιόλη τον Σαμαρά μου λες πως θα απαλλαγούμε;Εδω εχουμε τη χρυση ευκαιρια με ενα ΝΑΙ να απαλλαγουμε απο τον Τσιπρα και τον αρμαγεδωνα που φερνει κι εσυ ασχολεισαι τι ειπε ο ΔΣΑ. Ασε μας τύπε.
τι ειναι ο ρεντ αλεξη?Εδω εχουμε τη χρυση ευκαιρια με ενα ΝΑΙ να απαλλαγουμε απο τον Τσιπρα και τον αρμαγεδωνα που φερνει κι εσυ ασχολεισαι τι ειπε ο ΔΣΑ. Ασε μας τύπε.
ρε μαλακα να κανουμε και εδω ενα δημοψηφισμα να φυγεις απο το μπου? μας τα εχεις κανει τσουρεκια
Δεν εχεις απαλλαγει ηδη?Από τον γαμιόλη τον Σαμαρά μου λες πως θα απαλλαγούμε;
ο σπασαχιρδισμοςσ ενοχλεί η διαφωνια εσενα?
Οχι τύπε. Εγω τους ενοχλω.σ ενοχλεί η διαφωνια εσενα?
....ας θεραπευτούμε πρωτα απτον καρκινο, κι υστερα, το φτιαχνουμε το χτενισμα μας....Από τον γαμιόλη τον Σαμαρά μου λες πως θα απαλλαγούμε;
ο σπασαχιρδισμος
Χαλαρωσε τύπε.κι εσενα όμως, καποιοι, σε κατηγορουν για το ιδιο πραγμα...
κανουμε, η δεν κανουμε κουβεντουλα?
αμα πια ολοι, βρεθηκε μια παρεα απατεωνακηδες να διχασουνε τον κοσμο, κι εμεις σαν ζωα ψαρωνουμε!
ΚΑρκίνος η 5μηνία Τσίπρα και χτένισμα η σχεδόν 3 χρόνια διακυβέρνηση του Σαμαρα (για να μη πω τη 40ετία διακυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ). ΟΚ. Κατάλαβα....ας θεραπευτούμε πρωτα απτον καρκινο, κι υστερα, το φτιαχνουμε το χτενισμα μας....
Χαλαρωσε τύπε.
Φιλος ειναι ο Καρτακης.