Ασχετο η κωλαρα στη φωτο δικια σου ειναι?
Μην τα χαραμισεις τα 60 ευρω τυπε. Ψεματα λεει.Φυσικα!!!
Ασχετο η κωλαρα στη φωτο δικια σου ειναι?
Μην τα χαραμισεις τα 60 ευρω τυπε. Ψεματα λεει.Φυσικα!!!
Οχι δεν ειναι. Η δικη της ειναι παρα πολυ μεγαλυτερη
Λάμπη σε έχω ξεφτιλίσει άπειρες φορές μην αρχίσουμε πάλι τα περσυνα δε σε παίρνει...αλλά πες μου τώρα το νόμισμα υποτιμάτε έτσι από μόνο του?τι εχει χέρια και πόδια μιλάει κιόλας λέει και κουβεντούλες?πως θα υποτιμηθεί το νόμισμα από τη στιγμη που δεν θα το διαθέσουμε έρμαιο στις αγορές forex Λάμπη?
τι θα γίνει θα σοβαρευτείς ή θα ξεπεράσεις σε Σαμαρίτιδα και τους Μουρούτηδες?
Λετε να μην το γνωριζει???
Μην σου φαινεται παραξενο.
Οι παλιοι δεν θελουν να χρωστανε, δεν εχουν μαθει ετσι.
Ας πουμε εληξε η ΔΕΗ του πατερα μου χθες και δεν μπορει να ησυχασει αν δεν την πληρωσει.
Μωρε δεν σου το κοβουν, του λεω, μην ανησυχεις.
Δεν καταλαβαινεις εσυ, μου λεει.
Εγω δεν χρωστουσα ποτέ ουτε ενα ευρω περαν της ημερομηνιας ληξης σε κανεναν λογαριασμο.
Δεν θελω να συμβαινει τωρα.
το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι με το όχι τελειώνουμε κατά 90% με το ευρώ....στον κώλο του Ντράγκι το ευρώ του γερά Γερούν του Ακερμαν του Σοιμπλε της Ανγκελα αυτων ντε που με μια κυβερνηση ΕΠΑΜ θα υπήρχε ήδη διεθνες ενταλμα συλληψης για ανθρωποκτονια απο προθεση 10200 συμπατριωτων μας...αλλά Κυριακή κοντή γιορτή...
Μην τα χαραμισεις τα 60 ευρω τυπε. Ψεματα λεει.
Ποιος ειναι γραφικος τύπε? Ο πατερας μου?Πιο γραφικός κι από τα Ζαγοροχώρια...
Νομιζω οτι αρκετα παιξαμε ποκερ, πλεον πρεπει να προσγειωθουμε στην απτη πραγματικοτηταΕγώ λέω ότι το γνωρίζει, αλλά δεν το πράττει γιατί δεν θέλει να το χρεωθεί ως πολιτική ήττα.
Αχαχαχαχαχαχαχα ευτυχως που κλειδωσε το θρεντ ο Αντισθενης...... και την γλυτωσα!!
Α ξεχασα θα τυπωνουμε ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ και θα το βαζουμε κατευθειαν στις αγορες ωστε να μην δημιουργει πληθωρισμο!!
Αντε τρεχα νουμερο απο εδω γιατι εχει και αλλη ξεφτιλα.....
Δεν μου λες βρε μοντελογαμια, πως θα αγοραζουμε καυσιμα και πρωτες υλες αν δεν κυκλοφορησουμε το "νομισμα" και λιγο? Εγω λεω να το πηγαινουμε βολτα μεχρι την Ηγουμενιτσα και οχι πιο πανω. Εσυ τι λες?
Και αν ο λαος ψηφισει ΝΑΙ???
Με τον καθρεφτη θα διαπραγματευεσαι γραφικέ?εκλογές πούτσο πάλι σε ΝΔ και Θασοκ και διαπραγματευση εις το διηνεκες...
άντε να στα ξαναπω μια φορά μπας και τα καταλαβεις αναπηρε πνευματικα...
τυπωνεις νόμισμα και για να παιξουν κερδοσκοπικα παιχνιδια με αυτο οι αγορες forex (κεφαλαίου) πρέπει να στο αγοράσουν από την κεντρική σου τράπεζα...θα τους άφηνες μεχρι να σταθεροποιηθει η οικονομια?
Τα καύσιμα και οι πρώτες υλες αγοράζοντε με διακρατικες συμφωνιες δεν περνάνε μέσα από τις αγορές κεφαλαίου Λαμπατερ...όπως τα αγόραζες πριν τα χαρίσεις στον Λάτση τα ΕΛΠΕ...
είμαι καταναλωτής και δεν έχω σάλιο στην τσέπη να πάρω γα΄λα στο παιδί μου...ξαφνικά βρίσκομαι με λεφτά...θα καταναλώσω ή όχι?
άρα πως θα δημιουργήσει πληθωρισμό το νόμισμα σε μια ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ που διψάει για κατανάλωση?
Λάμπη σοβαρέψου....
Με τον καθρεφτη θα διαπραγματευεσαι γραφικέ?
τυπε μη τον ζοριζεις, δε ξερει τι να σου πει, δεν εχει κανει εκπομπη ο καζακης για τους γιαρμαδες της σ.αραβιας :SΑχαχαχαχαχαχαχαχα δηλαδη βρε μοντελογαμια οταν πχ δινεις 10.000.000 δραχμες λογου χαρην για να αγορασεις καυσιμα απο την Σουδικη Αραβια (να δουμε ποσο ξερεις απο χρηματιστικα), η Σαουδικη Αραβια τα κραταει τα 10.000.000 δραχμες στην τραπεζα της μεχρι ο αραβας να γουσταρει καμια ελια η κανενα γιαρμα?
Σηκώνει.Εγώ λέω να υπογράψει ο Τσούπρας με το στυλό του Ωνάση....αυτόν με τη μελάνη που εξαφανιζόταν μετά
Θα τσιμπήσουμε το χρήμα,και μετά άστους να ψάχνονται. Ελληνικο δαιμόνιο
τυπε μη τον ζοριζεις, δε ξερει τι να σου πει, δεν εχει κανει εκπομπη ο καζακης για τους γιαρμαδες της σ.αραβιας :S