alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αρρωστη ειναι, πνεει τα λοισθια.ε ναι, αλλωστε η Γερμανια ειναι υγειης οικονομια αυτα πες τα σε κσνενα ψηφοφορο του αδωνι τυπε ;)
Εμεις διδασκουμε υγεια
Αρρωστη ειναι, πνεει τα λοισθια.ε ναι, αλλωστε η Γερμανια ειναι υγειης οικονομια αυτα πες τα σε κσνενα ψηφοφορο του αδωνι τυπε ;)
Ναι αγορι μου.
70% θα παει ο Συριζας επειδη εκλεισε τις τραπεζες.
Πρεπει να βρουν αλλον στην Κουμουνδουρου να γραφει στο μπου κομ, εσυ δεν εχεις ταλεντο.
ειναι εξισου αρρωστη πιρφορε, μαθε τα βασικα προτου βγαζεις γλωσσαΑρρωστη ειναι, πνεει τα λοισθια.
Εμεις διδασκουμε υγεια
Δηλαδη αν στην Ελλαδα ειχαμε εναν υπουργο οικονομικων που εκανε την Ελλαδα να ευημερει, θα επρεπε να τον απομακρυνουμε επειδη θα εκανε...κακο στην Ευρωπη.
Καλο.
Λετε και ανεκδοτα με ποντιους?
Τι να βγει. Υπερωριες σε κανενα υπογειο της Κουμουνδουρου. Μονοψηφιο η ΝΔ λεει και εξαφανιση του ΠΑΣΟΚ. Αρα 70% Συριζα.
Αυτό από που το συνάγεις ;
Η Ρωσια και η Κίνα θα ήθελαν να είχαν δική τους την Ελλάδα,
αλλά πλήρως δική τους, να μην ήταν δλδ στην ΕΕ .
Για το ντιμπέιτ είπα...μόνο
15% είχε η ΝΔ την προηγούμενη εβδομάδα σε ποσοστά... αν θα πάει σε πολιτική αντιπαράθεση ο ματομπούκαλος φελός θα πέσει αυτόματα κάτω από 10%
Μέχρι και με εσένα αντίπαλο
Τι να βγει. Υπερωριες σε κανενα υπογειο της Κουμουνδουρου. Μονοψηφιο η ΝΔ λεει και εξαφανιση του ΠΑΣΟΚ. Αρα 70% Συριζα.
Μπα, νωρίς έκλεισες σήμερα το κωλόμπαρο.
Ε, λογικό να μην έχει δουλειά σήμερα.
Περίμενε να δεις τι θα γίνει την Παρασκευή που τα ATM θα δίνουν 20 Ευρώ.
ε ναι, αλλωστε η Γερμανια ειναι υγειης οικονομια αυτα πες τα σε κσνενα ψηφοφορο του αδωνι τυπε ;)
Το ζητημα δεν ειναι πως αντιλαμβανομαστε εμεις τα πραγματα, γτ απλουστατα ειμαστε το αδυναμο μερος, αυτη ακριβως η καιρια λεπτομερεια εχει "διαφυγει" και στην κυβερνηση!!!
Επι Σαμαρα, προεδρος ΑΠ γινοταν παντα ο πρωτος στη σειρα αντιπροεδρος.
Τωρα με την πρωτη φορα αριστερα, εγινε η...πέμπτη.
Μιλαμε για πλέρια δημοκρατια.
Αλλά ποιος χεστηκε, θα μου πεις.
Βλεπεις τι επιπεδο επικρατει.
Αλλος σε ρωτησε αν βγαινεις.Σε μένα λες βρε στόκε αν βγαίνω έξω και αν ξέρω τι γίνεται?
Έφυγα στις 18.00 γύρισα στις 03.00 και ακόμη είσαι μέσα και λες τις ''ομορφιές''σου.
Είναι ζήτημα όλης της Ευρωπαϊκής κοινότητας ή όχι;
ΕιναιΕίναι ζήτημα όλης της Ευρωπαϊκής κοινότητας ή όχι;
το αλιντι ειναι υπερ του οχι τυπε ;) και αν πας με αδεια χερια να της πιασεις το χερακι θα φας τη λουι βουιτον στην κεφαλα ;)Τυπε να σε δω να τα λες αυτα την Παρασκευη αν παραμεινουν οι τραπεζες κλειστες!
Εγω παντως θα παρω χερι χερι την Αλι αυριο και θα παμε Συνταγμα, και κατα "τυχη" οτι προκυψει....
Προφανως ζητημα για καποιους προκυπτει οταν πρεπει να ξεπληρωσουμε τα δανεια ή να εγγυηθουμε την αποπληρωμη τους.Θαθελα να το ελεγες στους Ευρωπαιους ψηφοφορους που πληρωσανε για τα δανεια της Ελλαδος αγιε!
στους Ευρωπαιους ψηφοφορους που πληρωσαν τις χασουρες των τραπεζων τι θα ελεγες τυπε?Θαθελα να το ελεγες στους Ευρωπαιους ψηφοφορους που πληρωσανε για τα δανεια της Ελλαδος αγιε!