alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Καλως το μωρο μου.ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!
Και φαντασου οτι σε γνωρισα ως "αριστερη".
Καλως το μωρο μου.ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!
μαναρι μου :-* παρατριχα να σε πω λουμπι μαγια :-* :-* :-*
ωπα??????????
κλαψε πιρφορεωπα??????????
Να τα μας...
Και αυτό δεν φαίνεται να γίνεται αντιληπτό. Και σε περίπτωση Δραχμής χρείάζεται ένα διάστημα, και πλήθος τεχνικών προβλημάτων, για να κυκλοφορήσει.
Τι θα γίνει μέχρι τότε;
Εχει λεφτα εξω η τύπισσα τύπε, λογικο ειναι να θελει δραχμουλα.Να σε δω με δραχμες στην τσαντα και να σε καμαρωσω!
ενω τωρα με το ευρω ο καλυτερος πιρφορος ουτε μια τσαντα σανελ την ημερα δε μπορει να της παρειΝα σε δω με δραχμες στην τσαντα και να σε καμαρωσω!
Ωραιος.
Το ΠΑΣΟΚ κατεστρεψε το ΝΑΤ, αρα σκατά στη ΝΔ.
Εγω τύπε δεν λυπαμαι κανεναν. Συριζα και ΑΝΕΛ ψηφισαν, να τα λουστουνε.με δουλευεις ρε τυπε? Εχω πει απο την αρχη οτι η Ελλαδα ειναι εκτος Target 2. 3 μερες. Και τα ζωα που κυβερνανε ειναι τοσο ζωα που δεν ηξεραν οτι με το που βγαινεις απο το Target 2 πρεπει να καλυψεις τους πολιτες σου που ειναι εκτος Ελλαδας. Τι εκαναν? Τιποτα. Σημερα τρεχανε Ελληνες στα προξενεια γιατι πηγαν να πληρωσουν ξενοδοχεια με καρτες που πλεον δε λειτουργουσαν κι εχουν βγει Ελληνικα προξενεια και ζητιανευουν overdraft να καλυψουν τον κοσμο. Μιλαμε δε ξερουν που τους παν τα 4. Και με ρωτας πως θα σε πανε στη Δραχμη? Δε ξερω ρε φιλε, τι να σου πω.
Αρμαγεδών.
Πρωτη φορα αριστερα.
Αυτο ειναι απλο ζητημα και θα βρεθει λυση αμα ηδη δεν εχει βρεθει. Εφοσον υπαρχουν τα αποθεματα, δεν θα υπαρξει προβλημα.Σε αυτο εχεις ενα δικιο.
Δεν εχει απεργια ωστε να υπαρχει ελλειψη στη βενζινη.
Μολαταυτα καποια βενζιναδικα θα εχουν προβλημα να ανεφοδιασθουν λογω κλεισιματος των τραπεζων.
Ενω δηλαδη δεν θα επρεπε κανονικα να υπαρχει προβλημα, θα δημιουργηθει "αντανακλαστικα".
με δουλευεις ρε τυπε? Εχω πει απο την αρχη οτι η Ελλαδα ειναι εκτος Target 2. 3 μερες. Και τα ζωα που κυβερνανε ειναι τοσο ζωα που δεν ηξεραν οτι με το που βγαινεις απο το Target 2 πρεπει να καλυψεις τους πολιτες σου που ειναι εκτος Ελλαδας. Τι εκαναν? Τιποτα. Σημερα τρεχανε Ελληνες στα προξενεια γιατι πηγαν να πληρωσουν ξενοδοχεια με καρτες που πλεον δε λειτουργουσαν κι εχουν βγει Ελληνικα προξενεια και ζητιανευουν overdraft να καλυψουν τον κοσμο. Μιλαμε δε ξερουν που τους παν τα 4. Και με ρωτας πως θα σε πανε στη Δραχμη? Δε ξερω ρε φιλε, τι να σου πω.
Σου εχω πει με ποσο μεγαλη χαρα και ανακουφιση θα ψηφισω ΝΔ μολις τελειωσει επιτελους αυτο το φιασκο της δηθεν αριστερας!!!Καλως το μωρο μου.
Και φαντασου οτι σε γνωρισα ως "αριστερη".
Δεν μπορω να αδικησω κανεναν τύπε.Αυτο ειναι απλο ζητημα και θα βρεθει λυση αμα ηδη δεν εχει βρεθει. Εφοσον υπαρχουν τα αποθεματα, δεν θα υπαρξει προβλημα.
Παντα σαν λαος μας πιανει ενας πανικος. Τρεχανε να βγαλουνε 100 και 200 ευρω που ειχε ο λογαριασμος τους, απο το σαββατο. Μην τυχον και τα χασουν.
ενω τωρα με το ευρω ο καλυτερος πιρφορος ουτε μια μαιμου τσαντα σανελ την ημερα δε μπορει να της παρει
δε γινεται πιο κατω? τον τσωννυ τον ξερεις τυπε?Τυπε μην υποτιμας την νοημοσυνη τους. Πιο κατω δεν γινεται............ Εδω αποφασισαν να κανουν δημοψηφισμαν 3 μερες πριν ληξει η παραταση της 20 Φεβρουαριο.
Μιλαμε για τσιρκο οπως λεει και ο Τζωνυ.......
Χύνω ποταμια λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σου εχω πει με ποσο μεγαλη χαρα και ανακουφιση θα ψηφισω ΝΔ μολις τελειωσει επιτελους αυτο το φιασκο της δηθεν αριστερας!!!