alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ειμαι ετοιμος να δεχθω οποιονδηποτε αλλο.Αυτοί οι υπολογισμοί...
Με θεωρεις υπερβολικο?
Ειμαι ετοιμος να δεχθω οποιονδηποτε αλλο.Αυτοί οι υπολογισμοί...
ο απολυτος ενδιαφερεται τυπε για γκρανια με προικα ;)Πολυ καλη τύπε. Να κανονισω κονε?
Ειμαι ετοιμος να δεχθω οποιονδηποτε αλλο.
Με θεωρεις υπερβολικο?
Τί λε ρε τύπε!!!
Τι ακριβως μου απαντας τωρα?
Εγω απαντησα στον μαστερ που ειπε οτι δεν παιρνουν πανω απο 940 ευρω ουτε οι συνταξιουχοι του ΝΑΤ. Και με αυτο που λες, με επιβεβαιωνεις.
Πού διαφωνουμε?
Πες τα με τους μαλακες επιτελους.
Εξαιρετικο.Επειδή ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του για τις συντάξεις διαβάστε πρώτα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα 3 άρθρα του Ματσαγγάνη:
www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82]Όλη η αλήθεια για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις[/url]
ΤΩΡΑ!.
Αρα υπαρχει συνταξη του ΝΑΤ πανω απο 940 ευρω ΝΑΙ Η ΟΧΙ?Στο οτι εσυ το γενίκευσες για όλο το ΝΑΤ ενώ οι Α' Πλοιαρχοι και Μηχ. είναι ένα μικρό κομμάτι μόνο σε σχέση με τις άλλες ειδικότητες.
Για να μην πιάσουμε τα αποθεματικά και το πλεονασμα του ΝΑΤ τα οποία γίνανε φύλλο και φτερό απο τους πρασινοφρουρους της συγκυβερνησης σε δάνεια στα δικά τους παιδια, σε υποχρεωτική άτοκη δανειοδότηση του δημοσίου (δανεικα και αγύριστα), σε συνταξεις για παλινοστούντες, λιμενικούς, ΟΓΑ, επιδοτήσεις στους φίλους μας για ν'αποκτησουνε στολο κτλ κτλ.
Ελα ρε μην λες μαλακιες,απο την στιγμη που η πεθερα του παιρνει 900 ευρω,παιρνουν τοσα και οι υπολοιποι.Και το πιστευει κιολας.Έχω γνωστό μου με σύνταξη από το ΝΑΤ,
που αν του πει ο Αλεξ τα δικά του, θα τον μαχαιρώσει!
Είναι Κρητικός, δεν το γλυτώνει το μασαιράτσι ο Αλεξ !
Χιλιάδες πολλές συνταξιούχοι παιρνουν κάτω από 400 ευρώ και παιρνουν
σαν συμπλήρωμα το ΕΚΑΣ και η Λαγκαρντ που είναι
εκατομμυριούχος , λεει να τους το κόψουν !
Να οργανώσουμε τους συνταξιούχους να κάψουν ζωντανή τη βρωμο-Λαγκαρντ.
Να μυρίσει καμμένη φραγκόκοτα !
Ζει τύπε?ο απολυτος ενδιαφερεται τυπε για γκρανια με προικα ;)
Για να την μεση συνταξη ψαχνεις τελικα, η οχι;Αρα υπαρχει συνταξη του ΝΑΤ πανω απο 940 ευρω ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
Για καποιον λογο παιρνει περισσοτερα απο αλλους δηλαδη?Ελα ρε μην λες μαλακιες,απο την στιγμη που η πεθερα του παιρνει 900 ευρω,παιρνουν τοσα και οι υπολοιποι.Και το πιστευει κιολας.
Απαντησα στο ποστ του μαστερ οτι πανω απο 940 δεν παιρνουν ουτε οι συνταξιουχοι του ΝΑΤ.Για να την μεση συνταξη ψαχνεις τελικα, η οχι;
400 ευρω παιρνει ο κρητικος απο το ΝΑΤ?Έχω γνωστό μου με σύνταξη από το ΝΑΤ,
που αν του πει ο Αλεξ τα δικά του, θα τον μαχαιρώσει!
Είναι Κρητικός, δεν το γλυτώνει το μασαιράτσι ο Αλεξ !
Χιλιάδες πολλές συνταξιούχοι παιρνουν κάτω από 400 ευρώ και παιρνουν
σαν συμπλήρωμα το ΕΚΑΣ και η Λαγκαρντ που είναι
εκατομμυριούχος , λεει να τους το κόψουν !
Να οργανώσουμε τους συνταξιούχους να κάψουν ζωντανή τη βρωμο-Λαγκαρντ.
Να μυρίσει καμμένη φραγκόκοτα !
Τι δουλεια εκανε πριν η πεθερα σου;Και αυτοι οι συγγενεις σου τι θεση ειχαν;Για καποιον λογο παιρνει περισσοτερα απο αλλους δηλαδη?
Σου ειπα για συγγενεις μου του ΝΑΤ που παιρνουν πανω απο 940.
Σου ειπα για την πεθερα μου που παιρνει 870.
Εσυ μου λες νεφελωδη πραγματα.
Δηλαδη με τι υφεση πιστευεις θα κλεισει το 2015? Γιατι εγω βλεπω η 7-10% με ευρω ή 30% με δραχμη...
Δεν εκανε δουλεια. Χηρείας ειπα οτι ειναι.Τι δουλεια εκανε πριν η πεθερα σου;Και αυτοι οι συγγενεις σου τι θεση ειχαν;
Απαντησα στο ποστ του μαστερ οτι πανω απο 940 δεν παιρνουν ουτε οι συνταξιουχοι του ΝΑΤ.
Κοιταξτε να δειτε, αν ειναι να το γυρισουμε στην τρελίτσα επειδη σας επιασα αδιαβαστους καλυτερα να το σταματησουμε.
Τελικα ειναι 939 ευρω η μεση συνταξη?