jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
η Σια τωρα πρεπει να σκουπιζει απο την μαπα της τα χυσια της Ζωης![]()
σιγα το τραβελι βρωμιαρα τσυριζαια ορκα η φαλαινα
η Σια τωρα πρεπει να σκουπιζει απο την μαπα της τα χυσια της Ζωης![]()
έτσι που έχουμε καταντήσει με τον πνευματικό καρκίνο της αριστεράς οι άλλοι Ελληνες είναι εχθροί μας...
η χοντρη πουτσα της ζωης την ξεσκισε την οξυζενε νεοφιλελε ελλεηνιδασαν το αλογο που πηδηξε τον αλλον και πεθανε ηταν αυτη η συνεντευξη
![]()
![]()
![]()
τυπε σε βλεπω ναμε ζωη
![]()
να κάνεις χαβαλε όσο θέλεις ... δικαίωμα σου.. .όπως δικαίωμα μου είναι να κάνω κριτική σε αυτά που λες... αν δεν γουστάρεις μην παραθέτεις να μην παραθέτω...
και ναι δεν γουστάρω η περιουσία που έχω στην Ελλάδα (και την έχω φτιάξει με σχεδόν σαράντα χρόνια δουλειάς) να γίνει χαρτοπόλεμος για να ταίζω λέφτηδες... και στην ανθρωπιστική κρίση λέφτηδες μετέχουνε...
σφιζει απο δημοκρατια το σαϊτ τυπε δεν το ηξερες?Για ποιο λόγο?
έτσι που έχουμε καταντήσει με τον πνευματικό καρκίνο της αριστεράς οι άλλοι Ελληνες είναι εχθροί μας...
Την γαμησε η Ζωη , της ειπε για τον Μητσοτακη τον ΜΠακογιαννη και την Μπακογιαννη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι με τα καλά της.
Επέστρεψε ως leftins2 τύπε αλλά για λίγοΑπαιτούμε δημοψήφισμα για την επιστροφή λεφτινς![]()
σιγα το τραβελι βρωμιαρα τσυριζαια ορκα η φαλαινα
Δεν φταίνε αυτοί ,αλλά εκεινοι που την ψήφισαν αλλά αυτό μας αξίζει μάλλον...στην υγειά μας!τετοια ξεφτιλα σε καναλι δεν εχει ξαναγινει , και τα ειπε χοντρα μαγκες , ολοι πανε και τους γλυφουν, βρεθηκε η τρελη και τους καθαρισε..
Και τα θελε και ο κωλος τους , γιατι το πεταξε η Ζωη , εσεις με καλεσατε![]()
![]()
αρα την ψαχνανε την πουτσα
η Ζωη την κατακρεουργησε την Σια , χειροτερη και απο γκανγκμπανγκ![]()
![]()
Επέστρεψε ως leftins2 τύπε αλλά για λίγο
Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει άλλο σάιτ που θα τον δεχτείJe suis leftins![]()
![]()
![]()