redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Γιατί είναι κανένας εκεί στο Τσύριζα;Δεν είναι με τα καλά της.
Γιατί είναι κανένας εκεί στο Τσύριζα;Δεν είναι με τα καλά της.
Τυπε εχει πραγματικα προβλημα η γυναικα,χωρις πλακα,σοβαρη ψυχολογικη διαταραχη,καλο ειναι να μην κοροϊδευουμε πλεον εναν ανθρωπο που βρισκεται σε αυτη την καταστασηΔεν είναι με τα καλά της.
Δίκιο έχεις λίγο ακόμα να μιλήσει η ΖΩΡΕΛΛΑ και θ'αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά να πάω εγώ να γλυτώσω...σωσον ευατόν σωθήτοευκολο ειναι?θα πρεπει να βρουν κανα πάλαβο σα τον Οθωνα που να θέλει να ασχολειται αποκλειστικα με μας
έχει κάψει τσιμούχα η Ζωή...
Και εσύ προτείνεις να συνεχιστεί η ανθρωπιστική κρίση επ απειρον για να μπορείς να κάνεις διακοπές όταν πάρεις σύνταξη
Αν δεν αντέχεις τον χαβαλέ πες το και θα το κόψω, ο Άλεξ τον αντέχει αν δεν μπορείς και νομίζεις ότι σε προσβάλει πές το και κόψε τις αναφορές στους γονεις μου...δεν σε τιμάει αυτό
το αγνοώ,Ο ξεγάνωτος τενεκές Γιακουμάτος κολλάει στο οτι ξεκίνησε σε πρωινάδικο αυτή την παπαριά με την <<ανικανοποίητη σύζηγο του ναυτικού>> .
Εκεί κολλάει το σίχαμα
Απορώ ποιός παίρνει την φυλλάδα του,ούτε για χαρτί τουαλέτας δεν κάνει
αντε Χιο το γαμησες λιγάκι, νομιζεις εξω από την ευρωπη θα χεις χαρτι να τυπωνεις τη φυλλαδα σου και διαδικτυο να χαβαλεδιαζεις.
Τραβα ρωτα αυτους που εζησαν σε απομονωμένα καθεστώτα, αντε με τις μαλακιες του καθενος
περιθωριο απο την άλλη πλευρα,περιμενουν να κάει η Ελλάδα για να βγουν στην επιφάνεια
αντε Χιο το γαμησες λιγάκι, νομιζεις εξω από την ευρωπη θα χεις χαρτι να τυπωνεις τη φυλλαδα σου και διαδικτυο να χαβαλεδιαζεις.
Τραβα ρωτα αυτους που εζησαν σε απομονωμένα καθεστώτα, αντε με τις μαλακιες του καθενος
Που είναι ρε πούστη μου ο περσονα, ο Βρασιδας, ο πλεζουρας, ο δωρητης, ο μπουλ και άλλοι...αλλάζαμε χριστοπαναγίες εδώ μέσα και μετά μιλούσαμε στα τηλ και γελούσαμε ή πηγαίναμε για τσίπουρα.
Τι νούμερα είστε μερικοί, δεν είναι άλλοι Έλληνες οι εχθροί σας.
άντε γαμήσου μαλάκα rooftopΠου είναι ρε πούστη μου ο περσονα, ο Βρασιδας, ο πλεζουρας, ο δωρητης, ο μπουλ και άλλοι...αλλάζαμε χριστοπαναγίες εδώ μέσα και μετά μιλούσαμε στα τηλ και γελούσαμε ή πηγαίναμε για τσίπουρα.
Τι νούμερα είστε μερικοί, δεν είναι άλλοι Έλληνες οι εχθροί σας.
άντε γαμήσου μαλάκα rooftop
(πάρε με τηλέφωνο τώρα)