redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Έφαγε ban o leftins τύπε :S :S :S :Sρεντ εχασα τιποτα καλο τυπε εδω μεσα ? γιατι ημουν εξω για καυλαντισμα και περασα και απο ατμ
Έφαγε ban o leftins τύπε :S :S :S :Sρεντ εχασα τιποτα καλο τυπε εδω μεσα ? γιατι ημουν εξω για καυλαντισμα και περασα και απο ατμ
σε ποια απο αυτες επεβαλλε περιορισμο στην παραγωγη και ΚΑΠ η ΕΕ τυπε?
Αυτό σκέφτομαι και για εμάς. Tζάμπα ο αρνενσεν, εκτός αν βοηθήσει ο πούτινΤι ήσυχα ρε εδώ πήγαν με τα σώβρακα τα ξημερώματα για να σηκώσουν λεφτά αφού δεν ζεις Ελλάδα που ξέρεις τι έγινε;
Όχι και τώρα με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις πολύ φοβάμαι ότι δεν θα πάρουμε ούτε σοβαρούς παίκτες
Και παρόλα αυτά ΔΕΝ μπήκαν στο ευρώ.
Διότι δεν είναι προδοτικές οι Κυβερνήσεις τους και δεν είναι μαλάκες.
ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να το καταλάβεις ;
Το ευρώ βολεύει μόνο τη Γερμανία, που είναι εξαγωγική χώρα.
Εξάγει πολλαπλάσια απο αυτά που εισάγει, αλλά ΔΕΝ έχει
πρώτες ύλες και πετρέλαιο-φυσ. αέριο
γι'αυτό και τρέμει τον πληθωρισμό.
Ο τουρισμός για παράδειγμα, ΔΕΝ πλήττεται από τον πληθωρισμό μιας χώρας.
Η τουρκία έχει πληθωρισμό, αλλά ο τουρισμός της αυξάνεται,
διότι ειναι θέμα αδιάφορο για τον τουρίστα .
Χωρίς παρεξήγηση φίλε, κάτσε διαβασε μερικά βασικά πράγματα...
Μια φορά είχα βάλει για 15μελές στο 8ο λύκειο Θεσσαλονίκης περιοχή ανθέων και ούτε εγώ δεν με ψήφισα γιατί αρρώστησα εκείνη την μέρα
Φιλικά και όχι με διάθεση αντιπαράθεσης: αφού είσαι μορφωμένος, γιατί είσαι τόσο επιθετικός; Και μην δίνεις δεδομένα σου εδώ μέσα ρε τύπε...
Βρίσε την κατάσταση και όλους που το έκαναν, αλλά δεν χρειάζεται μεταξύ μας, σε ένα σάιτ για πληρωμένο έρωτα, που γράφηκαν τόσα, αλλά τίποτα για το τί συμβαίνει στα σπιτάκια που μάλλον θα τραβούν νίλες, και θα γίνουμε Βουλγαρία του 2006, με τις πιο δυνατές πουτάνες να την κάνουν για αλλού.
How about this?
εεε αυτό λέω. Οι τράπεζες χωρίς ουσιαστικές εγγυήσεις τα έδιναν τα δάνεια και τις πιστωτικές. Και τώρα αυτές τις μαλακίες θα τις πληρώσω εγώχωρις καμια εγγυηση ? καλα κρασια
Εγώ το προτείνω
η ραχηλ μακρη χορευει τον κοσμο πεντοζαλη.
Θα πάρετε finnbogason τύπε ;)Αυτό σκέφτομαι και για εμάς. Tζάμπα ο αρνενσεν, εκτός αν βοηθήσει ο πούτιν
Ρε φαγώθηκες με τον συριζα. Είπαμε με έχει απογοητεύσει. Δεν μπαίνω σαν υποστηρικτής του συριζα. Απλά λέω τι πρέπει να γίνει για να γίνουμε κράτοςκαι θα βαλουμε τον τσυριζα να προσλαβει και τον δικο του ή να αφησει ανεγγιχτο αυτον που βρηκε
Να βγούμε από την ΕΕ και να φύγουμε και από το ευρώ;Ρε φαγώθηκες με τον συριζα. Είπαμε με έχει απογοητεύσει. Δεν μπαίνω σαν υποστηρικτής του συριζα. Απλά λέω τι πρέπει να γίνει για να γίνουμε κράτος
Και παρόλα αυτά ΔΕΝ μπήκαν στο ευρώ.
Διότι δεν είναι προδοτικές οι Κυβερνήσεις τους και δεν είναι μαλάκες.
ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να το καταλάβεις ;
Το ευρώ βολεύει μόνο τη Γερμανία, που είναι εξαγωγική χώρα.
Εξάγει πολλαπλάσια απο αυτά που εισάγει, αλλά ΔΕΝ έχει
πρώτες ύλες και πετρέλαιο-φυσ. αέριο
γι'αυτό και τρέμει τον πληθωρισμό.
Ο τουρισμός για παράδειγμα, ΔΕΝ πλήττεται από τον πληθωρισμό μιας χώρας.
Η τουρκία έχει πληθωρισμό, αλλά ο τουρισμός της αυξάνεται,
διότι ειναι θέμα αδιάφορο για τον τουρίστα .
Χωρίς παρεξήγηση φίλε, κάτσε διαβασε μερικά βασικά πράγματα...
εεε αυτό λέω. Οι τράπεζες χωρίς ουσιαστικές εγγυήσεις τα έδιναν τα δάνεια και τις πιστωτικές. Και τώρα αυτές τις μαλακίες θα τις πληρώσω εγώ
Ας επέτρεπε το κράτος να κατασχέσει περουσιακά στοιχεία των δανειοληπτών.
Από την στιγμή που προστατεύει τον δανειολήπτη, προστατεύει και την τράπεζα βάζοντας εμένα να πληρωσω τα πιστόλια.
Ας τους πάρουν τα σπίτια, γιατι να τους τα πληρώνω εγώ που είμαι στο ενοικιο?
ο Εσσιεν θα μεινει τυπε η λες να εχει καμια ρητρα δραχμης :SΘα πάρετε finnbogason τύπε ;)
Έφαγε ban o leftins τύπε :S :S :S :S
με ρούβλια;;;;Θα πάρετε finnbogason τύπε ;)
Έφαγε ban o leftins τύπε :S :S :S :S
επισης χωρις παρεξηγηση το € βολευει οποιον εχει σοβαρη οικονομια - αντι να στρωσουμε τον κωλο μας να σκεφτουμε πως θα αλλαξουμε την δικια μας προτιμαμε το κουγκι