Διάβασα και τα δύο κείμενα - διαγωνίως είναι αλήθεια - και όχι μόνον δεν καταλαβαίνω σε πολλά σημεία χριστό ... αλλά αδυνατώ να προβάλω στον πραγματικό κόσμο τις επιπτώσεις πιθανής εφαρμογής τους ... και καλούν τον κοσμάκη του "Β και Α = ΒΑ" να εκφράσει δεσμευτική θέση γι αυτά ... και μάλιστα οι ηλίθιοι το θεωρούν και νίκη της δημοκρατίας ... σαν να καλεί ο κυβερνήτης το φαιστός παλάς εμένα τον άσχετο να το μανουβράρω για να δέσει στον προβλήτα σε ώρα καταιγίδας ...
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω:
α) Γιατί αυτά τα 2 πάνε μαζί. Γιατί απορρίπτοντας ή δεχόμενος το ένα πρέπει να απορίψεις ή να δεχθείς και το άλλο.
β) Το Preliminary Debt Sustainability Analysis παρουσιάζει 3 σενάρια με παραδοχές. Τα 2 είναι "κακά", το 1 "καλό". Πραγματικά δεν ξέρω τι σημαίνει να πεις Ναι για παράδειγμα. Λες Ναι και στα 3 σενάρια; Λες Ναι στα 2;
Αλλά το ποιό σημαντικό είναι αυτό που λες.
Καλεί η Κυβέρνηση έναν 80χρονο παπού ή μία γιαγιά να τοποθετηθεί και να αποφασίσει μέσα σε 5 ημέρες επί αυτού του κειμένου;
Και που θα το βρει το κείμενο, ακόμη και στο Διαδίκτυο είναι δύσκολο να το βρεις.