ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
..που μπορω να βρω μια φωτο που εχει το τσιπρα και γραφει ¨δημοψηφισμα, πουτανα ολα", να την βαλω wallpaper???
..που μπορω να βρω μια φωτο που εχει το τσιπρα και γραφει ¨δημοψηφισμα, πουτανα ολα", να την βαλω wallpaper???
Ολαντ, Ρεντζι, Γιουνγκερ, Σουλτς, Μερκελ.
Ολοι το ιδιο.
Το δημοψηφισμα ειναι για την παραμονη στην Ευρωζώνη.
Πού ειναι ο Σπιρτζης να πει "αυτο τους ελειπε"?
και 500 λίρες αμα λάχει..
Γιατι, διαφωνειτε ως προς την προβλεψη?Το πάω εγώ για μπύρες.
Χάνεις, κερνάς Bredog.
Χάνω, κερνάω Fix.
KANONIKA θα επρεπε να ψηφισουμε σε αυτο το δημοψηφισμα με βιβλιαριο τραπεζης και προσκομιση διδακτορικου στη διαχειρηση κεφαλαιων!!!Και όμως ...
Το 90% αυτών που θα ψηφίσουν για το μέλλον της χώρας την Κυριακή δεν είναι σε θέση όχι μόνον να αξιολογήσουν τεχνικά κείμενα περί της ορθότητας των οποίων καλούνται να αποφανθούν αλλά ούτε καν να σχηματίσουν άποψη για ένα τυπικό ισολογισμο μια εμπορικής Α.Ε.
Και αυτοί οι τύποι θα αποφασίσουν για τον μέλλον της χώρας και την πορεία της τα επόμενα 20 ή 30+ χρόνια ...
Ντεκαντάνς ...
ναι ρε βλακα διαφωνει....γιαυτο παει στοιχημαΓιατι, διαφωνειτε ως προς την προβλεψη?
Και όμως ...
Το 90% αυτών που θα ψηφίσουν για το μέλλον της χώρας την Κυριακή δεν είναι σε θέση όχι μόνον να αξιολογήσουν τεχνικά κείμενα περί της ορθότητας των οποίων καλούνται να αποφανθούν αλλά ούτε καν να σχηματίσουν άποψη για ένα τυπικό ισολογισμο μια εμπορικής Α.Ε.
Και αυτοί οι τύποι θα αποφασίσουν για τον μέλλον της χώρας και την πορεία της τα επόμενα 20 ή 30+ χρόνια ...
Ντεκαντάνς ...
Το πάω εγώ για μπύρες.
Χάνεις, κερνάς Bredog.
Χάνω, κερνάω Fix.
αυριο θα είναι μια ωραία μέρα και πάλι … μόλις μου ήρθε στο μέιλ μου το payslip του μηνός… αύριο 11 η ώρα στον λογαριασμό (όπως και κάθε μήνα)…
Γιατι, διαφωνειτε ως προς την προβλεψη?
Να μου το πει ο ιδιος οτι διαφωνει.ναι ρε βλακα διαφωνει....γιαυτο παει στοιχημα
αμαν ρε πουστη
KANONIKA θα επρεπε να ψηφισουμε σε αυτο το δημοψηφισμα με βιβλιαριο τραπεζης και προσκομιση διδακτορικου στη διαχειρηση κεφαλαιων!!!
KANONIKA θα επρεπε να ψηφισουμε σε αυτο το δημοψηφισμα με βιβλιαριο τραπεζης και προσκομιση διδακτορικου στη διαχειρηση κεφαλαιων!!!
Ρίξε.Αυτό το υφάκι των 1000 καρδιναλίων, που ξέρουν τα πάντα και μειώνουν όλους τους άλλους με κάνει να ρίξω 180 όχι.
Αυτοί μας έφεραν εδώ που ήξεραν τα πάντα, σκέψουν να μην ήξεραν κιόλας
Γαμιέσαι!!!
brew dog ρε αμπαλε..σκωτσεζοι μικροι θεοι!Το πάω εγώ για μπύρες.
Χάνεις, κερνάς Bredog.
Χάνω, κερνάω Fix.