Stil520
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΕΜ ΑΦΟΎ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΎ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ..
Ποια τρομοκρατία τύπε?
Η πραγματικότητα είναι εδώ, κλειστές τράπεζες τίγκα λαθρομετανάστες τι άλλο θελεις?
ΕΜ ΑΦΟΎ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΎ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ..
και να σου πιασει την παρλα για το τι θα ψηφησειςΝα καταστρώνεις το τελειο σχέδιο για να κλέψεις ΑΤΜ και να σου ερχετε ο αλεξ....μην σου τύχει
να πας στο μαρκετ αυριο να ψωνισεις φαγητο...να ξες θα γινεται της ποπης στα ραφια.
Να καταστρώνεις το τελειο σχέδιο για να κλέψεις ΑΤΜ και να σου ερχετε ο αλεξ....μην σου τύχει
τυπε , τελικα εσυ τι παραγεις,δεν μας ειπες,ειναι απορρητο μυστικο ?
ΕΛΆ 59ΧΡΟΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙς ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ...ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...
μεταξύ άλλων κώδικα - θυμάσαι τον ασπροφορεμένο στο Matrix?
παντως για οσους δουλευουν σε τραπεζες, και ειδικα σε ταμεια, φανταζομαι οτι ειναι η καλυτερη τους...τη γλυτωσαν για την ωρα....θα δεινοπαθουσανΔεν θα λειτουργούν ούτε τα ATM τη Δευτέρα
κανε μια βολτα αυριο Σερρες κ πες μας αν θα εχω αδικο...μακαρι να εχω.
ο Μορφεας εισαι τυπε?
Δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξουν οι τράπεζες αύριο...και ούτε πιστεύω ότι θα ανοίξουν και την επόμενη εβδομάδα που λένε..Εγώ βλέπω κανά μήνα να είναι κλειστέςπαντως για οσους δουλευουν σε τραπεζες, και ειδικα σε ταμεια, φανταζομαι οτι ειναι η καλυτερη τους...τη γλυτωσαν για την ωρα....θα δεινοπαθουσαν
εγώ τι ρίσκο πήρα και με άφησαν άνεργο τι ρίσκο πήρα που δεν γράφτηκα σε κόμματα στο πανεπιστήμιο για να περνάω τα μαθήματα με 0 τι ρίσκο πήρα που μου πήραν έμμεσα τις καταθέσεις απο την ανόμοια φορολογία τους ? Λεφτά υπάρχου κτλ κτλπ τούμπες σαμαρα τούμπες Γεωργιάδη τουμπεσ μνημονιακων αντιμνημονιακων
παντως για οσους δουλευουν σε τραπεζες, και ειδικα σε ταμεια, φανταζομαι οτι ειναι η καλυτερη τους...τη γλυτωσαν για την ωρα....θα δεινοπαθουσαν
και εγω αυτο σκεφτηκα ρεθα βρίζει ο λέφτης που το βίσμα τον έβαλε συμβασιούχο στην ΔΕΗ και όχι σε τράπεζα
Γιατί πιστεύεις θα πάει για δουλειά ο leftins αύριο;θα βρίζει ο λέφτης που το βίσμα τον έβαλε συμβασιούχο στην ΔΕΗ και όχι σε τράπεζα