tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ενταξει τον ηπιε
πρέπει να έπεσε χοντρό γαμωσταυρίδι στα παρασκήνια... έδωσε βέβαια την παράσταση της αλλά ξεκουμπίστηκε..
Ενταξει τον ηπιε
Αντιδραση Ραχηλ???Πρωτη ηττα?
Ειπα κι εγω, δεν θα παρεμβαινε η Ραχηλ για χαρη της Ζωης?
Αρχισε λεει να φωναζει στους βουλευτες της ΝΔ οταν εφευγαν "οξω ρε" και παρενεβη μια βουλευτης του Συριζα και της ειπε "πώς μιλας ετσι" για να της ανταπαντησει η σάικο νουμερο δυο "ποια εισαι εσυ που θα μου πεις πώς μιλαω"Αντιδραση Ραχηλ???
Φωναζε οξω ρε στους βουλευτες της ΝΔτι παρέμβαση έκανε το τσόλι ?? καμμιά τσιρίδα έβαλε πάλι το μουρλό ??
Αρχισε λεει να φωναζει στους βουλευτες της ΝΔ οταν εφευγαν "οξω ρε" και παρενεβη μια βουλευτης του Συριζα και της ειπε "πώς μιλας ετσι" για να της ανταπαντησει η σάικο νουμερο δυο "ποια εισαι εσυ που θα μου πεις πώς μιλαω"
λίγο ακομα και θα εχει φάει το αποθεματικό της Ελλάδας σε χρυσό 4,75 ειναι ...Μια λυση προβλεπω που θα μπορουσε να αναχαιτησει την προκαθορισμενη για την χωρα πορεια.
1. Παραιτηση αυρι το πρωι της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ στον ΠτΔ
2. Δευτερα πρωι ορκιζεται κυβερνηση εθνικης σωτηριας
3. Η καινουργια κυβερνηση αθετει δημοψηφισμα και επεκτεινει το προγραμμα για αλλους δυο μηνες
4. Εμπλεκει ξανα το Ευρογρουπ και καταληγει σε μια συμφωνια.
Καθε μηνα που αυτο το τσιρκο διαπραγματευεται στοιχιζει στην Ελληνικη οικονομια γυρω στα 780 εκ ευρω. Ο λογαριασμος εχει φθασει κοντα στα 4 δις και αυτα θα βγουν απο την πλατη των μισθωτων και συνταξιουχων με περικοπες στα κρατικα εξοδα του ΑΕΠ.
ΣΥΡΙΖΑ και παλι ΣΥΡΙΖΑ
Τυπε δυστυχως με δαυτους αυτο το βημα δεν θα γινει φανταζομαι ειρηνικα.Θα πρέπει να δουμε ασχημες καταστάσεις να τρομοκρατηθει ο κοσμος για να αναγκαστουν να αποχωρησουνΜια λυση προβλεπω που θα μπορουσε να αναχαιτησει την προκαθορισμενη για την χωρα πορεια.
1. Παραιτηση αυρι το πρωι της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ στον ΠτΔ
λίγο ακομα και θα εχει φάει το αποθεματικό της Ελλάδας σε χρυσό 4,75 ειναι ...
Την μαζεψε ομως.Και εσεις κυριε Τσιπρα να τη μαζεψετε!!!
Θεος προσκυνω!!!
Και εσεις κυριε Τσιπρα να τη μαζεψετε!!!
Θεος προσκυνω!!!
Και πολυ αργησαν. Μετανιωνω που δεν τον ψηφισα τον ΑντωνηΤην μαζεψε ομως.
λίγο ακομα και θα εχει φάει το αποθεματικό της Ελλάδας σε χρυσό 4,75 ειναι ...