dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οταν με βριζουν,βριζω.Τραμπουκιζεις τύπε? Πού ειναι οι καλοί τροποι σου απεναντι στην αυθαιρεσια?
Ειδες τι ωραια που ειναι?
οταν με βριζουν,βριζω.Τραμπουκιζεις τύπε? Πού ειναι οι καλοί τροποι σου απεναντι στην αυθαιρεσια?
Ειδες τι ωραια που ειναι?
Αν την καταψηφιζε, θα κατηγορειτο για "μικροψυχια" οπως τοτε που δεν παρεδωσε το Μαξιμου στον Τσιπρα.
Μια χαρα καταλαβαινω, ΕΣΥ δεν καταλαβαινεις.
Το αν ειναι ακαταλληλη για τη θεση φταιει ο Τσιπρας, οχι ο Σαμαρας!
Μην τρελαθουμε κιολας!
Εσυ αδικείς τον εαυτο σου τελικα, οχι εγω.
Επιτελους ας τη βαλουν στη θεση της!!! Νισαφι πια με την ανισόρροπη!!!
Ενταξει τύπε.Κάθε άλλο, ρίξε μια ματιά στις ψήφους εκλογής των προέδρων διαχρονικά ...
Απλά ο γκαβός φάνηκε ακόμα και σε αυτό - το στοιχειώδες - απολύτως ανεπαρκής.
συρε γαμησου ρε μλκ που θα με πεις κ παπαρα....
εεεε ρε με τις μαλακίες που ακούμε στην βουλή περιμένεις να πιάσουμε τέτοιο "λεπτό" χιούμορ
Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν γνωριζε το αρθρο 66Επιτελους ας τη βαλουν στη θεση της!!! Νισαφι πια με την ανισόρροπη!!!
Ναι.
Θα ασχοληθουμε και με τους τύπους.
Γιατι αυτη η κυρια παει να περασει οτι "κανω ο,τι γουσταρω".
Ε δεν θα κανει ό,τι γουσταρει.
Κι οποιου αρεσει.
Καμία αντίρρησηη θέση της είναι πίσω από τα κάγκελα στο δωμάτιο του ψυχιατρείου...
γεννησα εσενα το κωλο-βγαλμα...αει γαμιδια τωρα...Εσύ που γαμήθηκες ρε συριζαίικο βλήμα τί κατάλαβες; Σου άρεσε να υποθέσω;
και πολύ καλώς έπραξε...
πάντως η βουλή θυμίζει μέρες του '66 (για όσους θυμούνται κάτι από εκείνη την εποχή εγώ έριχνα κάτι ματιές στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της εποχής που διάβαζε ο συχωρεμένος ο γέρος μου)...
γεννησα εσενα το κωλο-βγαλμα...αει γαμιδια τωρα...
ps:δεν ειμαι καν Τσιριζαιος.
Προφανως!!!Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν γνωριζε το αρθρο 66
Κάθε άλλο, ρίξε μια ματιά στις ψήφους εκλογής των προέδρων διαχρονικά ...
Απλά ο γκαβός φάνηκε ακόμα και σε αυτό - το στοιχειώδες - απολύτως ανεπαρκής.
κανε γαργαρα κανα φλοκι με ξυδι κ ξαναελα.Α, το παραδέχεσαι πως σου άρεσε πουστράκο!
Καμαρωσε τους www.antinews.gr/POLITIKE/bouleutes-kai-upourgoi-tou-suriza-trexoun-sto-atm-tis-boulis/]εδω στη Βουλη[/url] να σηκωνουν χρημα απο το ΑΤΜ....Γελάει ο κόσμος με την Βουλή των Ελλήνων
Αυτοί μας αξίζουν!
Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν γνωριζε το αρθρο 66
Δεν χρειαζεται να το ζητησει, απλα θα το απαιτησει!!!!Φέρνει και τον Τσιπρα σε δυσκολη θέση η κυρια αυτη.
Δεν ηξερε τι να κάνει ο ανθρωπος, "ανακαλυψε" τωρα να ζητησει μια δεκαλεπτη διακοπη μηπως ετσι "θεωρηθει" τελος της συνεδριασης και μπορει να προεδρευσει ξανα.
Πού να τολμησει ο ανθρωπος να της ζητησει να κατεβει, δεν προβλεπεται θεσμικα κιολας.