EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ποτε προλαβαν αφου χτες τα μεσανυχτα το ανακοινωσε το δημοψηφισμα
ποτε προλαβαν αφου χτες τα μεσανυχτα το ανακοινωσε το δημοψηφισμα
Σε περιπτωση που διακοπει ο ΕLA , παιζει να γινει bail in? ( μαζι με capital controls φυσικα, που ειναι αυτονοητο ).
Επισης κατι μου λεει οτι παιζει να γινει φαση αναγκαστικου εσωτερικου δανεισμου. Κατι παρομοιο οπως το 1922
Μόνος σου λες για την αυγή, εγώ θέλω [size=16pt]μη χρωματισμένα μέσα ενημέρωσης[/size] και θα πιστέψω ότι θες
εεε ονομάτισε ένα επιτέλους...
Ε πες μας ΕΝΑ.
To makeleioΕ πες μας ΕΝΑ.
-ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΟΖΕΛΟΙ απορω γιατι ακομα ειστε εκτος φυλακης....πριν απο λιγο ο ντομινικ -εξω απο το χορο πλεον -ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ¨ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ..."Παραδέχεται, ότι το ΔΝΤ έπρεπε να πιέσει τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης για μεγαλύτερη βοήθεια προς την Ελλάδα και να πολεμήσει κατά της τόσο αυστηρής λιτότητας, καθώς και ότι δεν έγινε σωστός υπολογισμός των συνεπειών εκείνης της 'προσαρμογής' και αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα, για ελάφρυνση της Ελλάδας ακόμα και τώρα.
Διαρκειας της ΑΕΚ ΟΛΟΙ για να βγούμε απο την κρίση
Πέσιμο απο δεξιά
Σε περιπτωση που διακοπει ο ΕLA , παιζει να γινει bail in? ( μαζι με capital controls φυσικα, που ειναι αυτονοητο ).
Επισης κατι μου λεει οτι παιζει να γινει φαση αναγκαστικου εσωτερικου δανεισμου. Κατι παρομοιο οπως το 1922
Επανερχομαι στην Προπαγανδα..
Εμενα γιατι δε μου βγαζει αυτην την εικόνα η ALPHA???
Γιατί ειμαστε Λαός Ηλιθιων και ακούμε τον καθε μαλακα Πρετεντερη και Ευαγγελάτο να τρομοκρατεί τον κόσμο...
θα μας πείς ένα αχρωματιστο μέσο ??? τις μαλακίες τις διαβάζουμε βερεσέ...
Επανερχομαι στην Προπαγανδα..
Εμενα γιατι δε μου βγαζει αυτην την εικόνα η ALPHA???
Γιατί ειμαστε Λαός Ηλιθιων και ακούμε τον καθε μαλακα Πρετεντερη και Ευαγγελάτο να τρομοκρατεί τον κόσμο...
Τωρα μας φωτισες..και το newsbomb του Χαρδαβελλα δινει 97% ΟΧΙ! Θα το πιστεψουμε δηλαδη???Δημοσκοπηση ΚΑΙ στο Βημα με συντριπτικο ΝΑΙ.
Τωρα μας φωτισες..και το newsbomb του Χαρδαβελλα δινει 97% ΟΧΙ! Θα το πιστεψουμε δηλαδη???
Αντε κανε κανενα ντους γιατι η νυχτα ειναι μεγαλη...
Εσυ πιστευεις το 97% ΟΧΙ δηλαδη.Τωρα μας φωτισες..και το newsbomb του Χαρδαβελλα δινει 97% ΟΧΙ! Θα το πιστεψουμε δηλαδη???
Αντε κανε κανενα ντους γιατι η νυχτα ειναι μεγαλη...
Εσυ πιστευεις το 97% ΟΧΙ δηλαδη.
Τι να σου πω ανθρωπε μου...
Εγω πιστευω κατι απολυτα φυσιολογικο που προερχεται απο εταιριες δημοσκοπησεων και οχι διαδικτυακες ψηφοφοριες.