jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ναι. το Φθινοπωρο του 2004 το ειχε πει.
τοτε γιατι παραπληροφορειτε τον κοσμο;
Ναι. το Φθινοπωρο του 2004 το ειχε πει.
Δεν ειναι δικοί του αυτοί ρε...Βάλε Αλβανά...
Ε πως να μην ψηφίσει το Πασόκ το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια...όπως επίσης το Ποτάμι που πήρε 20% στην Θράκη από τους Πομάκους και το Τσύριζα που τους θέλει για επιβήτορες
τοτε γιατι παραπληροφορειτε τον κοσμο;
προλαβαινεις να ασχοληθεις και με τιποτα άλλο εσυ,ολο εδω ειναι το μυαλό σουδεν ασχολουμε με παιδοφιλους
ενω εσυ το απολαμβανεις μωρη λερα,αντε θα φας καλα εκει που θα πας με τα αφεντικα σουοτι θα σε τσουξει ο δονητης;
Δημοσκοπηση ΚΑΙ στο Βημα με συντριπτικο ΝΑΙ.
Η πιο σοβαρη πρόταση είναι μια: ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΑΕΚΔιαρκειας της ΑΕΚ ΟΛΟΙ για να βγούμε απο την κρίση
Φυσικά...Άντε στην καλύτερη να σε βάλουν να αγοράσεις ομόλογα με το έτσι θέλωΣε περιπτωση που διακοπει ο ΕLA , παιζει να γινει bail in? ( μαζι με capital controls φυσικα, που ειναι αυτονοητο ).
Επισης κατι μου λεει οτι παιζει να γινει φαση αναγκαστικου εσωτερικου δανεισμου. Κατι παρομοιο οπως το 1922
Το Θεμα δεν σου αρεσει, το βημα δεν σου αρεσει.Έχεις εμμονή με αντικειμενικά μέσα
Το Θεμα δεν σου αρεσει, το βημα δεν σου αρεσει.
Τι να κανουμε, δεν ειναι το αντικειμενικοτερο μεσο η ΑΥΓΗ, που ειναι οργανο του κομματος.
Ελεος δηλαδη.
Μόνος σου λες για την αυγή, εγώ θέλω μη χρωματισμένα μέσα ενημέρωσης και θα πιστέψω ότι θες
Ε πες μας ΕΝΑ.Μόνος σου λες για την αυγή, εγώ θέλω μη χρωματισμένα μέσα ενημέρωσης και θα πιστέψω ότι θες