alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εσενα σε νοιαζει αν θα ξυστούν οι ευρωπαιοι ή αν θα καταστραφουμε εμεις?ασε το τρεμουν....μεθαυριο ολα ρολοι στον κοσμο ε αλεξη?
Εσενα σε νοιαζει αν θα ξυστούν οι ευρωπαιοι ή αν θα καταστραφουμε εμεις?ασε το τρεμουν....μεθαυριο ολα ρολοι στον κοσμο ε αλεξη?
Οπως το λες.
Ακριβως.
Στα αστεια λεγονται τα σοβαροτερα πραγματα.
Θα προσπαθισω να διαβασω (αν την βρω τελικα) οσο περισσοτερο μπορω. Η μονη τεκμηριωση που εχω να κανω ειναι ως προς τον εαυτο μου αν αυτο εννοεις.Και θα ψηφισω με βαση την ηθικη,το συμφερον μου και την κατασταση στην οποια βρισκομαστε.Οπως ολοι δηλαδη.Δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις ομως?
Γιατι τραμπουκιζεις καποιον που εγραψε με νηφαλιοτητα???
Mόνο αυτό που έγραψε αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο άνθρωπος ξέρει από οικονομικάΠερισσοτερα απο σενα παντως σιγουρα ξερω.
εισαι ο καλυτερος...Περισσοτερα απο σενα παντως σιγουρα ξερω.
ξερεις να ξεχωριζεις πραγματα η δεν στο εμαθε η μαμα ακομα ?Εσενα σε νοιαζει αν θα ξυστούν οι ευρωπαιοι ή αν θα καταστραφουμε εμεις?
τωρα θα σου πει για εναν φιλο του που ειναι παντρεμενος με αμερικανα και αυτος ο φιλος του,του ειπε οτι οι αμερικανοι οπλιζονται και ετοιμαζονται για πογκρομ σε γερμανους.Περισσοτερα απο σενα παντως σιγουρα ξερω.
Εχεις ενα θεμα με τη μαμα μου γενικως? Ειναι το τεταρτο ή πεμπτο ποστ που την αναφερεις.ξερεις να ξεχωριζεις πραγματα η δεν στο εμαθε η μαμα ακομα ?
εχω θεμα γενικα με της ελληνιδες μανες....ξεκολαΕχεις ενα θεμα με τη μαμα μου γενικως? Ειναι το τεταρτο ή πεμπτο ποστ που την αναφερεις.
Τύπε, κατι τετοιοι ειναι εύκολο γλεντι, δεν με πειραζει.τωρα θα σου πει για εναν φιλο του που ειναι παντρεμενος με αμερικανα και αυτος ο φιλος του,του ειπε οτι οι αμερικανοι οπλιζονται και ετοιμαζονται για πογκρομ σε γερμανους.
ψηφιζουμε ΟΧΙ στα αβασταχτα μετρα των δανειστων
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΡΑΧΜΗΣ
ξεχαστε το
δεν μπορουν να φανε 300 δις ευρω χασουρα οι πιστωτες
απλα δεν μπορουν θα τιναχτει η παγκοσμια οικονομια στον αερα
και οι αμερικανο-ευρωπαικες τραπεζες
γιατι ουρλιαζουν οι αμερικανοι
θα γινουνε και οι ιδιοι ζητουλες των κινεζων
ενω αν παμε με ενα ισχυρο ΟΧΙ
θα μετριασουν τις απαιτησεις τους
και κυριως
θα δεχτουν να ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
και σε βαθος χρονου θα παρουν
ενα μεγαλο ποσοστο απ τα λεφτα τους
ΟΧΙ
μη ψαρωνετε δεν ειναι επιστροφη στη δραχμη
ειναι ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ
Υ.Γ στα αρχιδια μας τι θα γινει με χρηματιστηρια, ισοτιμιες τις επομενες βδομαδες
τον πολυ κοσμο δεν του γεμισουν τις σακουλες του σουπερ μαρκετ αυτα
Και μετα εγω αγχωνομαι ετσι??Γιατι με πληρωνει ο Συριζα ε??Ε ρε καημενε,θα το χασεις τελειως μεχρι την Κυριακή..Το σκατό στην καλτσα θα σου φτασει..Οπως το λες.
Ακριβως.
Στα αστεια λεγονται τα σοβαροτερα πραγματα.
Τι να ξεκολλησω? Δεν θυμωσα. Δεν μου την εβρισες. Απλώς δεν καταλαβαινω γιατι την αναφερεις διαρκως. Θα φτερνιζεται η γυναικα.εχω θεμα γενικα με της ελληνιδες μανες....ξεκολα
χαχαχαχα μπα δεν παιρνει ευκολαΚαι μετα εγω αγχωνομαι ετσι??Γιατι με πληρωνει ο Συριζα ε??Ε ρε καημενε,θα το χασεις τελειως μεχρι την Κυριακή..Το σκατό στην καλτσα θα σου φτασει..
Και για να μιλησουμε και σοβαρα,γιατι μου μπαινεις ασχημα..
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!Αν θα βγει ΟΧΙ θα ειναι ακριβως γι'αυτο..Ακου τι προπαγανδα γινεται από το πρωί σε ολα τα ναταβατζοκαναλα και θα αντιληφθείς-αν μπορεις μεσα στον πανικό σου-τι διακυβευεται ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ από την ερχόμενη Δευτερα..
20 χρονια κυβερνουσε μια ο ενας μια ο αλλος και φταει ο συριζα που ειναι η ελλαδα εδω που ειναι...
Πεντε χρονια ο καθηστερημενος Παπανδρεου και η πουστρα ο Σαμαρας φευγανε στα 4αρα με τα χυσια στο στομα τους...και ακομα μιλανε οι προδοτες...
Κρεμασμα κατω απο την ακροπολη να ξεβρωμισει ο τοπος...που καθονται και βγαζουν γλωσσα τα λαμογια...
5 Ιουλιου θα παρουν τα τρια τα μακρυτερα, ολος ο κοσμος εξω λεει ΟΧΙ, να παμε πατο να τελειωνουμε, μετα τον πατο υπαρχει μια κατευθηνση προς τα πανω...
Δεν μπορουν ολοι να εχουν βαθειες γνωσεις σε ολα τα θεματα.Η κυβερνηση που ψηφισε η πλειοψηφια που υποτιθεται οτι απαρτιζεται απο ατομα με γνωσεις που ξερουν τι ειναι αυτα που εγραψες δεν δεχτικαν τις προτασεις των δανειστων.Η θα τους εμπιστευτεις και μαζι με τα δικα σου συμπερασματα θα πεις οχι η θα εμπιστευτεις καποιους αλλους που λενε κατι διαφορετικο.Ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε τωρα? Ο Ελληνας θελει αλλαγες χωρις να νιωσει οτι αλλαζει τιποτα.Δεν γινεται.Αλλά αυτή την στιγμή δεν γνωρίζεις τι είναι ΕΜΘ, ECB, συναλλαγματική ισοτιμία, ισοζυγιο εξωτερικών συναλλαγών, αλλά σε 5 μέρες θα ξέρει όλος ο κυρίαρχος λαός
φυσικα δεν την εβρισα δεν θα το εκανα ποτε.....εσυ ξεκολα εισαι χαρακτηριστικος μαμακιαςΤι να ξεκολλησω? Δεν θυμωσα. Δεν μου την εβρισες. Απλώς δεν καταλαβαινω γιατι την αναφερεις διαρκως. Θα φτερνιζεται η γυναικα.