alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Economic and Monetary Union?Τι είναι EMU τύπε που ψηφίζεις; Ο Βαρουφάκης είπε για αυτό η Κυβέρνηση αππέριψε.
Economic and Monetary Union?Τι είναι EMU τύπε που ψηφίζεις; Ο Βαρουφάκης είπε για αυτό η Κυβέρνηση αππέριψε.
τυπε θα προσπαθησω να ολοκληρωσω τη σκεψη μου χωρις να βρισω....Πιστευεις πως εχουν οι λαοι προβλημα με μας η εμεις με τους λαους της ευρωπης??? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ! Ερχονται για τουρισμο εδω και φευγουν κλαιγοντας που θα λειψουν μεχρι του χρονου και πανε σε κατι μπουρδελομερη και δεν ξερουν αν θα γυρισουν καν...Εχεις την εντυπωση ΠΩΣ ΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ(σαν αυτους που οραματιστηκαν ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ την ΕΕ) και οχι αρχιδια πολιτικους -μαριονετες των τραπεζων,θα εμπαινε ζητημα παραμονης η οχι της ελλαδας στο ευρω...εδω τυπε δεν εφτιαξαν καν προβλεψη να μπορει χωρα να φυγει αποτη ζωνη του ευρω...Βρε αδελφέ, τι αλλο πρεπει να γινει για να καταλαβουμε οτι το να θεωρουμε τους παντες εχθρους μας ειναι ανοητο?
Μα εχουμε ΕΝΑΝ συμμαχο αυτη τη στιγμη?
Τι διαολο, δεν προβληματιζεστε γιατι συμβαινει αυτο?
Γιατι μας κατακρινουν ολοι? Τι εχετε παθει?
Δεν ξερω μαν,νομιζω εχει αναρτηθει και στο ιντερνετ σε μια σελιδα η προταση των δανειστων.Τι είναι EMU τύπε που ψηφίζεις; Ο Βαρουφάκης είπε για αυτό η Κυβέρνηση αππέριψε.
Τι είναι EMU τύπε που ψηφίζεις; Ο Βαρουφάκης είπε για αυτό η Κυβέρνηση αππέριψε.
Μια χαρα διαυλοι συνεννοησης ειχαν φτιαχτεί.
Αυτο που λεγατε εσεις "υποταγη", ανοητως.
Πάλι αυτη η ανοησια?Τετοιοι διαυλοι??Ασε μας ρε φιλε με την κλαψα σου...
Δεν ξερω μαν,νομιζω εχει αναρτηθει και στο ιντερνετ σε μια σελιδα η προταση των δανειστων.
εγω καπου ακουσα οτι και εξω τραβανε λεφτα απο τα ατμ....δλδ αυριο χρωκοπει μια χωρα τησ εε και δεν τρεχει καστανο????
δεν το πιστευω
παλια ζουσαν και με λιγοτερα χρηματα η καθολου χρηματα στα χωρια
EBU ειναι αυτοιΑυτοι δεν διοργανώνουν την γιουροβίζιον?
Τι να τεκμηριωσεις μαν? Εννοεις οτι δεν θα καταλαβεις τι ψηφιζεις?και όταν ψηφίσεις, παρακαλώ να τεκμηριώσεις. Σελίδα - σελίδα
Γιατι τραμπουκιζεις καποιον που εγραψε με νηφαλιοτητα???και τι διαφορές έχει από αυτή που έκανε ο Βαρουφάκης
Δε ξερω δεν την εχω διαβασει.Νομιζω ομως οτι αν θελει καποιος να την διαβασει μπορει...αν κανω λαθως να με διορθωσει καποιος.και τι διαφορές έχει από αυτή που έκανε ο Βαρουφάκης
Δε ξερω δεν την εχω διαβασει.Νομιζω ομως οτι αν θελει καποιος να την διαβασει μπορει...αν κανω λαθως να με διορθωσει καποιος.
ΚΙΟΥΡΙ σου χω πει πως γουσταρω το αβαταρ που χεις με χιλια ρε τυπε?βασικα μια ειναι η λυση..δινεις μια μουτζα σ'ολα κ φευγεις για δουλεια στο εξωτερικο..απλως δεν ανεχομαι να ακουω μαλακιες απο βολεψακηδες..ειναι τοση η οργη μου για αυτους που μας κυβερνουσαν τα τελευταια 30 χρονια κ μας εφεραν εδω που μας εφεραν..μακαρι να σαπισουν ολωνων τα κοκκαλα τους των μπασταρδων,να πληρωσουν για οτι κακο εχουνε κανει..
τυπε θα προσπαθησω να ολοκληρωσω τη σκεψη μου χωρις να βρισω....Πιστευεις πως εχουν οι λαοι προβλημα με μας η εμεις με τους λαους της ευρωπης??? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ! Ερχονται για τουρισμο εδω και φευγουν κλαιγοντας που θα λειψουν μεχρι του χρονου και πανε σε κατι μπουρδελομερη και δεν ξερουν αν θα γυρισουν καν...Εχεις την εντυπωση ΠΩΣ ΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ(σαν αυτους που οραματιστηκαν ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ την ΕΕ) και οχι αρχιδια πολιτικους -μαριονετες των τραπεζων,θα εμπαινε ζητημα παραμονης η οχι της ελλαδας στο ευρω...εδω τυπε δεν εφτιαξαν καν προβλεψη να μπορει χωρα να φυγει αποτη ζωνη του ευρω...
Εχεις την εντυπωση πως η ευρωπη ειναι κανα προνομιο φιλελεδων??? το αντιθετο μαλιστα...Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΔΩΝ.....Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ...
Εχεις την εντυπωση πως η ευρωπη ειναι κανα προνομιο φιλελεδων??? το αντιθετο μαλιστα...Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΔΩΝ.....Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ...
ΚΙΟΥΡΙ σου χω πει πως γουσταρω το αβαταρ που χεις με χιλια ρε τυπε?