kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γιατι εισαι χαζος και κομματοσκυλο...δεν εχεις γνωμη εσυ εχουν αλλοι για εσεναΑφου ψηφιζεις κι εσυ ΝΑΙ, τι πεταξες πριν την μαλακία για να μου την πεις?
γιατι εισαι χαζος και κομματοσκυλο...δεν εχεις γνωμη εσυ εχουν αλλοι για εσεναΑφου ψηφιζεις κι εσυ ΝΑΙ, τι πεταξες πριν την μαλακία για να μου την πεις?
Δηλαδη το δικο μου ΝΑΙ ειναι χαζο και το ΝΑΙ καποιων αλλων εξυπνογιατι εισαι χαζος και κομματοσκυλο...δεν εχεις γνωμη εσυ εχουν αλλοι για εσενα
Βενζινη εβαλα ναι.Άλεξ δεν νομίζω να πήγες και εσύ;
μην φοβασαι αλεξη....Πάρε 300 δραχμες τοτε.
Ναι θα ηταν κατα του Οχι ο Συριζα
Τα εχουμε ξαναπει τύπε, ειμαι ο τελευταιος που θα θιχθεί απο το μπαμ...μην φοβασαι αλεξη....
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! πως το καταλαβες ρε χαζουλη?Δηλαδη το δικο μου ΝΑΙ ειναι χαζο και το ΝΑΙ καποιων αλλων εξυπνο![]()
Πάλι καλά που στον Σύριζα δεν υπάρχουν κομματόσκυλαΑνάρχιδα κοματόσκυλα ήρθε η ώρα της αλήθειας!![]()
εδώ πιστευες οτι ο Σαμαράς έσωζε την χώρα σε αυτό θα κολλήσεις.Κατα τη δικη μου αποψη, η συντριβη του Συριζα σημαινει θριαμβο της χώρας.
Με την αδεια σου, νομιζω δικαιουμαι να εχω την αποψη μου.
Ναι θα ηταν κατα του Οχι ο Συριζα υπέρ του Οχι ο Σαμαρας και υπερ της ιθαγενειας ο Μιχαλολιακος,ρε τύπε προφανως ειναι κατα της πολιτικης του και οχι εναντιον του γενικά
Τα εχουμε ξαναπει τύπε, ειμαι ο τελευταιος που θα θιχθεί απο το μπαμ...
Για εσας ανησυχω...
Αποδειχθηκε ηδη οτι επι Σαμαρα η χώρα πηγαινε καλα.εδώ πιστευες οτι ο Σαμαράς έσωζε την χώρα σε αυτό θα κολλήσεις.
κλαιν μαιν....αλεξη εχεις βγει ποτε απο την πορτα σου?Τα εχουμε ξαναπει τύπε, ειμαι ο τελευταιος που θα θιχθεί απο το μπαμ...
Για εσας ανησυχω...
Οποιος θελει συμβουλες ή βοηθεια, την εχω δωσει χωρις να ζητησω τιποτα.Να πας στους δικηγόρους χωρίς σύνορα![]()
Πάλι καλά που στον Σύριζα δεν υπάρχουν κομματόσκυλα![]()
Αυτο παλι, που θεωρεις οτι εικοσι χρονια δικηγορος δεν εχω βγει απο το σπιτι μου, μπορει να με εξοντωσει.κλαιν μαιν....αλεξη εχεις βγει ποτε απο την πορτα σου?
γαμησε μας μια ζωη στον δρομο για να ανυσηχεις για εμας εσυ?![]()
![]()
![]()
γαματο σου λεω θα σε καψει ο ηλιος αν βγεις
φαινεσε...φοβασε πολυΑυτο παλι, που θεωρεις οτι εικοσι χρονια δικηγορος δεν εχω βγει απο το σπιτι μου, μπορει να με εξοντωσει.