kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οχι...αλλα αλλαζω ευκολαΤύπε τι θα ψηφισεις?
οχι...αλλα αλλαζω ευκολαΤύπε τι θα ψηφισεις?
Μπα θα είναι σε καμιά ελεύθερη παραλία και θα αράζει την πέτσα του ή θα κολλάει αφίσες για το δημοψήφισμα
ναι σε ολα
ΟΧΙ στα μετρα που μας προτεινανε παντως
ποιος ειναι αυτος ειπαμε????Στουρνάρας: Αναμένονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις οι οποίες θα μηδενίσουν την ανάγκη για δημοψήφισμα
Στα αρχίδια μας τύπε εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μην μετατεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Θρύλου μετά την επόμενη Κυριακή λόγω δημοψηφίσματοςΑπ' τη μια ψεκασμένο φαιοκόκκινο ναζιστερό μέτωπο. Απ΄την άλλη Ελλάς-Ευρώπη-Δημοκρατία.
ρε μαλακα δεν ειμαι του συριζα ξεκολα....Τα μέτρα που μας πρότειναν τρίφτα στην μούρη αυτών που το έπαιζαν σκληροί διαπραγματευτές τόσους μήνες, σίγουροι για την επιτυχία τους!
Αν συμφωνούσαν το Φλεβάρη θα έπαιρναν σίγουρα κάτι πολύ καλύτερο, τώρα αυτό έχει στο τραπέζι.
Αλλά (λέω εγώ) ΚΑΘΕ συμφωνία είναι καλύτερη από την ρήξη και την έξοδο!
ακου μαγκα...εχεις δει τα εργα που γινονται στον πειραια?Στα αρχίδια μας τύπε εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μην μετατεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Θρύλου μετά την επόμενη Κυριακή λόγω δημοψηφίσματος
Ο Centrino λεει για αποχη. Εχει ενα σκεπτικό βεβαια.
Κι εγω στην αρχη για αποχή ελεγα αλλά το ξανασκεφτηκα.
Το βασικο ειναι να υποστει συντριβη ο Συριζα.
Αρα ψηφιζουμε ΝΑΙ.
αντε ντε εεεεε πες τα τα γαμημενα...οπαδοι ειναι τα μουνια οχι πολιτες...Καλός είσαι κι εσύ, ωραίο σκεπτικό!
Δηλαδή αν ο Σύριζα θα συνετρίβετο με το ΟΧΙ και την έξοδό μας από την Ευρώπη θα ψήφιζες όχι;
Η συντριβή του Σύριζα είναι ο πρώτιστος μας στόχος ή η παραμονή μας στην Ευρώπη;
Αυτό είναι ακριβώς που με ανησυχεί περισσότερο - όπως ανέφερα σε προηγούμενο post - καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να σκέφτονται και οι Αλβανοί οι οποίοι έχουν σύμφωνο συνεργασίας με την Τουρκία. ;)ΥΓ 1. Πιστεύετε πως οι Τούρκοι πολιτικοί έχουν σκεφτεί "να η ευκαιρία να κάνουμε ντού στην Ελλάδα και να την πάρουμε όπως τότε στην Κύπρο?"
Λόγω της δουλειάς μου ξέρω ότι ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για τροφοδότηση τραπεζών μιας και ξεμένουν από λεφτά.
Θα σταθώ κάπου αλλού που με λυπεί..
Χρόνια τώρα χρησιμοποιούσαμε τη λέξη Αλβανός σαν βρισιά.. Εξίσου και τα Πακιστανός κλπ κλπ...
Με την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω οι Έλληνες (βλέπε ειρωνικό Βαρουφάκη, τον Τσίπρα που πετάει ένα "δεν πληρώνω τα χρέη μου", Βούτση και άλλους) πιστεύω ότι γινόμαστε εμείς αυτός ο "Αλβανός" που κάποτε βρίζαμε, και εκείνος ο βρωμιάρης ο "Πακιστανός" που λέγαμε.
Το να βγάζουμε την εικόνα ενός λαού που δεν πληρώνει, που δεν τηρεί τις υποσχέσεις του, που που που το θεωρώ τραγικό.
Όπως κάποιοι κάποτε μας έκαναν περήφανους για τη γαλανόλευκη, τώρα κάποιοι άλλοι θα μας κάνουν να ντρεπόμαστε για το παρόν και το μέλλον μας ως έθνος. Και επειδή το παρελθόν, είναι παρελθόν για να μας κρατάει περήφανους, το μέλλον είναι ίσως πιο ισχυρό.
ΥΓ 1. Πιστεύετε πως οι Τούρκοι πολιτικοί έχουν σκεφτεί "να η ευκαιρία να κάνουμε ντού στην Ελλάδα και να την πάρουμε όπως τότε στην Κύπρο?"
ΥΓ 2. Αυτή η χώρα δεν αλλάζει. Έχουμε κάνει και έχουμε πάρει τραγικές αποφάσεις σαν χώρα. θυμάμαι τα λόγια του Βασίλη Λεβέντη :
“Η χώρα η οποία εξόρισε το Δίκαιο Αριστείδη, η χώρα η οποία έδωσε κώνειο στο Σωκράτη, η χώρα που φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη, η χώρα που πισώπλατα μαχαίρωσε τον Ιωάννη Καποδίστρια… Η χώρα αυτή θα σεβαστεί το Λεβέντη; Ε δεν νομίζω. Μητσοτάκης και Παπανδρέου τους αξίζουνε…”
Καλημέρα Έλληνες. Μπορεί σε λίγο να είμαστε και ... Τούρκοι
Ναι θα ηταν κατα του Οχι ο Συριζα υπέρ του Οχι ο Σαμαρας και υπερ της ιθαγενειας ο Μιχαλολιακος,ρε τύπε προφανως ειναι κατα της πολιτικης του και οχι εναντιον του γενικάΔηλαδή αν ο Σύριζα θα συνετρίβετο με το ΟΧΙ και την έξοδό μας από την Ευρώπη θα ψήφιζες όχι;
Σιγά 20 ευρώ πάνε και σηκώνουν ρε τύπε...Θα ταν ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα χρήματα έχουν εκταμιευθεί από χθες το βράδυ
δεν ειναι τραγικο το ποσο...αναληψεις απο ατμ ειναι ημερησια εξοδα...μονο πανικο και ζαλαδα δειχνειΘα ταν ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα χρήματα έχουν εκταμιευθεί από χθες το βράδυ
Απ' τη μια ψεκασμένο φαιοκόκκινο ναζιστερό μέτωπο. Απ΄την άλλη Ελλάς-Ευρώπη-Δημοκρατία.Panathinaikos