EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αυτό δες
Γυναικάρα και κυκλοφορεί με καλές γκόμενες!
Ειδικά η πρωην της είναι κομμάτι πρώτο!
αυτό δες
εγω το χιλιαρικακι μου το κρατησα τοτε παπαρα....καιρος να το χαλασωΚιμπάρη
παπαρια σειρα λοιπον.....αμα δεν εχει κανα δεκαλεπτο πλακωτο και καπακι ορθοβιντζιλατο τι νοημα εχει...χανεται ολη η ουσια...και η τεχνη ειναι ουσιωδης!ε λίγο φάσωμα και μέχρι εκεί
αλλά πολλές λεσβίες πια, σιχάθηκα
παπαρια σειρα λοιπον.....αμα δεν εχει κανα δεκαλεπτο πλακωτο και καπακι ορθοβιντζιλατο τι νοημα εχει...χανεται ολη η ουσια...και η τεχνη ειναι ουσιωδης!
παπαρια σειρα λοιπον.....αμα δεν εχει κανα δεκαλεπτο πλακωτο και καπακι ορθοβιντζιλατο τι νοημα εχει...χανεται ολη η ουσια...και η τεχνη ειναι ουσιωδης!
Ειδες τι σου κανει το μουνι!! Εδω φαγωνομαστε χθες και ξαφνικα μπαινει το Μαριαννακι :-* :-* και ολα γαλα!!
Αλεξ εχω προτεραιοτητα. Το μωρο εκτος απο Φιατ θα θελει και κανενα ταξιδι στην Ευρωπη.
μαζευε ευρωδεν είπα ποτέ τίποτα τέτοιο
μόνο το fiat-άκι μου θέλω για το οποίο και μαζεύω λεφτά εγώ
Spartacus εχεις δει?
Καλή η 1η σεζον με τον μακαρίτη
μπλου ιζ δε γουορμεστ κολορ λεω και κλαιω τυπε.....τι να κλασουν τα πλαστικα του πλειμποι....δεν τρωω μακ ντοναλντς...ειμαι ολντ σκουλ!!!Δεν είναι σειρά στο πλειμποι τι βι να ούμε ξέρω εγώ
λιγο αργα θυμηθηκε η ζινα να δειξει τα βυζγια της...Spartacus εχεις δει?
λιγο αργα θυμηθηκε η ζινα να δειξει τα βυζγια της...
λιγο αργα θυμηθηκε η ζινα να δειξει τα βυζγια της...
τσονι εσυ τραβα τα βυζια σου.....πιο πολλες φορες το αριστερο κανει καλο στην καρδιαγια κατι λιγουρια σαν και σενα το εκανε το ψυχικο το ζινακι
Σκασε ρε Αλμπανι..Ειδες γυναίκα και ορμησες λιγούρη..Στα ΜΠΑΖΑ της Χωρας σου..ΓΕΛΟΙΕ!για κατι λιγουρια σαν και σενα το εκανε το ψυχικο το ζινακι
δεν είπα ποτέ τίποτα τέτοιο
μόνο το fiat-άκι μου θέλω για το οποίο και μαζεύω λεφτά εγώ