Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
..εχει πλακομουνια η σειρα φορα παρτιδα η παπαρια μαντολες....αμα ειναι να μη γκουγκλαρω τσαμπα...
ε λίγο φάσωμα και μέχρι εκεί
αλλά πολλές λεσβίες πια, σιχάθηκα
..εχει πλακομουνια η σειρα φορα παρτιδα η παπαρια μαντολες....αμα ειναι να μη γκουγκλαρω τσαμπα...
ο αλεξης σου αρεσει η ο βαρουφακης? (ασχετο αλλα πολυ κινκυ ειναι ο λαφαζανης να ξερεις)Η γκόμενα είναι σαν ένα πολύ πολύ πολύ όμορφο αγόρι
Σαν τον Τζάστιν Μπίμπερ
η Ζωη θα χωραγε στην σειρα?ε λίγο φάσωμα και μέχρι εκεί
Η γκόμενα είναι σαν ένα πολύ πολύ πολύ όμορφο αγόρι
Σαν τον Τζάστιν Μπίμπερ
η Ζωη θα χωραγε στην σειρα?
Καθόλου, οτι αρέσει στον καθένα
πωπω τυπε .....γουσταρω ζωγραφισμενες με 1000...
ε λίγο φάσωμα και μέχρι εκεί
τωρα πολυ καλα μιλησες.....σοβαραΠου κολλάει το "υψηλές απαιτήσεις" και το "λαικό κορίτσι" που είπε ο alex?
Επειδή έχω δίπλωμα δυο μήνες τώρα και δεν το έχω ψάξει πολύ με τα αμάξια,
τι θεωρείται δλδ το fiat 500?
μ'αρέσει πολύ που είναι vintage look και που είναι πετρελαιοκίνητο και αν τοο πάρεις και καινούριο είναι πολύ οικονομικό, τώρα τα σχόλια δε τα έπιασα....
ο αλεξης σου αρεσει η ο βαρουφακης? (ασχετο αλλα πολυ κινκυ ειναι ο λαφαζανης να ξερεις)
ο λαος λεει αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμησι....Ειδες τι σου κανει το μουνι!! Εδω φαγωνομαστε χθες και ξαφνικα μπαινει το Μαριαννακι :-* :-* και ολα γαλα!!
Αλεξ εχω προτεραιοτητα. Το μωρο εκτος απο Φιατ θα θελει και κανενα ταξιδι στην Ευρωπη.
μπραβο...συμφωνω αν και δεν με συμφερειΟ Βαρουφάκης πανέξυπνος αλλά μου κάνει λίγο γκέι
και με εκείνη τη φωτογράφηση με τη γυναίκα του αγκαλίτσα μπροστά απ'την Ακρόπολη ξενέρωσα εντελώς
Πολύ εκτεθειμένος
Ο Αλέξης μ'αρέσει τον παω πολύ
Τότε πάω πάσο τύπεΕιδες τι σου κανει το μουνι!! Εδω φαγωνομαστε χθες και ξαφνικα μπαινει το Μαριαννακι :-* :-* και ολα γαλα!!
Αλεξ εχω προτεραιοτητα. Το μωρο εκτος απο Φιατ θα θελει και κανενα ταξιδι στην Ευρωπη.
ο λαος λεει αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμησι....
Μαριαννα εισαι ο καταλυτης της κρισης...ολες οι δραχμες δικες σου
Xάλια χάλια δεν βλέπετε
http://[URL unfurl="true"]www.ballinonabudget.tv/wp-content/uploads/2011/10/r-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτό δες
[MEDIA=facebook]https://www.facebook.com/OfficialRubyRose/videos/10152206297271074/?pnref=story[/MEDIA]
αντε ρε γαμησου...για πολιτικη και κοινωνια μιλαμεΠαλιό πιρφόροι το γαμήσατε το θρεντάκι
Παλιό πιρφόροι το γαμήσατε το θρεντάκι