ολοι εχετε φαει κιτρινακι κατα καιρουςκαλά τωρα αν τον πρασινίσανε γιαυτό τι χρώμα έπρεπε να βάλουν στον px75, στον memosan, στον apoc και στους ομοίους τους ???
θα φύγει
ολοι εχετε φαει κιτρινακι κατα καιρουςκαλά τωρα αν τον πρασινίσανε γιαυτό τι χρώμα έπρεπε να βάλουν στον px75, στον memosan, στον apoc και στους ομοίους τους ???
δεν τα ξέρεις καλά...8 δις μετρα για 4 μηνες παραταση
Τους αλλαξαμε τα φωτα στη διαπραγματευση λεμε. Χασανε τη μιλια τους οι τοκογλυφοι.
δεν τα ξέρεις καλά...
8 δις μετρα για 4 μηνες παραταση
και μετα αν ειστε καλα παιζακια και εφαρμοζετε τα μετρα, συζηταμε για τα καινουργια μετρα που θα παρετε για να δωσουμε λεφτα να καλυφθει το φρεσκο χρηματοδοτικο κενο. Και για το χρεος τα ξαναλεμε σε 4 μηνες, αμα παρετε διαγωγη κοσμιοτατη στον ελεγχο.
Τους αλλαξαμε τα φωτα στη διαπραγματευση λεμε. Χασανε τη μιλια τους οι τοκογλυφοι.
Τί πούτσα ήταν αυτή που φάγαμε ρε σύντροφοι; Ούτε ο Ρόκκο Σιφρέντι να ήταν!
είναι που έχουμε διαπραγματευτές καλούς...
είναι που έχουμε διαπραγματευτές καλούς...
Φυστίκη δεν το έχω παρακολουθήσει από την αρχή το θέμα αλλά αν χρειαστείς ενισχύσεις για να βρίσουμε κάποιον,εδώ είμαστε!
τώρα τι φάση παίζει έχετε καταλάβει; λέει εμπλοκή με το ΔΝΤ γιατί θεωρεί πολύ σκληρά τα μέτρα...
Αυτοί θέλουν μείωση του κόστους του κράτους. Από εκεί να προέλθουν τα πλεονάσματα και όχι από φόρους που φέρνουν ύφεση
Τύπε χωρίς καμία δόση ειρωνείας και έχοντας υπόψη την εκτίμηση που σου τρέφω θα πρέπει και εγώ να ενημερώσω τον φίλο μου τον φυστίκι ότι δεν παίζει να υπάρχει πιο TOP στο μπινελίκι από Dude007
ευτυχως που δεν ηταν η ζωη να κανει τσαμπουκα σε κανενα βουλκανιζατερ γιατι θα ασχολουνταν οι νεοφιλελε του σαϊτ για καμια βδομαδα....τωρα απλα μουγκα....
Ειναι ακομα μεθυσμενοι απο το θρίαμβό τους εναντιον των σκοτεινων δυναμεων των "αντιεξουσιαστων" που τους επιτεθηκαν βαναυσα με καμμενες σημαιες ΕΕ και πισω βημα στην τελευταια δεξιωση που οργανωθηκε στο Συνταγμα!! Αστους λιγο να συνελθουν.ευτυχως που δεν ηταν η ζωη να κανει τσαμπουκα σε κανενα βουλκανιζατερ γιατι θα ασχολουνταν οι νεοφιλελε του σαϊτ για καμια βδομαδα....τωρα απλα μουγκα....
η πρωτη αποτιμηση που πεσε στα χερια μου hot of the press λεει κατι σαχλαμαρες κει περα για 2.8-3.2 υφεση στο 18μηνο. Θα πεσει γελιο μεχρι δακρυων.
ευτυχως που δεν ηταν η ζωη να κανει τσαμπουκα σε κανενα βουλκανιζατερ γιατι θα ασχολουνταν οι νεοφιλελε του σαϊτ για καμια βδομαδα....τωρα απλα μουγκα....
Σου φαίνεται παράλογο; Εγώ για σωστήν την κόβω την πρόβλεψη!
Αυτά τα περί μόνον 0.8 πρωτογενούς πλεονάσματος δε είναι για πολύ γέλιο! Αφού θα έχουμε ΥΦΕΣΗ λέμε!
Δεν είπαμε "πίσω στο 2010"; Είχαμε ανάπτυξη και πλεονάσματα το 2010;