apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
χαμενες και οι δυο μεριες....
χαμενοι ολοι μας απο την συμφωνια
Οπως και να το δεις οι δανειστές κερδίζουν
χαμενες και οι δυο μεριες....
χαμενοι ολοι μας απο την συμφωνια
ρε την παλεύεις το μόνο που υπέγραψε επειδή οι εταίροι είχαν χεστεί πάνω τους ήταν ότι δεν θα προβεί σε μονομερείς ενέργειες (δηλαδή δεν θα ακυρώσει το μνημόνιο στη βουλή) και ότι θα συνεχίσει ο ELA να στηρίζει τις τράπεζες. Όσο αφορά τη χρηματοδότηση θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει μέχρι που φτάσαμε εδώ καθώς οι θεσμοί έχουν εμμονές για περικοπές συντάξεων και μειώσεις μισθών αναίτια. Ειδικά με τη φορολόγηση των ΑΕ και ΕΠΕ μάλιστα είναι πολλή επιφυλακτικοί
στα αρχιδια μου φιλε...Οπως και να το δεις οι δανειστές κερδίζουν
H 10ετία είναι το καλό σενάριο. Με το χρέος να είναι εκεί που είναι ούτε σε 50 χρόνια.Μόνο Αν (που δεν) το κουρέψουν και πέσει κάτω από τα 200δις ευρώ και δωθεί και μια περίοδος όπου θα πληρώνουμε ΜΟΝΟ το κεφάλαιο που μας δώσανε και ΟΧΙ τους τόκους τότε ΙΣΩΣ πιάσουμε τη 10ετία που λεςστα αρχιδια μου φιλε...
οι "αριστεροι" τον ηπιανε,
οι μενουμε ευρω με παση θυσια επισης (να πληρωσουν τωρα χωρις γκρινια ε?)
ΟΛΟΙ μαζι για τα σκατα για καμια δεκαετια τουλαχιστον
αν βαλουμε μυαλο ισως τα καταφερουμε μονοι μας...H 10ετία είναι το καλό σενάριο. Με το χρέος να είναι εκεί που είναι ούτε σε 50 χρόνια.Μόνο Αν (που δεν) το κουρέψουν και πέσει κάτω από τα 200δις ευρώ και δωθεί και μια περίοδος όπου θα πληρώνουμε ΜΟΝΟ το κεφάλαιο που μας δώσανε και ΟΧΙ τους τόκους τότε ΙΣΩΣ πιάσουμε τη 10ετία που λες
ετσι να χαιρεσε μαλακα που σε γαμανε και να κανεις "αστειακια"....γελοιοιΠριν μερικους μηνες..
"ΑΥΤΟ είναι το καυτό email Χαρδούβελη"
Περιλαμβάνει μέτρα 980 εκατ. ευρώ
και τωρα φτασαμε στο
συμφωνία για μέτρα 8 δισ. ευρώ,
και αυτο ειναι μονο η βαση
μεθαυριο θα προστεθουν τουλαχιστον 1-2 δις επιπλεον
α ρε τραγιαααααααααααααα
πρωτη φορα αριστερα
H 10ετία είναι το καλό σενάριο. Με το χρέος να είναι εκεί που είναι ούτε σε 50 χρόνια.Μόνο Αν (που δεν) το κουρέψουν και πέσει κάτω από τα 200δις ευρώ και δωθεί και μια περίοδος όπου θα πληρώνουμε ΜΟΝΟ το κεφάλαιο που μας δώσανε και ΟΧΙ τους τόκους τότε ΙΣΩΣ πιάσουμε τη 10ετία που λες
οταν τελειωσουμε με τους πασοκουςποτε αρχιζουμε να κρεμαμε τσυριζακια;
οταν τελειωσουμε με τους πασοκους
οκ...μετα νδ και μετα τους οριτζιναλ...δικαιο?ξεκίνα από ΣΥΡΙΖΑ μεριά .. .εκεί θα βρείς τους περισσότερους...
οκ...μετα νδ και μετα τους οριτζιναλ...δικαιο?
τους υπαιτιους γενικα λεω...πασόκο στην νδ το βλέπω χλωμό... εκτός αν εννοείς την βοσκοπουλίνα...
τους υπαιτιους γενικα λεω...
ναι μαλακα...χαλαρα....στον καθρέφτη κοίταξες ??
μπορει να βρεις καμια τυροπιτα.....καραγκιοζη
εγω οταν κοιταω τον καθρεφτη μου δεν βλεπω μια γρια σουρωμενη μαιμου....και αφεντικο δεν εχωεσένα στο πάτωμα στο ρίχνει το φαγητό το αφεντικούλη σου σκύλε ??