Τύπε να σου πω γιατί θέλω εγώ την συμφωνία (αυτήν που θα κάνει τώρα ο Τσίπρας!), γιατί την θέλει ο καθένας δεν μπορώ να ξέρω.
Την συμφωνία λοιπόν την θέλω για να μείνουμε στο ευρώ και την Ε.Ε. διότι όμως είπαν και κάποιοι σχετικά νοήμονες άνθρωποι του Σύριζα και της κυβέρνησης (Σταθάκης, Παπαδημούλης, Πανούσης) η έξοδος μας από εκεί θα έχει ΤΡΑΓΙΚΕΣ συνέπειες, όχι μόνο οικονομικές, αλλά και εθνικές!
Όταν είσαι πτωχευμένος και διεθνώς απομονωμένος, εκτός του ότι δε θα έχεις χρήματα για τρόφιμα, φάρμακα κλπ είδη πρώτης ανάγκης, δεν έχεις ούτε να βάλεις πετρέλαιο στα πλοία του στόλου και κηροζίνη στα μαχητικά αεροπλάνα και ο Τούρκος θα έρθει να αγκυροβολήσει στον Νότιο Ευβοϊκό, αν όχι στον Σαρωνικό και τα αεροπλάνα του θα πετάνε πάνω από την Ακρόπολη και θα ρίχνουν τούρκικα σημαιάκια! Μην σου πω μέχρι κι ο Αλβανός κι ο Σκοπιανός θα βρουν ευκαιρία να μας κάνουν τσαμπουκάδες. Όπου φτωχός κι η μοίρα του!
Τώρα η συγκεκριμένη συμφωνία δεν είναι καθόλου καλή, αντιθέτως είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που θα υπέγραφε η προηγούμενη κυβέρνηση, είναι ΚΑΚΗ!!
Αλλά παρά ταύτα είναι πολύ καλύτερη από την ρήξη και την έξοδο από εωρώ και Ε.Ε. που θα ήταν η απόλυτη καταστροφή, η επιστροφή στο 1948! Τώρα πες ότι γυρίσαμε στο 2010 και απλά χάσαμε πέντε χρόνια.
Όταν πας να παίξεις το μέλλον της χώρας στο πόκερ και ευχαριστημένος να είσαι αν η παρτίδα σου κοστίσει μόνο 8 δις, αντί για τα πάντα.
Θεωρώ λοιπόν ότι είναι υποχρέωση του κάθε έμφρονος βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου να την υποστηρίξει, όπως ακριβώς είπε χθες ο Γρηγόρης ο Ψαριανός! Ασφαλώς τον Μιχελογιαννάκη, την Ραχήλ και διάφορους ανεγκέφαλους ψεκασμένους δεν τους θεωρώ έμφρονες και θα μου άρεσε να την καταψήφιζαν. Να ξέρουμε και ποιος είναι ποιος τελικά...