apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Καλα ξερω απο ανταρτες σαν τους δικους σας...για να δουμε!Μιχελογιαννακης, Διαμαντοπουλος, Μητροπουλος, Ζερδελης, Κοδελλας, Λεουτσακος, Λαπαβιτσας ΗΔΗ.
Καλα ξερω απο ανταρτες σαν τους δικους σας...για να δουμε!Μιχελογιαννακης, Διαμαντοπουλος, Μητροπουλος, Ζερδελης, Κοδελλας, Λεουτσακος, Λαπαβιτσας ΗΔΗ.
Οπως βλεπεις ομως, ΑΛΛΟΙ τελειωνουν...Θα το ξαναπω ΜΑΚΑΡΙ να τελειωσουμε με εσας μια και καλη.
ΚαμμένοςΜιχελογιαννακης, Διαμαντοπουλος, Μητροπουλος, Ζερδελης, Κοδελλας, Λεουτσακος, Λαπαβιτσας ΗΔΗ.
Αυτος ο γενιτσαρος θα ειναι ο τελευταιος που θα διαφωνησει.Καμμένος
Μιχελογιαννακης, Διαμαντοπουλος, Μητροπουλος, Ζερδελης, Κοδελλας, Λεουτσακος, Λαπαβιτσας ΗΔΗ.
Πλακα πλακα εκτος απο τον Σκουρλετη και τον Παπαδημούλη (ο δευτερος μαλιστα δεν ειναι καν βουλευτης) δεν εχω ακουσει να συμφωνει κανενας.Ελένη Σωτηρίου (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να ψηφιστούν
αυξανονται και πληθυνονται
Με αρχηγό ποιόν; Και πες ότι ο Μπόμπολας λέει του δικού του κάνε πίσω στο θέμα της αρχηγίας. Θα κάνει πίσω η Φωφάρα; Αν κάνει πίσω όσοι έχουν απομείνει ψηφοφόροι θα πάνε όχι στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά στον Λεβέντη.Κοιτα τωρα apoc τι θα γινει...
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμι θα κατεβουν σε ενα ψηφοδελτιο, ενα κομμα με το ονομα "Ευρωπαικη Συμμαχια".
Και ο Συριζα διασπαται και παμε σε εκλογες.
Να δουμε τωρα ποιο θα ειναι το πρωτο κομμα...και ποιος θα παρει το μπονους...
Αρχηγος δικαιωματικα πρεπει να ειναι ο Θεοδωρακης.Με αρχηγό ποιόν; Και πες ότι ο Μπόμπολας λέει του δικού του κάνε πίσω στο θέμα της αρχηγίας. Θα κάνει πίσω η Φωφάρα; Αν κάνει πίσω όσοι έχουν απομείνει ψηφοφόροι θα πάνε όχι στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά στον Λεβέντη.
ε; Ο Μπομπολας εννοείς!Πλακα πλακα εκτος απο τον Σκουρλετη και τον Παπαδημούλη (ο δευτερος μαλιστα δεν ειναι καν βουλευτης) δεν εχω ακουσει να συμφωνει κανενας.
Καλα ξερω απο ανταρτες σαν τους δικους σας...για να δουμε!
Ξερουμε ποσο εγκυρες ειναι οι προβλεψεις σου...!Οπως βλεπεις ομως, ΑΛΛΟΙ τελειωνουν...
μπες με τον κλωνο σου το mikroula*...na goustaroumeΔεν ξερω παιδια, πειτε γνωμες.
Το να μην γινει παντως τιποτα το βλεπω δυσκολο!!
Λές να περάσω και ειδικά τεστ??? Αν πεταχτώ να αγοράσω κωλόχαρτο τι θα θεωρείτε ???? πραγματικά αυτοί οι φιλελέδες δεν ξέρω αν με εξοργίζουν η αν πρέπει να τους πέρνω τελείως στην πλάκα
δηλαδή πρέπει να τα δίνουμε όλα στην εργασία ακόμα και τη ζωή μας.Ούτε να αρρωστήσουμε δεν μπορούμε πρέπει και άρρωστοι να εργαζόμαστε και 12 ώρες . ο όρος εργαζόμαστε για να ζούμε έχει αντικατασταθεί από το ζούμε μόνο για να δουλεύουμε
ασε ρε γελοίε τους αγώνες που έχω δώσει και τα χημικά που έχω φάει σε διαδηλώσεις για να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο για το κοινό καλό ούτε που τα φαντάζεσαι που έχεις θεοποιήσει την εργασία και μόνο αυτή. Για να μην μιλήσω για τις δομές αλληλεγγύης που έχω βοηθήσει
Τώρα που το λες...
Λές να περάσω και ειδικά τεστ??? Αν πεταχτώ να αγοράσω κωλόχαρτο τι θα θεωρείτε ???? πραγματικά αυτοί οι φιλελέδες δεν ξέρω αν με εξοργίζουν η αν πρέπει να τους πέρνω τελείως στην πλάκα