Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.089
- Πόντοι
- 1.686
βλεπεις εκεινο το βουνο με τα πολλα τα tanks
η πουτσα μου στον κωλο σου χωρευει break dance
Αυτό ρε Τζωνάκυ δεν το ήξερα !
Τα άλλα ήταν γνωστά !
βλεπεις εκεινο το βουνο με τα πολλα τα tanks
Ρε μαλάκα τα λέγατε και εσείς στην Αλβανία;βλεπεις εκεινο το βουνο με τα πολλα τα tanks
Λαθος το λέγατε στην Αλβανία.βλέπεις εκείνο το βουνο που ειναι γεμάτο φίδια.
Θυμάσαι που σε γ@μ@γ@ και μου γλυφες τ´ @ρχιδι@?
ειχαν συγκεντρωση οι αναρχικοι στις 5 στο συνταγμα.Λογικο να παραμεινουν εκει μεχρι την ληξη της συγκεντρωσης των ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ
Έλα, αυτό είναι παραλλαγή αυτού που έγραψα πρινΒλεπεις εκεινο το βουνο με τις πολλες τις κοτες ?
θυμασε που σε γ@μ@γα και μαζευες καποτες
Θα περάσει από Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μη σκας. Δε μπορούν να κάνουν και αλλιώς μετά τα "πάση θυσία στην Ευρώπη". Αν τα 3 αυτά κόμματα κάνουν ότι δε τη ψηφίζουν, μετά από αυτή τη 5μηνη εκστρατεία που έκαναν θα ψάχνουν ΚΑΙ αυτοί τη ψήφο τους στις κάλπεςπάντως και να περάσει η συμφωνία από τις Βρυξέλλες πιθανόν πέμπτη αν τη δεχτούν οι θεσμοί
πρέπει να περάσει και από τη βουλή και από ότι φαίνεται από ότι ακούγετε δεν περνάει από αρκετές τάσεις του συριζα και σίγουρα δεν περνάει από την αριστερή πλατφόρμα που ελέγχει 49 βουλευτές το σενάριο της ρήξης είναι αρκετά πιθανό
βλεπετε εκεινο το βουνο
με τα πολλα τα δεντρα ;
ο jhonny σας τον εβαζε
δεν βγαζατε κουβεντα
Βλέπεις εκείνο το βουνό με τα ψηλά τα κυπαρίσσια;βλεπετε εκεινο το βουνο
με τα πολλα τα δεντρα ;
ο jhonny σας τον εβαζε
δεν βγαζατε κουβεντα
Θα περάσει από Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μη σκας. Δε μπορούν να κάνουν και αλλιώς μετά τα "πάση θυσία στην Ευρώπη". Αν τα 3 αυτά κόμματα κάνουν ότι δε τη ψηφίζουν, μετά από αυτή τη 5μηνη εκστρατεία που έκαναν θα ψάχνουν ΚΑΙ αυτοί τη ψήφο τους στις κάλπες
Βλέπεις εκείνο το βουνό με τους ψηλούς πλατάνους;βλεπετε εκεινο το βουνο
με τα πολλα τα δεντρα ;
ο jhonny σας τον εβαζε
δεν βγαζατε κουβεντα
yeap.Η οργανωση τους τυπικα ετσι ειναι.Εκει συγκεντρωνονται και επεμβουν αμεσα οποτε υπαρξει διαταγη γιατι οι φαπες εκει μπροστα θα πεσουν συνηθως και για να πιεσουν τον κυριο ογκο να φυγει προς τα πισω(ερμου κτλ αν χρειαστει)Γι αυτο ανεβηκαν στο περιστύλιο?
Γιατί έχετε κάνει 5μηνη εκστρατεία με τίτλο "ευρώ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ"γιατι να την ψηφισουν;
Κι αν ο Τσιπρας δωσει στην ψηφοφορια χαρακτηρα ψηφου εμπιστοσυνης στην κυβερνηση?Θα περάσει από Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μη σκας. Δε μπορούν να κάνουν και αλλιώς μετά τα "πάση θυσία στην Ευρώπη". Αν τα 3 αυτά κόμματα κάνουν ότι δε τη ψηφίζουν, μετά από αυτή τη 5μηνη εκστρατεία που έκαναν θα ψάχνουν ΚΑΙ αυτοί τη ψήφο τους στις κάλπες
Θα περάσει από Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μη σκας. Δε μπορούν να κάνουν και αλλιώς μετά τα "πάση θυσία στην Ευρώπη". Αν τα 3 αυτά κόμματα κάνουν ότι δε τη ψηφίζουν, μετά από αυτή τη 5μηνη εκστρατεία που έκαναν θα ψάχνουν ΚΑΙ αυτοί τη ψήφο τους στις κάλπες
Μ'αρέσει ρε ηλίθιε που ακόμα και τώρα γράφεις λάθος το όνομά σου.
Θα παραιτηθει η κυβερνηση δηλαδη?Αν γίνει αυτό που λές θα γίνουν και εκλογές